Dodaj do ulubionych

być ładną. pozytywne czy negatywne?

14.11.09, 20:58
W nowej szkole jest okropnie. wszystko przez to że nie jestem brzydka. to
jest moje przekleństwo poważnie. mam tu samych kolegów a koleżanki mam tylko
te co miałam. no może dosłownie kilka nowych. myślalam ze nawiąże jakieś nowe
przyjaźnie czy coś a tu nic. mam tyylko masę kolegów. jestem z chłopakiem
który jest w szkole znany i dziewczynom się podoba. przez to wszystkie laski
mnie obgadują i są dla mnie okropne tzn. tak są milutkie a za plecami
obrabiają tyłek. nie nawidzę ichsad wy też macie takie sytacje? to mnie bardzo
boli ... szczerze wolałabym być brzydkaa scianasciana
Obserwuj wątek
    • sophie_ Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 14.11.09, 21:01
      co za skromność ...

mnie nikt nie obgaduje, chyba .
      nie mam fałszywych koleżanek ;3
    • tinn Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 14.11.09, 21:05
      dziewczyny są okropne. Mówię to jako dziewczyna. W mojej klasie są 23 dziewczyny
      i 3 chłopaków. To jest rzeźnia. Każda każdej dupe obrabia. brzydkie też mają
      źle. Bo te 'ładniejsze' je obgadują. Radzę ci się nie przejmować i trzymać z
      tymi przyjaciółmi których masz. Dziewczyny są zazdrosne pewnie też o to, ze
      potrafisz się przyjaźnić z chłopakami, bo uwierz, ze niektóre nie potrafią ; ) w
      podstawówce miałam samych kolegów i przyjaciół. Z dziewczynami zadawałam sie
      okazjonalnie. Trzymaj się i zaakceptuj to, ze jesteś ładna. Chociaż wg mnie
      pojecie 'ładna' jest dla każdego inne. Nie mowie, ze ty nie jesteś ładna, bo Ci
      nie widziałam. I pamiętaj, żeby nie odpłacać sie tym dziewczynom tym samym, bo
      to nie doprowadzi do niczego dobrego.
    • mileylove. Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 14.11.09, 21:16
      mi sie wydaje , że one sa poprostu zazdrosne .
      powiedz im , że według ciebie zachowują się wrednie i nie chcesz tego słuchać .
      denerwuje cie ich nastawienie .
      jeśli dalej takie będą ignoruj to .
      tak naprawde to powinnaś cieszyć się z tego , że jesteś ładnaa . big_grin
      • anieluska Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 15.11.09, 12:04
        Ale o to chodzi ze ja sie taka nie czuje;/ nigdy tak ine uważałam. i tu nie
        chodzi mi o to zeby rozpatrywac moja sytuacje i niby mowic o sobie tylko o to ze
        tak sie dzieje ;/
      • takaaklaudiaa Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 15.11.09, 14:12
        Tak Coz za skromnosc...
    • piekarzewski144 Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 14.11.09, 21:38
      Olewaj je... Ciesz się z tego, że jesteś ładna... Ciesz się życiem, dziewczyno...
      • julii Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 14.11.09, 22:06
        o matko !
        ; /
    • xnamex Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 14.11.09, 22:19
      Uwierz mi nie chciałabyś być brzydka!!! Wiem jak to jest! Na dyskotekach siedzisz sama
      pod ścianą, na zdjęciach nikt nie chce z tobą sobie zrobić foty, nie masz chłopaka i płeć
      męska Cię nie lubi. Ludzie wyśmiewają się z Ciebie! Szczerze zazdroszczę wszystkim sexy
      laskom!sad Nikt nie rozumie, że liczy się wnętzre i dlatego nie masz żadnych prawdziwych
      przyjaciół!
      • anieluska Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 15.11.09, 12:09
        xnamex napisał(a):

> Uwierz mi nie chciałabyś być brzydka!!! Wiem jak to jest! Na dyskotekach siedzi
        > sz sama
        > pod ścianą, na zdjęciach nikt nie chce z tobą sobie zrobić foty, nie masz chłop
        > aka i płeć
        > męska Cię nie lubi. Ludzie wyśmiewają się z Ciebie! Szczerze zazdroszczę wszyst
        > kim sexy
        > laskom!sad Nikt nie rozumie, że liczy się wnętzre i dlatego nie masz żadnych pr
        > awdziwych
        > przyjaciół!

a i co do przyjaciół to ich mam. mam ich od zawszewink i ich kocham . tu chodiz o
        to zee zalezy mi na tym zeby miec znajomych zyczliwych ludzi w szkole...zeby
        ludzie lubili mnie za to jaka jestem a nie tylko oceniali po pozorach.
    • awkward_ Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 14.11.09, 22:24
      No co ty ;p nie przesadzaj wink to dobrze ze jestes ładna a tamtym to tylko zal dupe ściska
      ze nie mogą być takie jak ty i na pewno będą mówić ze sie puszczasz bo kumplujesz sie z
      chlopakami ale olej je i trzymaj sie z tymi którym naprawde ufasz wink Tez tak czasami mam
      ale sie tym nie przejmuje.
      • anieluska Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 15.11.09, 12:05
        no wlasnie tak gadaja niby ze sie puszczam itp;p
        wlasnie ludzie nie widza jaki ktos jest w srodku tylko oceniaja po pozorach i to
        jest zle;/
        • cementry_drive Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 15.11.09, 12:32
          taaaa. zamiast brzydoty to by ci się przydało troche skromnosci i rozumu.

nie wazne czy bedziesz ładna czy brzydka, zawsze znajdzie się osoba która cię będzie
          obgadywac. zawsze. jak jestes ładna to przydkie beda ropuszczac plotki, ze jestes
          puszczalaska itp. jak bedziesz brzydka to beda ci wytykac palcami i sie z ciebie smiac. co
          wolisz?

trzymaj sie swoich przyjaciol i tego co masz. nie mozna zdobyc sympatii wszystkich.
          nigdy.
          • cementry_drive Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 15.11.09, 12:35
            * brzydkie
            • buntowniczkaxd Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 15.11.09, 12:42
              mam ten sam problem , zawsze tak jest . !
              zazdrośnice jedne , grr nie cierpię ich -.-
              • lovedisneystars Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 15.11.09, 12:51
                Masz rację dużo jest takich osób ale na pewno nie chciałabyś być brzydka.

Ciesz się tym, że jesteś ładna !

Ja mam osobiście taką koleżankę, która gorzej się ode mnie uczy, nie ma taty i
                gorzej się ubiera. Nigdy nie patrzyłam tak na to bo bardzo ją lubiłam, wręcz
                podziwiałam bo była bardzo kontaktowa i każdy w jej towarzystwie się śmiał.
                Niedawno odkryłam, że ona ciągle ma coś do mnie. A to, że źle wyglądam w tej
                sukience, że z odległości 100 metrów widać mojego pryszcza na nosie itd.
                Powiedziałam jej to i ona opowiedziała mi że źle się czuje jak mi się wszystko
                udaje a jej nic. Uggg. Ale z wieloma dziewczynami nie da się normalnie pogadać
                bo są głupie i niczego nie zrozumieją .
      • twilight_6 Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 15.11.09, 14:08
        ile ja bym dała żeby być taką ładną wink
        a jestem brzydka jak 10 nieszczęść ;/
        ja na twoim miejscu gdyby mnie tak obgadywali to znalazłabym sobie jedną wierną
        koleżankę z którą bym zawsze mogła pogadać, mam taką jedną której się mogę
        zwierzyć kiedy moją przyjaciółka mnie wystawi wtedy mogę z nią pogadać wink
    • ilovxblackberry Ha Ha Ha. Powaliłas mnie ; dd buhaaahhaa 15.11.09, 12:47
      anieluska napisał(a):

> W nowej szkole jest okropnie. wszystko przez to że nie jestem brzydka. to
      > jest moje przekleństwo poważnie. mam tu samych kolegów a koleżanki mam tylko
      > te co miałam. no może dosłownie kilka nowych. myślalam ze nawiąże jakieś nowe
      > przyjaźnie czy coś a tu nic. mam tyylko masę kolegów. jestem z chłopakiem
      > który jest w szkole znany i dziewczynom się podoba. przez to wszystkie laski
      > mnie obgadują i są dla mnie okropne tzn. tak są milutkie a za plecami
      > obrabiają tyłek. nie nawidzę ichsad wy też macie takie sytacje? to mnie bardzo
      > boli ... szczerze wolałabym być brzydkaa scianasciana

Wiesz co..? My cię nie znamy w realu, nie wiemy jak jest naprawdę, więc mam
      duuuuże podstawy by sądzić, że naoglądałaś się duuuuużo seriali amerykańskich i
      wzięłaś przykład z jedego amerykańskiego liceum. U nich tak jest. U nas
      -niekoniecznie
      Ok. Nie będę Cię oceniać. niewiesz co robić..? Powiedz laskom niech sie srają, i
      tyle! Jak bd z tobą gadać to poweidz: a z moimi plecami dupsko mim rąbiecie, nie
      rozumiem was ` tak im powiedz, bynajmniej ja bym tak zrobiła. Jestem szczera i
      umiem komuś dogadać. ;p
    • julka_18 Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 15.11.09, 13:00
      ehh, współczuję ci. ja nie mogę wytrzymać, jak mnie ludzie obgadują.
      szczerze, być ładną ma więcej wad. jak jesteś brzydka ludzie kochają cię za to
      jaka jesteś w środku, a nie na zewnątrz. jesteś kochana szczerze, a jak jesteś
      ładna to wiesz, że chłopcy lecą na cb, bo masz ładną figurę, fajne cycki i twarz.
      zacznij nawiązywać kontakty z dziewczynami, a z chłopakami mało spędzaj czasu.
      właśnie, mówiłaś coś o chłopaku, który z tb chodzi, bo jesteś ładna, a ty z nim,
      bo jest znany i każda laska na niego leci. zerwałabym na twoim miejscu z nim.
      wiadomo, że chce się popisać fajną laską, żeby szacun zarobić w szkole i wgl.
      zerwij z nim, pokaż, że stać cię na prawdziwą miłość, że trzeba na ciebie zasłużyć.
      i tak pewnie tego nie przeczytasz, jak już się rozgadam to... xD
      mam nadzieję, że pomogłam. a jakbyś chciała pogadać jeszcze pisz na moje gg:
      2360266.
      pozdrawiam. kiss
      • lamma Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 15.11.09, 13:05
        a co cię obchodzi co o tobie myślą.?

oO
        • pauliska1212 Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 15.11.09, 13:12
          a niech ci obrabiają dupe.! x33
          zazdrośnice jedne.! tongue_out
          olewać takich i tyle. big_grin
          i ciesz się że jestes niczego sobiee.smile
          te brzydsze mają przesranee.
          np. na dyskotekach chłopaki tańczą tylko z 5 dziewczyn z naszej klasy a raczej z 3. tongue_out
          a tamte tak specjalnie usiadły obok nich na ławce bo chciały żeby je poprosili.
          a tamci nawet nie dgrnęli. confused niby fajnie że tylko z nami chcą tańczyc ale głupio dla
          tamtych x 33
          no i te ładniejsze zawsze są bardziej lubiane w klasie i wgl.
          więc nie masz co narzekać.
          a obgadywać ludzie będą zawsze. tongue_outconfused
      • anieluska Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 15.11.09, 14:19
        hmm ale co do tego chłopaka to ja z nim jestem bo go kocham. nie napisałam nic
        ze jest ze mna dla urody czy cos. kochamy sie i jest nam razem dobrze. tylko
        podałam to jko przykład dlaczego na mnie napierdzielaja te no;p
    • monique_93 Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 15.11.09, 13:16
      Wiesz, wydaje mi się, że powinnaś raczej cieszyć się z tego, żę jesteś ładna. A koleżanki...
      nie wydaje mi się, żeby obrabiały Cię dlatego, że jesteś ładniejsza. Może zastanów się nad
      swoim zachowaniem, nie wyglądem? Bo ja mam wiele ładnych koleżanek, które cieszą się
      popularnością i wśród dziewczyn i chłopców.

Pozdrawiam kiss
    • the_best Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 15.11.09, 13:30
      rozumiem Cię.
      Przez to ze się podobam,
      wiele dziewczyn mówi że się puszczam.
      A nigdy nie chodziłam z żadnym chłopakiem
      ze szkoły, z żadnym się nie lizałam ; /
      nie kumam ich sposobu myślenia
      sciana sciana
      • lady_cat ; xx 15.11.09, 14:08
        jaka skromność.
        tiaa. chciałabyś być brzydka. chyba nikt by nie chciał.
        a wtedy obgadywałyby cię, że masz mordę jak po wypadku itp.
        chyba najlepszym wyjściem jest się skupić na tych najlepszych przyjaźniach, nie ważne
        czy to chłopaak czy dziewczyna. a te obgadywanie zignorować. sciana
      • anieluska Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 15.11.09, 14:22
        the_best napisał(a):

> rozumiem Cię.
        > Przez to ze się podobam,
        > wiele dziewczyn mówi że się puszczam.
        > A nigdy nie chodziłam z żadnym chłopakiem
        > ze szkoły, z żadnym się nie lizałam ; /
        > nie kumam ich sposobu myślenia
        > sciana sciana

dokładnie;o
    • x.i.love.demi.x Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 15.11.09, 14:13
      współczuje ci. ,! kisskisskisskiss
      może to minie ... ? nie wiem xd
      • sysiek4444 Ohh ..... ; ( 15.11.09, 14:20
        Ohhh co za nieszczęście . ; (
        A skąd wiesz , że jesteś ładna . ?
        ; o
        • lady_cat Re: Ohh ..... ; ( 15.11.09, 14:23
          sysiek4444 napisał(a):

> Ohhh co za nieszczęście . ; (
          > A skąd wiesz , że jesteś ładna . ?
          > ; o

bo ma lusterko i jak chodzi z chłopakiem, który dziewczynom się podoba, więc musi być
          ładny. a jak jest ładny chłopak to nie chodzi z brzydką dziewczyną. ; xx. a tak na serio to
          jak niektórzy lubią sobie wymyślac problemy.
    • kaniaklimek12 Re: być ładną. pozytywne czy negatywne? 15.11.09, 14:26
      napewno w tej szkole jest jakas cicha, niesmiala dziewczyna zagadaj do niej i zakumpluj sie.
    • jassmin888 xdd 15.11.09, 14:29
      no co za skromność ...

a moze tu nie chodzi o twój wygląd .. znam pare takich ślicznotek i nie lubie ich, ale nie
      przez to, ze są ładne .. to mnie akurat mało obchodzi, a szczerze mam to w dupie ..
      ale zachowują sie jak rozpiesczone bachory, myślą, ze są niewiadomo kim i to one zawsze
      obrabiają ci tyłek .. więęc nie wiem jak jest u Cb , ale myśle , że to nie przez urode .
      • anieluska Re: xdd 15.11.09, 14:35
        chodzi o to ze ja wlasie nie lubie byc w centrum uwagi. jak mam gdzies wystapic
        albo cos to masakra... a te dziewczyny nawet nigdy ze mną nie rozmawiały i nie
        wiedzą jaka jestem. ale toku ich myslenia nie zmienię;/... o tak o
        • carlain Re: xdd 15.11.09, 14:42
          olewaj je.
          pewnie nie są lepsze od Ciebie !
    • ochioyebna. _ 15.11.09, 16:32
      jak brzydka to źle, ładna - jeszcze gorzej. Ludzie, doceńcie się wreszcie, kurfa
      ! ;dd. A przyjaciół, droga anielusko znajdziesz nawet w płci męskiej. Kto
      powiedział, że sztama z babami jest lepsza? Ja tam wolę kumplować się z facetami
      wink [ co nie oznacza, że nie mam przyjaciółek ] Dlaczego ? Bo nie obrażają
      się za byle gó.wno. Są zawsze szczerzy i obronią Cię przed kimś, kto ma do
      Ciebie wąty. xd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka