fun Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 13:23 na początku myślałam że przejdzie Wyrostek i molo i frodo czy jakos tak a po obejrzeniu też bylam za Anią i Krzyśkiem najlepszy odcinek a przeszły osoby że... Odpowiedz Link Zgłoś
vasine Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 13:39 moim zdaniem wybór beznadziejny, ogólnie ludzie, którzy głosowali podjęli beznadziejną decyzję. według mnie Ci, którzy przeszli do finału nie są tacy super wyjątkowi... byli lepsi, ale po co płakać nad rozlanym mlekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 13:41 Oj nie zgadzam się także trzymałam kciuki za Krzysztofa ale też za tych dwóch chłopaków którzy tańczyli break dance chyba Odpowiedz Link Zgłoś
truskawaaxd Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 13:46 ' mii sie taa cala Aniaa gOgolaa nie podobala x/ alee strasznie jestem zawiedziOnaa ze KrzysztOf Golonkaa nie przeszedł ( . Odpowiedz Link Zgłoś
domi17 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 13:49 krzysiek golonka szkoda byłam za nim ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka11 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 13:51 TAk,,zgadzam sie,, Odpowiedz Link Zgłoś
kasia036 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 13:53 ja sie zgadzam , ale z toba Odpowiedz Link Zgłoś
culenoowa Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 14:00 Potwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Martinez i Krzysiek. Ania? NIE! 29.11.09, 13:59 Piłka i fajne śpiewanie. Byłam za nimi, a tu bam... KTO GŁOSOWAŁ NA TEGO GRAJKA?! No litości. Widzę dużo osób za Anną. Ja nie byłam. Tragicznie śpiewa po angielsku. Ma okropną wymowę. Mogłaby po polsku coś. Zawsze rozumiem co do mnie śpiewają, a tu? Matko nic. Dobrze, że utwór znałam. Nie powiem głos ma świetny, ale niech po angielsku nie śpiewa, bo ten język zarżnęła >.< Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Martinez i Krzysiek. Ania? NIE! 29.11.09, 14:40 yourbadream napisał(a): > Piłka i fajne śpiewanie. Byłam za nimi, a tu bam... KTO GŁOSOWAŁ NA TEGO > GRAJKA?! No litości. > Widzę dużo osób za Anną. Ja nie byłam. Tragicznie śpiewa po angielsku. Ma > okropną wymowę. Mogłaby po polsku coś. Zawsze rozumiem co do mnie śpiewają, a > tu? Matko nic. Dobrze, że utwór znałam. Nie powiem głos ma świetny, ale niech p > o > angielsku nie śpiewa, bo ten język zarżnęła >.< nom, zgadzam się. Odpowiedz Link Zgłoś
lisaorigliasso Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 14:03 Ja się zgadzam w werdyktem lecz muszę przyznać że wczorajszy skład półfinału był niesamowicie mocny! Ja chcę jednak powrócić po decyzji jury sprzed tygodnia gdzie odpadł MADOX! To było naprawdę niesprawiedliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
oldziaaa Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 14:10 Okropne !!! Z werdyktem sie nie zgadzam ! Ania Gogola była najlepsza ... a ten Aleksander niech idzie na wesele śpiewać ! Żaklina - okropieństwo ! KRzysztof -słabe Aleksander - żenadaa ! A wszystko pozostałe sie nie rzuca w oczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
nadin Mam talent-ostatni półfinał. 29.11.09, 14:15 Ja również chciałam aby to Anna Gogola weszła do finału ! Zaśpiewała czysto i naprawde ładnie ! ( : Odpowiedz Link Zgłoś
olka23415 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 14:19 no zgadzam sie z toba ze powinna przejsc ania gogola i krzysiek golonka a nie martiz i wyrostek!żal!!!kto na tyvh dwoch glosowal? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetlaadyy Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 14:21 Moim faworytem jest kony.......był super Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruitowa Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 14:22 cocomaroko napisał(a): > Wczoraj odbył się ostatni już półfinał "MAM TALENT!" . > Osobiście jestem rozczarowana. Trzymałam kciuki za Krzysztofa Golonkę, który > był moim faworytem i za Anię Gogolę. > Nie mogę zrozumieć podjętej przez jury decyzji... Kuba Wojewódzki sam przecież > zachęcał do głosowania na Krzyśka, lecz mimo to wybrał Martineza. > Jak dla mnie Krzysiek wypadł najlepiej zaraz po Ani Gogoli. : ))) > > Zgadzacie się z werdyktem? Masz rację, ten półfinał to totalna katastrofa. Wybrali Martineza, a wg mnie nie powienin wgl brać udziału w konkursie, nie jest polakiem. ; pp Powinni wybrać Anię Gogolę, która nawet nie dostała 2 ani 3 miejsca.. I Krzyśka. Suchar jak nie wiem.. . ; o Odpowiedz Link Zgłoś
niksa44 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 14:26 jestem tego samego zdania co ty Odpowiedz Link Zgłoś
siaka93 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 14:29 zgadzam się z Tobą. nie werdyktem.. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetxrabbit Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 14:42 Ja zgadzam się z tobą zupełnie. Śpiewaków jest tam dużo, a taki talent jak Krzysztof jest jeden - moim zdaniem powinni mu dać szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
domcia97 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 14:45 ja tam wolałam alexandra, bo krzyśka nie widziałam a w finale głosuję na kaczorexa, patenciarza i konnego;*;P;D Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 14:47 Ja byłam za Anią Gogolą i tez byłam strasznie rozczarowana jak nie przeszła...Ale cóż..musimy życ w takim niedorozwiniętym kraju [co podkreślił Kubuś Wojewódzki] Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 14:54 A ja się cieszę ,że przeszedł Alexander i ten Martinez. Zasłużyli. A co do Gogoli to nie mogę nic powiedzieć ,bo nie oglądałam jej występu. Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ Ania. 29.11.09, 14:55 Tak, Ania była świetna. Golonka też był dobry. to właśnie oni powinni przejść. chociaż ten Martinez czy jakoś tak, to ładnie zaśpiewał Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 14:58 Kurcze nie oglądałam wczoraj bo wolałam Titanica, a przegapiłam powtórkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszka . 29.11.09, 15:03 Wszyscy mówią, że gogola byla taka super, gdyby tak bylo to by przeszła jeszcze na 1 miejscu. Wojewódzki powiedział, ze Polacy nie mają gustu, a to jury go nie ma bo przepuscili martineza, a zarzekali się że to nie może być "śpiewany" program. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 15:05 Też się nie zgadzam, tamta Ania pięknie zaśpiewała, widać było że skromna z niej dziewczyna. Ale to nawet w połowie nie jest tak niesprawiedliwe, jak to, że wzięli tych Kruka i Blachę zamiast Madoxa >! Ja tam osobiście kibicuję Ani Teliczan, śpiewa naprawdę pięknie ... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzik97 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 15:07 Dla mnie na pzyklad to byl najgorszy polfinal w tej edycji!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stefaa ;( 29.11.09, 15:08 ja chciałam żeby Gogola i Golonka przeszli ... byli najj ! Odpowiedz Link Zgłoś
nika135 wG. MNIE 29.11.09, 15:09 Ja sie nie do końca zgadzam Ania Gogota powinna przejść. Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: wG. MNIE 29.11.09, 15:13 a mi tam sie podobało nie wiem co wy macie do tego Martineza moim zdaniem świetnie zaśpiewał choć szkoda że Golonka nie przeszedł bo też był fajny Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: wG. MNIE 29.11.09, 15:13 Ja trochę was nie rozumiem, co wy macie do tego Alexandra. Uważam ,że cudownie zaśpiewał i zasłużył na wejście do finału. Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: wG. MNIE 29.11.09, 15:22 niektórzy tu mówią że Martinez fałszował a jakbyście dokładniej oglądali to byście wiedzieli że on był wtedy chory a z resztą w jury siedzi piosenkarka i jakby on fałszowal to pewnie by na niego nie oddala głosu Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie_vampire Re: wG. MNIE 29.11.09, 15:24 Dla mnie przejść powinni Molo i Frodo i Ania Gogola .Ania cudnie śpiewała i wg mnie i tak nagra płytę.Prędzej czy później. Odpowiedz Link Zgłoś
honest_ Re: wG. MNIE 29.11.09, 15:30 Stawiałam na Golonkę, wysłałam 2 esemesy, i 7 zł poszło w błoto. Ania miała przejść, wg mnie to największa pomyłka programu. Drugą pomyłką była Żaklina. Tyle utalentowanych osób odpadło, a przeszedł facet przebrany za kobietę. Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
rudaa15 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 15:31 Nom tez nie zgadzam sie z werdyktem... Ja bym w życiu nie głosowała na akordeonistee...Ania Gogola na 100% myslalam ze przejdzie i bylam takze za ,,Molo i Frodo " Odpowiedz Link Zgłoś
daruu Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 30.11.09, 16:53 Taaak . ! akordeonista grał spoko ;] ale ja chciałam anie ! martinez tez mi sie nie podobał . ; / . szajz xd . ale wazne ze Kaczorex przeszedł xd . Odpowiedz Link Zgłoś