kika_19 29.11.09, 18:34 czy ktokolwiek widział takowy na SO albo po protu na O? :) będę wdzięczna za informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szulka Re: kontener na używaną odzież? 29.11.09, 19:32 Wydaje mi się, że widziałam na Barskiej na odcinku między Kaliską a Pl. Narutowicza. Sprawdzę jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
pkjohnson Re: kontener na używaną odzież? 29.11.09, 23:12 Tak, są takie kontenery tylko że ta odzież idzie do second handów a nie do PCK jak było kiedyś, choć PCK dostawało wtedy około 10% wartości rzeczy wrzuconych.Według mnie lepiej wyprać je i zanieść do domów dziecka niż dać zarobić 100% prywaciarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mmarioo Re: kontener na używaną odzież? 30.11.09, 12:40 Róg Mianowskiego i Filtrowej. >Według mnie lepiej wyprać je i zanieść do domów dziecka niż dać > zarobić 100% prywaciarzowi. Masz racje jeśli robimy remanent rzeczy po dzieciach. "Dorosła odzież" nie jest potrzebna w domach dziecka ;) a na Marywilską jechac z jedną koszulą ? Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiowa.waw Re: kontener na używaną odzież? 03.12.09, 23:17 To może dorosłe ciuchy zostawiać w paczuszkach, przy kontenerach? Wówczas bezdomni nie będą robić pierdolnika włamując się do kontenerów i wywalając wszystko co w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
cpt.xyzzy Re: kontener na używaną odzież? 04.12.09, 01:34 będą robić, bo a nuż... Odpowiedz Link Zgłoś
adada2 www.gratyzchaty.pl 01.07.10, 20:24 Polecam zerknąć na www.gratyzchaty.pl jest tam wiele osób potrzebujących. Od roku nie wyrzuciłam z domu ani jednej dobrej rzeczy. Oddaję ciuchy, niepotrzebne domowe sprzęty itp. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
algernon_ns Re: kontener na używaną odzież? 14.11.15, 08:44 Kontener w posiadaniu PCK jest na Ochocie jeden, Włodarzewska 57 (gdzie diabeł mówi dobranoc, ale chyba warto dać im, a nie biznes-cwaniakom). Źródło: www.pck.pl/tekstylia/files/pojemniki-mazowieckie.pdf Odpowiedz Link Zgłoś