Dodaj do ulubionych

Problem z przyjaciółką.

26.10.09, 21:31
Wiara z mojej klasy to czyta, więc bd zmieniać imiona. ^

Tak więc, zaczęła się klasa pierwsza.
Nowa klasa.
Ogólnie nawet na luzie.
Ale pojawił się problem.

Moja przyjaciółka, nazywijmy ją ZUZIA bo zmieniłam imiona wink No więc trzymamy się
razem. I tak się umuwiłyśmy już odpoczątku wakacji. Ale pojawiła się pewna dziewyczna
którą nazwijmy BASIA dla odmiany. No więc Basia zaczęła mi odbierać Zuzię. I niewiem co
zrobić. Nic nie mam do Basi. Jest miła, zabawna i no musze to przyznać . - lepsza odemnie-
Zna fajne teksty, więc z Zuzią śmieją się jak najęte i świetnie się razem bawią. Dobija mnie
to. Nie potrafie być taka jak Basia. Chce odzyskać moją Zuzię, którą znam od pierwszej
klasy. Nie mówcie, że to wina Zuzi. Basia się wszędzie wpycha jak gadam z Zuzią np. żeby
poszły razem do sklepiku. Zuzia wtedy wzięła mnie ze sobą żebym z nimi poszła, więc też
stara się ratować jakoś to ratować. Ale w końcu się oprze Basi, to pewne. Nie możemy się
przyjaźnić w trzy bo Basia mnie nie lubi .

Co robić????sad
Obserwuj wątek
    • wtf.owa Re: Problem z przyjaciółką. 26.10.09, 21:32
      Bardzo proszę o pomoc sciana
      • bouche2 Re: Problem z przyjaciółką. 26.10.09, 21:43
        ja bym porozmawiała z Zuzią, ona powinna Cię zrozumieć, skoro piszesz, że
        próbuje ratować ;] bo nic innego nie poradzisz, ewentualnie wbij Baśce do łba,
        żeby spadała na bambusa, ale to bardziej w moim stylu, nie będę namawiała Cię do
        grzechu;].
    • pauuli Re: Tak myślę , żeee. 26.10.09, 21:42
      Spytaj się swojej kumpeli czy przyjaźni się z tą BASIĄ i czy nadal się
      przyjaźnicie . Jeżeli ta basia będzie zaczeła cie odpychać od twojej przyjaciółki , albo
      obgadywać to powiedz że też chcesz pogadać z Zuzą i że nie ma prawa tak robić .
      Jeżeli będzie cie tak wkurzać i będzie chamska , to rób tak samo ! tongue_out ZACZNIJ
      WOJNĘ tongue_out
      . Spytaj się zuzy że ma wybrać pomiędzy tobą a nią i wytmłumacz jej
      jak się czujesz wink Myślę że zrozumie .
    • miley112 Re: Problem z przyjaciółką. 26.10.09, 21:45
      ` w 4-6 (podstawówka) miałam tak samo . denerwowało mnie to i powiedziałam DOSYĆ .
      poszłam do łazięki z moją kumpelą i powiedzialam jej ; kumplujesz się z nią czy ze mną ??
      jeśli wolisz ją to ja zrozumiem , ale powiedz mi . więc przeprosiła mnie i powiedziała że już
      tak nie będzie . i do dziś jest moją best friends .smiletongue_outkiss
      • katniss__ Ykhym. 26.10.09, 21:49
        Zabranianie kumplowania się jej z innym dziewczynami będzie z Twojej strony
        czystym egoizmem. To jej życie, a jeśli zależy Ci na jej dobru, to raczej
        pozwolisz jej na to, aby miała więcej niż jedną przyjaciółkę.
        Takie jest moje zdanie.
        • ocean.bez_dna Re: Ykhym. 26.10.09, 21:57
          zgadzam sie
          z
          katniss__

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka