martyna17 21.09.09, 12:27 Lubicie johnnego deppa?To moj ulubiony aktor i mysle ze najlepszy ze wszystkichbardzo mnie dziwi ze tyle lat jest aktorem i nigdy nie dostal oskara.moj ulubiony film z nim to piraci z karaibów i charlie i fabryka czekolady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseline Re: Johnny Depp 21.09.09, 12:29 Mój tez Johnny jest genialny, słyszałaś, ze ostatnio uratował grupkę ludzi przed wypadkiem na planie filmowym? Nie dość, że super aktor to jeszcze równy gość! Odpowiedz Link Zgłoś
martyna17 Re: Johnny Depp 21.09.09, 12:31 no wlasnie slyszalamnajlepszy aktor i wogole mu nie odwalilo Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Johnny Depp 21.09.09, 12:39 No ba A jaka jest Twoja ulubiona jego rola? Odpowiedz Link Zgłoś
martyna17 Re: Johnny Depp 21.09.09, 13:24 ja go najbardziej lubie za piratów z karaibów.Bardzo fajnie odegral role Jacka Sparowwa.a twoja? Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Johnny Depp 21.09.09, 13:31 Edward Nożycoręki Fantastycznie zagrana postać Odpowiedz Link Zgłoś
martyna17 Re: Johnny Depp 21.09.09, 13:46 ja kiedys wogole nie wiedzialam ze to on graale tez super.kazda jego rola jest fantastyczna chociaz nie wszystkie jeszcze widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Johnny Depp 21.09.09, 14:41 No ja wiedziałam ;P Ale niestety też wszystkich filmów jeszcze nie widziałam, ale kiedyś to zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Johnny Depp 21.09.09, 17:57 uwielbiam Johnn'ego ii ta piosenka z charliego z fabryki czekolady zawsze kiedy oglądamy ten film z siostrą to sobie śpiewamy Willy Wonka ,Willy Wonka....... a Jack Sparrow to mój ulubiony pirat dzięki niemu ktoś oglądał 'marzyciela ' ? jestem ciekawa jak mu poszło w wrogach publicznych Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: Johnny Depp 21.09.09, 18:09 aaa, johnny to mój ulubiony aktor, w ogóle jest najlepszy, uwielbiam go za talent, głos, to ja śpiewa, wszystko. moje ulubione filmy z deppem to sweeney todd (omg sweeney, ślicznie tam śpiewa, z resztą postaci mrs lovett i anthony'ego też bardzo mi się podobały), czekolada, piraci (sparrow geniusz), fear and loathing in las vegas (genialna postać duke'a!) noo i from hell (detektyw, mrrr). i rzecz jasna edward nożycoręki *_* kocham go tam. pablik enemiz byli bardzo super również. na żywo było spoko, ale jakoś nie powalało. gnijąca panna młoda, aaa, cudocudo, ale w sumie to depp tylko tam podkładał głos. charlie i fabryka czekolady fajna, willy wonka wyglądał jak jackson, łihihihi. właśnie będę oglądała marzyciela. w sumie to słyszałam, że to była jedna z jego gorszych ról, ale wolę się sama przekonać. z niecierpliwością (przez duże N) czekam na alicję w krainie czarów. generalnie, wszystkie filmy z johnnym mogę oglądać po kilkanaście razy, a i tak mi się nie znudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet JOHNNY! 28.09.09, 19:08 O.O JEDEN Z NAJLEPSZYCH AKTORÓW NA ŚWIECIE <3333 Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Johnny Depp 21.09.09, 18:00 Ja go lubię, uwielbiam i kocham Najlepszy jak dla mnie był w "Edward Nożycoręki". Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Johnny Depp 21.09.09, 18:06 ja go kiedyś kochałam ... mówiłam " to będzie mój mąż " < lol . > teraz to jest mi mnie żal , lubie go ale nie kocham ( jak kiedyś ) Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Johnny Depp 21.09.09, 20:04 Naprawdę wspaniały aktor i człowiek. Mało teraz takich, on jest wyjątkiem, nie promuje się na gwiazdę, wiedzie swoje rodzinne życie, nie żyje skandalami tylk ozachouje się jak RÓWNY GOŚĆ. Oprócz tego przewspaniale gra w filmach. Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Johnny Depp 21.09.09, 20:08 oo Johny jest słodki <3 lubię go ale to nie jest mój najlepszy aktor a Piraci z Karaibów jest zajebiste xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudka27 Re: Johnny Depp 24.09.09, 15:52 jestem dokładnie takiego samego zdania Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Johnny Depp 28.09.09, 17:09 rosalie - zgadzam się w stu procentach Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Johnny Depp 28.09.09, 17:38 normalnie go uwielbiam ------ Pomóżcie mi .. proszę! Kilinij Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: Johnny Depp 28.09.09, 19:35 Kocham Johnnego! To naprawdę świetny aktor. Odpowiedz Link Zgłoś