paulina1221 19.10.09, 17:53 mam prosbe potrzeba mi pomoc ułozyc piosenke o oszczedzaniu moze ktoś ma jakiś pomysł proszze o pomoc to pilna sprawa z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pariska65 Re: piosenka.:( 19.10.09, 18:40 nie wiem nic mi do pustego łba nie wpada a przecież pisanie u mnie piosenek to norma xd Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: piosenka.:( 19.10.09, 18:40 jeżeli byłaby o środowisku to bym Ci pomogła a tak to nie bardzo wiem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: piosenka.:( 19.10.09, 18:48 ja umiem rymować x PP taki hip hop ,ale mi beznadziejnie pewnie wyjdzie x D Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: piosenka.:( 19.10.09, 19:09 paulina1221 napisał(a): > to sprobuj,,, A na kiedy to masz ?? I ile zwrotek ?? xd bo juz jakąś glupote wymyslilam tylko nie wiem czy to publikowac mozna x DDD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: piosenka.:( 19.10.09, 19:16 no to jeszce duzo czasu masz . ile tego ma byc ??? i o oszczędzaniu tak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina masz xDD <lol2> xd 19.10.09, 19:27 wybacz mi za to, co zaraz przeczytasz, ale mi dziś starsznie, straszliwie odwala haha xd cały czas wybucham niekontrolowanym śmiechem mwhahahaha xDDDD więc niezbyt dziś myślę, ale udało mi się `wykombinowac` to xDDDD 1. Oszczędzanie to wcale nic trudnego Nie wydawaj od razu kieszonkowego Zachowanie umiaru, to ważna sprawa I wberw pozorom łatwa nie lada (?) xd Ref: Pieniądze nie rosną na drzewach Napracowac się na nie trzeba Uszanuj to i weź się w graśc Nie kupuj wszystkiego na raz <lol2> xd 2. Czasem pozwól sobie na wydatek, lecz niekoniecznie wtedy, gdy dostaniesz wypłatę xDDDD Gdy nie kupujesz duzo, coś CIę boli To się nazywa zakupoholizm Ref: Pieniądze nie rosną na drzewach Napracowac się na nie trzeba Uszanuj to i weź się w graśc Nie kupuj wszystkiego na raz <lol2> (bridge xd) Oszczędź to, oszczędź już lecz czasem na podbój sklepów rusz jednak nie wydawaj wszystkiego wyciągjnij z tej lekcji coś mądrego Ref: Pieniądze nie rosną na drzewach Napracowac się na nie trzeba Uszanuj to i weź się w graśc Nie kupuj wszystkiego na raz <lol2> xd Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina xd 19.10.09, 21:06 hahahah dzieki, ale to bylo wymyslane na szybko i nie myslalam racjonalnie xD obecnie pracuje w tej chwi;li na dswoja kolejna xDDD juz taka normlana xd Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: xd 19.10.09, 21:21 xd u mnie normą jest nie pisanie przez jakiś czas a ktoregoś dnia napisanie 7 piosenek potem następnego dnia ból głowy xd Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: xd 19.10.09, 21:34 hahah dzieki xd pariska65: ja tam nie moge wiecej niz jedna dziennie xd bylo tak, ze ja pisalam przez miesiac dzien w dzien xd ale i bylo tka, ze mialam miesieczna rpzerwe xd podsumowujac mam 80 angielskich piosenek (a ile bledow w tych starych xd) i ok 20 polskich xd Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: xd 19.10.09, 21:44 heh xd strasznie dużo piosenek masz ja nie mam bardzo czasu pisać szkoła i ble ble ble a w weekend chce sobie normalnie odpocząć a pomysłów na piosenki mam multum jak na razie na angielskie piosenki to tyle: lose your life try someting new Now and before never see you without you love is magic change everything she can so all love time calling out i'm in trance missing world life is secret on my way just think it up what happen of us nothing more,nothing less find myself what i love in you one in a milion chance catch me if you can so cute love story story of boy friday fall away look into my eyes dancing with stars heaven and earth be nobody your disspaears never believe in you ups Living dream tell me why what happen of us xd trochę tego jest xd words wound i'm crazy Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina ;] 20.10.09, 17:06 ja to się do połowy swoich nie przyznaję xd niektóre to sa takie ckliwe, że masakra xd pisane dawno xd hhaha jak odrobie lekcje, to ci napisze tytuly wuiekszosci moich xd Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: xd 20.10.09, 19:53 fajnie ale mi się ta ostatnia wiadomość nie wyświetla ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lady_miley23 Re: xd 20.10.09, 19:58 Świetna piosenka ! Ja też wymyślam piosenki, ale za fajnych rymów nie mam. xd. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina haha, bo nie napisałam jej xd o tu: 20.10.09, 20:46 no to nitkóe są takie masakryczne xDD ok, (nie przesle wszytskich, bo nie chce mi sie drugiego zeszytu szukac, ale te co mam pod reka tytuly): `forbidde love` -,- `impossible` `like` (w sensie `jak`) `becanuse i'm in love with you` (wtf?! xd) `it's me` `leave me alone` `real love` -,- (napsiane na chłopaka i dziewczynę xd) `music` `this love` (załamuje sie teraz xd) `must be strong` `one world` `save me` -,- `ten minutes to my death` xDDD `he and her` -,- xd `feminismy (?) song` (to jest najglupsza xDDDDDDD) `perfect girl ` (to jest ironiczna piosenka xd) `not like me` `yourself` `song meaningless` <lol2> xd `should be right` `unfair` `want to fight` ;] `dying for love` -,- masakra xd `uncertain` `stupid` xd `secret` (ta z koleżanką napisałam wspolnie xd) `another place` `unknown` `a little boy` -,- `if I had a timemachine` `chain of sensless lies` `follow dreams` `friend from young times` `shy butterfly` `have you ever` `rain-dance` hahahaha xd `seventh one` xd no to tak mniej wiecej polowa tych ang xd Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: haha, bo nie napisałam jej xd o tu: 20.10.09, 21:16 nawet fajne piosenki nie to co ja dziś napisałam: .you look so deep a nobody's can rest on your view your gaze soon kills but i know your vice when you start can't stop On my way,on my way on my life in my world i never stop be yourself now nobody's understand me for year all change with time i fall down no no no i leave over there on my way,on my way on my way,on my way don't let a small frustration bring down to work i tell you baby take to yourself, positive advice is prepare on future remeber you're strong and never give up On my way,on my way on my life in my world i never stop be yourself now nobody's understand me for year all change with time i fall down no no no i leave over there on my way,on my way on my way,on my way rhyme words soon nothing won't stop me not my blame you sleep on lesson finally on my way and find myself i know world otherwise you'll see how much i want ,go back and start again on my way,on my way,on my way on my way głupia nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: haha, bo nie napisałam jej xd o tu: 20.10.09, 21:49 kurczę, ja to jestem dziwna xd nie mogę czyatc czyich piosenek bo chce bledy poprawiac xdd ale tym razem dsie powstryzmam xd no jets ok xd a wlasnie! xd przypomnialam sobie, ze trzeba by dokonczyc nowa xd jak rpzyjdzie wena xd Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: haha, bo nie napisałam jej xd o tu: 21.10.09, 07:16 dzięki xd dopiero se przypomniałaś mnie wena w szkole nachodzi na rysowanie nauczycieli w zeszytach xd uwielbiam ten fragment piosenki:your gaze soon kills jako twój wzrok zabija wnet xdd jakoś mnie tak naszło i to napisałam xd Odpowiedz Link Zgłoś