Dodaj do ulubionych

sercowe problemy...

27.10.09, 16:22
dziewczyny.
musicie mi pomoc.
mam dosc nietypowa sytuacje zwiazana z jednym chlopakiem.
licze na was.!

w piątej klasie (teraz jestem w pierwszej gimnazjum) podobał mi się pewien chłopak. było
super zaczęliśmy wtedy gadac, siedzielismy razem na religi i wgl i naprawde było bardzo
fajnie. pewnego dnia poprosił mnie o chodzenie. zgodziłam się, bo nie miałam powodu
zeby tego nie robic. chodzilismy ze sobą bodajże pięc miesiecy i nic nie zapowiadało
żebyśmy mieli się rozstac. az jednego dnia gdy siedzialam pod klasa podszedl do mnie jego
kolega o rok starszy ode mnie i rzucil haslo. 'Sławek z tobą zrywa.' myslalam, ze normalnie
wybuchne, albo gorzej. zalamalam sie i to totalnie, ale razem z kolezankami stwierdzilam ze
nie ma potrzeby dawac mu tej satysfakcji i pokazywac jak bardzo to mnie boli.
zapomnialam o nim. chodzilismy co prawda do jednej klasy ale to nic. w szostej klasie
zaczelo sie wszystko komplikowac. nie dosc, ze siedzialam z nim przez caly rok na
przyrodzie to jeszcze musialam tanczyc z nim poloneza na zakonczenie roku szkolnego! ale
to jeszcze nic. teraz chodze z nim do jednej klasy w gimnazjum. niby jest okay, gadamy
ze soba, na polskim zawsze jak on siedzi przede mna to odwraca sie do mnie i korzystamy
z jednej ksiazki i wgl, ale cos tu jest nie tak... wczoraj na wosie on zaczal do mnie gadac,
wiec
gosciu powiedzial mu zeby przestal umawiac sie ze mna na randki, z kolei dzisiaj
odpowiadalam z fizyki i nie poszlo mi najlepiej. nauczyciel poprosil klase o ocene mojej
odpowiedzi. cala klasa powiedziala, ze 3, albo 4, a slawek krzykna, ze 6+, wiec pan
powiedzial, ze najwyrazniej sie we mnie zakochal...

dziewczyny pomozcie. co robic.?kiss
Obserwuj wątek
    • demi.jb.love. Re: sercowe problemy... 27.10.09, 17:08
      luudzie.
      pomozecie. ?
      • dijka hej 27.10.09, 19:26
        posłuchaj to może być prawda jak chcesz to napisz do mnie na gg. bo sama nie wiem co
        powiedzieć
        napisz jak chcesz kiss
    • myszaczek Re: sercowe problemy... 27.10.09, 20:10
      Wygląda na to, że mu sie podobasz..Poproś kogos aby sie upewnił czyli popytał jego o to
      kto mu sie podoba i po sprawie...
    • seneka4 Re: sercowe problemy... 27.10.09, 20:49
      Po prostu Cię lubi. Jeśli z Tobą kiedyś chodził to czuję przecież do Cb sympatię.
      Po prostu się z Tobą kumpluje ,nie liczyłabym na coś więcej.
      chociaż możesz się Go spytać czy nie chciałby do Ciebie wrócić spróbować nie
      zaszkodzi. ;d

Ale nie rozumiem jego tchórzostwa. Jego kolega do Cb podszedł żeby Ci powiedzieć
      ,że Twój chłopak z Tobą zrywa? Oo
      Normalnie żal.
    • pauluskaaa Re: sercowe problemy... 27.10.09, 20:55
      Widocznie chce odbudować to co zepsułwink
      Jeżeli dalej coś do niego czujesz daj mu szansę,ale nie pozwalaj na za dużo.Musi
      wiedzieć,że nie pójdzie mu tak łatwo.Trzymaj go na dystanswink
      Powodzeniawink
    • paulinusia4 hm.. 27.10.09, 20:57
      Byliście młodzi, może dopiero teraz on zrozumiał co tak naprawdę do ciebie czuje..
      Jeżeli też go lubisz to możecie spróbować jeszcze raz..
    • metamorfomagic Re: sercowe problemy... 27.10.09, 21:16
      A weź z nim pogadaj...
      Powiedz ze zachowuje się dziwnie i ze nie wiesz o co mu właściwie chodzi! No bo
      najpierw tak chamsko z Tobą zrywa, a teraz co? Próbuje sie zaprzyjaźnic od nowa?
      Jakos w ten sposób Cie przeprosić?
      Wiesz... tak na marginesie to myślę, że on Ci się wciąż podoba... smile
      I bardzo dobrze!
      Ale porozmawiaj z nim, to myśle najlepsze rozwiązanie. Chłopak może i fajny, ale
      zachowuje sie naprawde nie w porzadku... uncertain
      • stokroteczka11 Re: sercowe problemy... 27.10.09, 21:22
        Hmmmm. to daje dużo do myślenia...
        • demi.jb.love. ciag dalszy... 27.10.09, 21:31
          wiecie, powiem wam, ze to nie tak latwo teraz z nim porozmawiac.
          zacznijmy od tego, ze obecnie zarywa on do drugiej mojej kolezanki. jestem tego pewna,
          bo sam sie do tego przyznal!
          a sprawa nastepna, to ten chlopak, ktory powiadomil mnie o tym, ze Sławek ze mna
          zrywa do mnie zarywa teraz! jestem tego pewna, bo napisal to mojej drugiej kumpeli. tyle,
          ze z niego taki sam tchorz, bo nie potrafi ze mna pogadac normalnie z szkole, tylko na gg
          ciagle 'pa slicznotko' 'przyjdz do mnie na sylwestra'...
          sciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka