xnamex 30.11.09, 19:07 Jakie macie obecnie swoje lektury? Które najbardziej Wam się spodobały, a które najmniej? Czekam na odpowiedzi! :- S Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinusia4 Re: Lektury 30.11.09, 19:10 Ja niedługo będę przerabiać Małego Księcia, trzeba będzie przeczytać xd Odpowiedz Link Zgłoś
myszaczek Re: Lektury 30.11.09, 19:15 ja od jutra przerabiam Romeo i Julia oczywiście jej nie przeczytałam bo za nudna No właśnie romeo i julia to najgorsza lektura,natomiast najlepsze są te z podstawówki Np.mi się podobała w pustyni i w puszczy,pollyanna,akademia pana kleksa czy w zielonej dolinie Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: Lektury 03.12.09, 21:33 Też ma Tego Obcego! Hobbit, czyli tam i z powrotem jest strasznie nudny, a Anię z zielonego wzgórza miałam w piątej klasie! Odpowiedz Link Zgłoś
agati_1997 Re: Lektury 30.11.09, 19:17 Ja teraz przerabiam w szkole "Szatan z siódmej klasy", a kolejna lektura to "Hobbit czyli tam i z powrotem" Odpowiedz Link Zgłoś
olanax3 Re: Lektury 30.11.09, 19:28 My będziemy przerabiać teraz krzyżaków. -.-' Najlepsza lektura moja była to : - Ania z zielonego wzgórza - Dzieci z Bulerbyn.. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle97 Re: Lektury 30.11.09, 19:29 miałam - "Ania z Zielonego Wzgórza" - nawet fajna będę miała - "Ten obcy" - jeszcze nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Lektury 30.11.09, 19:30 Opowieść wigilijna. Moja polonistka jest kól i dżezi i dzięki niej lubię polski. No i wybiera fajne lektury ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
aitii Re: Lektury 30.11.09, 19:37 Miałam:"Romeo i Julię" i jest to bardzo piękna książka. Teraz "dziady" i wcale nie narzekam, ciekawa ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia554 Re: Lektury 30.11.09, 19:52 Romeo i Julia - książka dla mnie bardzo fajna jeśli tylko chce się ją przeczytać. Ja osobiście jutro zacznę przerabiać Kamienie na szaniec, (II gim.) nie najgorsza książka, łatwa do zrozumienia. Najgorzej jak dotąd wspominam Krzyżaków. 2 tomy, mała ilość czasu, książka według mnie nudna. Najlepsza lektura dla mnie to Kłamczucha i Romeo i Julia. Ogólnie wolę takie książki dla dziewczyn niż typowo dla chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina <3 30.11.09, 20:46 teraz mam `Kamienie na szaniec` pokochałam tą książke! xd Alek <3 Rudy <3 Zośka <3 (Zośka to chłopak, jakby ktoś nie wiedział) xd Odpowiedz Link Zgłoś