malenk4 Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 14:15 ja wierzę w taką bliską znajomość przez internet. Sama poznałam 2 fajne osoby przez internet i nasza znajomość trwa już 3 lata chociaż nigdy się nie widziałyśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 14:16 wierze. mam przyjaciółki w necie. ;* < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 14:16 niktusia . powiedz ,że to ja , powiedz że to ja x - DDDDD nie no. Joke. a ja mam takie koleżanki, nie wiem czy przyjaciółki ale bardzo dobre koleżanki . = DD Odpowiedz Link Zgłoś
trustandard Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 14:18 Ja wierzę w przyjaźń przez internet. Kiedyś na czacie poznałam fajnego gościa i do dziś utrzymuję z nim kontakt. Wspiera mnie i zawsze wysłucha. Od czasu naszego poznania minęły około 4 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
rozalyne Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 14:20 Jasne, że wierzę. Mam dużo przyjaciółek internetowych i sądzę, że takie są dużo lepsze od tych prawdziwych w realu. Wysłuchają, poradzą. Im można wszystko powiedzieć. Z jedną znam już się od trzech lat. Odpowiedz Link Zgłoś
merlimon31 Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 14:23 ja tam w to nie wierze chyba że poznajesz kogoś na czacie świetnie się dogadujecie to wtedy tak Odpowiedz Link Zgłoś
tarwani Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 14:25 A ja w to wierze sama mam przyjaciela poznanego wlasnie przez neta ;] piszemy ze soba 3 lata i mamy zamiar sie spotkac wiec nie mowcie ze to nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia014 Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 14:24 Ja nie wierzę. Żeby się z kimś przyjaźnić trzeba znać go na wylot, trzeba na nim polegać, spotykać się z nim w realu, wspólne wypady na pizzę itd. <br /> Można mieć znajomość przez internet ale przyjaźń - stanowczo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
sharpay_evans Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 14:34 JA UWAZAM ZE TO NIE JEST FAJNE Odpowiedz Link Zgłoś
nickjonasfan Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 14:36 Ja wieżę. Mam koleżanki z drugiego końca Polski , i jakos gadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kate. Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 14:35 Wiesz, a więżę.Już nie jednokrotnie zdażyło mi się to.. i Jestem happy..x] Ponieważ..: To był taka chwila relaksu, gadasz o wszystkim i o niczym..=) I nie robi ci się głupio jak coś palniesz nie tak..=) Podsumowując.. Tak wieżę..x] Odpowiedz Link Zgłoś
anet ;) 21.11.09, 14:44 Ja tam wierzę.. No ale to nie jest taka prawdziwa przyjaźń ale można się zwierzyć i masz pewność że dziewczyna lub chłopak nie wygada.. a nawet jak by to kogo by to obchodziło że ktoś z drugiego końca Polski ma jakieś takie problemy? Jak dla mnie to to jest dobre. Ja mam 2 przyjaciółki z neta. No ale trzeba też na takiego kogoś z kim się dogadasz trafić.. A to nie zawsze jest łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
anet Re: ;) 21.11.09, 14:46 A no i zapomniałam dodać.. Te przyjaźnie prędzej czy później się kończą bo jeżeli się nie widzicie to jest tak jakoś dziwnie i się z czasem tematy kończą. Odpowiedz Link Zgłoś
totgeliebt89 Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 14:46 Oczywiście że tak ). Mam masę przyjaciół przez neta..I wszyscy są wyjątkowi ). Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 14:50 Mam przyjaciółkę z internetu i nam nie przeszkadza, że ona mieszka po drugiej stronie Polski, jeśli kogoś lubimy odległość nie powinna mieć znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
weliangel Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 14:54 Wierzę ! i to nie tylko w przyjaźń albo znajomość ale w miłość Ja poznałam swojego chłopaka przez internet i choć dzieli nas prawie 100 kilometrów jesteśmy razem już rok i często się potykamy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kasik. Internetowa przyjaźń to super sprawa! 21.11.09, 17:02 Oczywiście, że wierzę! Sama mam wspaniałą przyjaciółkę internetową, wspaniale się dogadujemy i bardzo ją kocham ;3 Znamy się od ponad dwóch lat i złego słowa nie mogę o niej powiedzieć! Planujemy spotkanie w realu. Często mam wrażenie, że ona jest dużo 'prawdziwsza', niż moje przyjaciółki ze szkoły. Zawsze mnie wysłucha, mogę jej ufać i na niej polegać, wiem, że nigdy nie zdradzi moich sekretów. Taka przyjaźń jest naprawdę wspaniała. Tylko trzeba 'dobrze trafić' ;d Odpowiedz Link Zgłoś
tinusia Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 14:52 Ja wierzę w taką przyjaźń. Sama mam przyjaciółkę z którą się znam już ponad rok, ona mieszka na drugim końcu Polski ale mimo to odwiedzamy się.. Prawie codziennie ze sobą piszemy lub dzwonimy. Taka przyjaciółka jest czasami o wiele lepsza niż taka w realu. Mogę jej powiedzieć wszystko i to się dla mnie najbardziej liczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula_anahi Wierze :) 21.11.09, 14:53 Uważam, ze taka przyjazn jest mozliwa, ale zdaza sie rzadko. W sumie jak w zyciu ile z was moze powiedziec, ze ma w realu prawdziwa przyjaciolke, taka ktora nigdy cie nie zawiedzie... Ja szczerze mowiac nie mam takiej przyjaciolki, tak naprawde nie wiem gdzie jej szukac no to tyle calusy x** Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 14:54 nie za bardzo, jak dla mnie by sie z kimś przyjaźnić trzeba sie znać długo i wiele o tej osobie wiedzieć, fakt przez internet też można, ale mi chodzi bardziej o taką by sie z tą osobą widywać i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 14:56 ja mam np. przyjaciele i poznałam go przez neta i dalej utrzymujemy ze sobą kontakty mimo, że mieszka daleko ode mnie....przyjaciółkę też mam i poznałam ja na necie jest super...a mimo to mieszka na drugim końcu polski Odpowiedz Link Zgłoś
ula117 doradzcie;) 21.11.09, 15:13 W przyjażń tak wierze,ale w miłość? to juz raczej nie...no bo jak można z kimś być nie widząc sie? Mam przyjaciela i jest super,gadamy często na gg,wiemy jak każdy z nas wyglada,a nawet przez telefon gadaliśmy już nie raz godzinami znamy sie jakieś pół roku,ale on nawet chcialby coś wiecej....a ja nie potrafie,nie wiem przecież to takie bez sensu nie widząc sie i wogóle,bo kawałek to my niestety mamy do siebie...Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
qinga Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 15:09 ja jak najbardziej w to wierzę. Przez internet można poznać naprawdę świetnych ludzi. Sama poznałam kilku i są świetni. Odpowiedz Link Zgłoś
cukierek97 owszem.. 21.11.09, 15:17 ja wierzę , .. ostatnio się przeprowadziłam w nowe miejsce i nie znałam tu nikogo , więc siedziałam całe dnie nic nie robiąc w domu. I weszłam na kompa i poznałam super ludzi .. Poznałam takie dwie dziewczyny i jednego chłopaka , ale miłość w internecie to co innego . (w miłość w necie nie wierzę , on jest moim kumplem) ale pamiętajcie tez ze powinno się poznawać ludzi w mieście , na osiedlu itp. a i wracając do historii to minęło dużo czasu jakieś kilka miesięcy i poznałam nowych ludzi tutaj , na osiedlu . Ale o moich przyjaciołach w necie nigdy nie zapomnę . Są też na pierwszym miejscu jak ci z osiedla . A więc warto pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
karolajna96 ... 21.11.09, 15:10 Jasne, że wierzę ! Na tym portalu poznałam dwie dziewczyny. Do dziś utrzymujemy kontakt! Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 15:17 jakoś tak dziko ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 15:19 Wierze całym sercem. Mam 3 najprawdziwsze internetowe przyjaciółki, znamy się od 2007 roku. Nie jest to, jak wyżej ludzie pisali "dobra znajomość", tylko prawdziwa przyjaźń, którą traktuję na równi z "realem". Możecie wierzyć lub nie, ale spotkałam się z dwiema. Dzieli nas 500 i 400 km, a jednak się udało . Z trzecią również planuję się spotkać jeszcze w tym roku, bo między nami jest tylko 200 km. Rozmawiamy przez GG, telefon, skype i za nic w świecie nie zamieniłabym tego na nic innego. Żałuję tylko, że nie mieszkamy niedaleko siebie . One są głównym powodem, dla którego włączam komputer. Radzę tylko, aby nie szukać przyjaźni na siłe - nas połączyła pasja do blogowania, stało się to przypadkiem za który dziękuję Bogu. Mogę śmiało powiedzieć, że nasza przyjaźń odmieniła moje życie, nawet nie wiecie jak bardzo. W 2007 roku zanim miałam internet nie wierzyłam w to, teraz wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
vikuusia wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 15:19 ja myśle że tak, ale zależy od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.vampire Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 15:21 Oczywiście, że taaak!!! Mam przyjaciela, który mieszka 500 km ode mnie, ale piszemy ze sobą i jest świetnie Wierzę równiez w miłośc przez internet... To takie romantyczne xD Odpowiedz Link Zgłoś
debilciaxd Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 15:21 dla mnie to jest normalne;p wiem ze większość dziewczyn nie grała nigdy w takie gry w których możesz rozmawiać sobie z druga osoba która jest np.z Wrocławia a ty z Warszawy ale ja bardzo lubię takie osoby z innego miejsca bo patrza na ciebie inaczej niż kumpela czy kolega sory ze to napisałam ale ja musiałam Odpowiedz Link Zgłoś
ashley221 Re: wierzycie w przyjaźń przez internet .? 21.11.09, 15:26 Ja w to wierzę. mam 2 takie dobre koleżanki zawsze mogę się im ze wszystkiego wygadać a koleżankom w realu czasami nie mogę tego powiedzieć. To jest przydatne Odpowiedz Link Zgłoś