truskaweczkaa 20.11.09, 16:27 Cześć Mam do was prośbę. Mogłybyście podać mi jakiś cudowny, najwspanialszy wierszyk dla mojej najlepszej przyjaciółki <prosi> Chciałabym jej podziękować za to że jest przy mnie i że ją kocham Proszę, proszę, proszę, proszę..... Tylko żeby był taki wyjątkowy nie pierwszy lepszy z jakiejś tam stronki z życzeniami... taki od serca I jeszcze jedno.... Co mogłabym jej kupić jako prezent, znak że ją lubię i żeby zawsze o mnie pamiętała?? Ma 15 lat kocha muzykę i gra na skrzypcach... P.S. Odwdzięczę się jeżeli tylko będziecie coś chciały to pisać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiek25 Re: Malutka prośba :) Wierszyk dla przyjaciółki 20.11.09, 16:31 a jak sie nazywa ? i jak ty sie nazywasz ? (lepszy wiersz by wyszedl gdyby byly wasze imiona ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Malutka prośba :) Wierszyk dla przyjaciółki 20.11.09, 16:37 Jesteś dla mnie przyjaciółką. Nie mam okazji, lecz okazać coś muszę - jesteś prawdziwą przyjaźnią, wspaniałym serduszkiem. o lol, nie umiem pisać. ale, że mi się nudzi - napiszę. tylko poznam imiona XD Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Malutka prośba :) Wierszyk dla przyjaciółki 20.11.09, 16:39 *reklama* jeśli lubi skrzypce, to kupiłam kiedyś we włoszech taki wisiorek właśnie w kształcie skrzypiec, jest srebrny z niebieskimi 'brylancikami', ogólnie prezentuje się świetnie, tylko nijak się to ma do mojego gustu. założyłam może z dwa razy, jest bez łańcuszka, nieuszkodzony. mogłabym tanio sprzedać. 11743036, pisz, jeśli jesteś zainteresowana. zdjęcie wyślę, itp. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: Malutka prośba :) Wierszyk dla przyjaciółki 20.11.09, 16:35 Przyjaciółko , ale z nas cudowne przyjaciółki , Przez mieściny państwa chodzimy razem do szkółki . W Twoim towarzystwie bawię się wspaniale , Mimo , że mówią do Ciebie ' pedale ' . My wiemy lepiej , my wiemy swoje , Szczególnie , gdy mi kupujesz do pióra naboje . A gdy grasz na skrzypcach żałuję , że to nie gitara , Chociaż słuchanie Ciebie to nie jest kara . Warto dodać , że pisałam to z ironią . Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Malutka prośba :) Wierszyk dla przyjaciółki 20.11.09, 16:40 kurcze, wiesz. pomyślałam w pierwszej chwili z prezentem - drobiazg, na pamięć. taki znak ale dwie połówki czegokolwiek byłyby trochę takie dla pary. więc jakieś cechy jej, przezwisko? historia? coś co się z nią kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Malutka prośba :) Wierszyk dla przyjaciółki 20.11.09, 16:42 widzisz, ten do kupienia u jane byłby elo kól :3 Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczkaa Re: Malutka prośba :) Wierszyk dla przyjaciółki 20.11.09, 16:45 Ok kupię jakieś skrzypce mini na szyję ^^ A wierszyk?? POMOCY!! Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Malutka prośba :) Wierszyk dla przyjaciółki 20.11.09, 16:47 a nie chcesz tych jane? są ładnie i tanie ! :# (dobra, nie wiem, ale chcę pomóc : D) parę osób spróbuje napisać, wtedy byłby wyjątkowy. ale ją opisz, imię, charakter, jakieś wspomnienia... kolor ulubiony, włosy xd Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Malutka prośba :) Wierszyk dla przyjaciółki 20.11.09, 16:54 nie wiersze, aczkolwiek przyjaźń idzie wciąż. Przyjaźń to nie urząd, w którym musisz zapłacić obowiązkowy podatek, lecz źródło prawdziwej radości oraz ozdoba życia. - Św. Ambroży Miłość to głównie gadanie. A przyjaźń pozostanie - Burgess Gellett i wiersze: Gdy zawiedzie Cię los, gdy zawiedzie Cię szczęście, gdy będzie Ci źle - pamiętaj że masz mnie. Przyjaciel: nadal wierzy w Ciebie choć już nikt inny nie wierzy, łącznie z Tobą samym; słucha, chociaż słuchał to już wiele razy; jest przy Tobie, gdy Ci się nie układa i nigdy nie mówi: "A nie mówiłem?"; pomaga Ci pozbierać i skleić to, co stłukłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczkaa Re: Malutka prośba :) Wierszyk dla przyjaciółki 20.11.09, 16:54 No więc tak Ma na imię Gosia kocha się prawie we wszystkich chłopakach albo uważa ich za przystojnych, dla wszystkich miła ale wrogów tępi i potrafi nieźle opieprzyć, prawdomówna, uzależniona od podkładów wszelkiego rodzaju, słodziutka, odważna aż za bardzo, potrafi wesprzeć, płacz zamienić w śmiech i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Malutka prośba :) Wierszyk dla przyjaciółki 20.11.09, 17:05 Uwielbiasz ten błogi stan zakochania. Ja uwielbiam przyjaźń. I nie wiem czy byłaby taka sama... Gdyby ktoś inny był przyjacielem, lecz jesteś nim ty i tak jest lepiej. Miła. Dla wszystkich dobra. Trudno takich ludzi spotkać. Ktoś nie doceni? Biedactwo, dostanie mu się Twoją gadką. obecnie nie umiem tworzyć >.< Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczkaa Re: Malutka prośba :) Wierszyk dla przyjaciółki 20.11.09, 17:16 Ona mi taki wysłała: Moc przyjaźni każdy zna lecz nie każdy taką przyjaciółkę ma. Która łzy obróci w śmiech i martwi się o ciebie co dzień. Która kłóci z tobą się na żarty. W lecie zabiera cię na nart. Z każdej sytuacji wyjście znajdzie. Przyjaźń tak wielką siłę ma. Nigdy już nie dosięgniesz dna bo ona odbije cie od niego. I pozostanie przy tobie do końca świata całego.... dzięki za wszystko przepraszam za moje brzydkie słowa słabe dni które ostatnio trwają, za głupie żarty w ogóle za wszystko przepraszam... Teraz rozumiesz musi być coś wyjątkowego Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Malutka prośba :) Wierszyk dla przyjaciółki 20.11.09, 17:51 ee... to może? : Być przyjacielem to umieć patrzeć na drugiego w chwilach radości i chwilach smutku i potrafić dzielić to z nim. Być przyjacielem to umieć dostrzegać dobro i piękno, które posiada każda istota, i potrafić je podziwiać. Być przyjacielem to prosić o przebaczenie i przebaczać, i umieć o tym zapomnieć. Być przyjacielem to umieć zawsze dziękować i uszczęśliwiać drugiego. Być przyjacielem, to znaczy stanąć u boku tego, kto stracił wszelką nadzieję, i darzyć go miłością. Wiem, że jesteś PRZYJACIELEM <3 Odpowiedz Link Zgłoś
karoline Re: Malutka prośba :) Wierszyk dla przyjaciółki 20.11.09, 19:27 Moja Droga Gosiu, dziękuję ci że zawsze przy mnie stoisz, wysłuchasz, obronisz. Dziękuję za wsparcie, za pomoc i zaufanie, dziękuję też za oddanie. Jesteś kochana, gdy sms-ujesz ze mną od rana, słuchasz moich problemów i doradzasz. Nigdy nie polubię już nikogo bardziej, niż mojej przyjaciółki otwartej, która zawsze stanowi swego rodzaju wsparcie. Wiem że nie najlepszy, sama układałam. Odpowiedz Link Zgłoś