piegusek 07.11.09, 18:42 Co sądzisz o zespole '' Łzy '' ? podobają ci się ich piosenki ? jaka jest waszą ulubioną ? XD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja_ Re: Łzy . 07.11.09, 18:43 kiedyś mieli fajne piosenki, a teraz to ich dawno nie słyszałam . Teraz na topie są inne gwiazdy ;p ... Odpowiedz Link Zgłoś
rainbowholic_ Re: Łzy . 07.11.09, 18:44 Żadna. Są beznadziejne. Nie mój typ muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Łzy . 07.11.09, 18:45 nie lubię ich , xd ale dawno temu podobała mi się piosenka " narcyz " ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Łzy . 07.11.09, 18:46 oj, kiedyś uwielbiałam Na koncert też się wybrałam. Uwielbiałam 'opowiem wam jej historię' czy jakoś tak ;] A anja_ widać, że nie masz własnego gustu, skoro kierujesz się modą. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Łzy . 07.11.09, 18:50 elisss92 napisał(a): > oj, kiedyś uwielbiałam Na koncert też się wybrałam. > Uwielbiałam 'opowiem wam jej historię' czy jakoś tak ;] > A anja_ widać, że nie masz własnego gustu, skoro kierujesz się modą. Zgodze sie z Tobą . Nie mam własnego gustu ...Jak narazie :p Odpowiedz Link Zgłoś
ewelausmiech Re: Łzy . 07.11.09, 18:55 Łzy są bardzo fajnym zespołem Nie kojarze teraz tytułu piosenki,którą lubie, ale w tekście są takie słowa: "Zostań, to jeszcze nie pora..." bardzo fajny kawałek Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Łzy . 07.11.09, 18:56 Jak na polski zespół grają całkiem nieźle Chociaż bardziej podoba mi się solowa płyta Ani Wyszkoni Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Łzy . 07.11.09, 19:01 Narcyz Oczy szeroko zamknięte Te kiedyś słuchałam ,* Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Łzy . 07.11.09, 20:10 lubię, bardzo. opowiem wam jej historię, anastazja jestem, jestem jaka jestem.. wiele. : ) Odpowiedz Link Zgłoś