flowers78 Re: Piszecie po ławkach? 23.04.10, 23:43 1. a 2. a 3. e,a,g 4. Dlaczego piszesz po ławkach? Piszę po ławkach z nudy. 5. Czy przeszkadzają ci napisy na ławkach (odpowiedź uzasadnij)? Nie. Przynajmniej jest co robić i z czego się pośmiać na lekcjach . 6. Czy pisał/a byś po ławkach gdyby były ozdobione np. graffiti? b (za dużo by tego było, a zresztą graffiti jest łądne ) mam nadzieję że pomogłam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Re: Piszecie po ławkach? 23.04.10, 23:52 1. Czy piszesz po ławkach? a) Tak b) Nie 2. Jeśli piszesz to jak często? a) sporadycznie b) dość często c) bardzo często d) pawie na każdej lekcji 3. Co piszesz na ławkach? (możesz zaznaczyć więcej niż 1 odpowiedź) a) ściągi b) obrazy na nauczycieli, rówieśników c) wyznania miłosne d)teksty piosenek e) śmieszne monologi f) gram w kółko krzyżyk g) inne jakie? piszę z osobą siedzącą w ławce, a potem zmazuję. ; ]] 4. Dlaczego piszesz po ławkach? Zazwyczaj z nudów . 5. Czy przeszkadzają ci napisy na ławkach (odpowiedź uzasadnij)? Przeszkadzają mi takie 'chuj' , 'o kurwa' etc . Inne mogą zostać. ; ] 6. Czy pisał/a byś po ławkach gdyby były ozdobione np. graffiti? a) Tak b) Nie Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Piszecie po ławkach? 24.04.10, 10:23 1.a 2.b 3.c,d,e 4.Bo lekcje przynudzają 5.Nie..Każdy ma prawo wyładować energie na ławce.. 6.takkkk Odpowiedz Link Zgłoś
koniec Re: Piszecie po ławkach? 24.04.10, 11:15 1. czasami 2. sporadyczniw 3. ściągi , śmieszne monologi i pisze moje imie 4. bo jest nudno c; 5. nie, ponieważ sama na nich piszę 6. nie Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Piszecie po ławkach? 24.04.10, 15:41 1. Tak 2. Sporadycznie 3. Jedynie ściągi na kartkówki 4. Piszę jak już powiedziałam w uzasadnionych przypadkach. Nie potrafie na kartkówkę i wtedy jedno pojęcie na ławeczce drobnym maczkiem, a potem gumeczka i nie ma... 5. Zależy jakie. Jeśli jakieś gołę kobiety, głupie napisy i przekleństwa bardzo, ale tak ogólnie to nie za bardzo się nimi przejmuję. 6. Tak. Moje szkolne ławki wyglądają jak graffiti... Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Piszecie po ławkach? 24.04.10, 15:55 nie piszę. Nie przeszkadza mi. Odpowiedz Link Zgłoś
koaal Re: Piszecie po ławkach? 24.04.10, 15:59 1) tak. 2) sporadycznie. 3) inne : buźki , inicjały itp. 4) z nudów raczej, nie? 5) nie, bo czasem piszą fajne rzeczy. xd 6) tak. ^ Odpowiedz Link Zgłoś
taewunia8 Re: Piszecie po ławkach? 24.04.10, 16:03 1. a 2. b 3. a, e. 4. bo jest akurat lekcja, której nie lubię albo mi się nudzi . 5. nie . 6. b Odpowiedz Link Zgłoś
bombshell A owszem, piszę, piszę ^^ 24.04.10, 16:01 1. Czy piszesz po ławkach? a) Tak b) Nie Odp. Tak 2. Jeśli piszesz to jak często? a) sporadycznie b) dość często c) bardzo często d) pawie na każdej lekcji Odp. D 3. Co piszesz na ławkach? (możesz zaznaczyć więcej niż 1 odpowiedź) a) ściągi b) obrazy na nauczycieli, rówieśników c) wyznania miłosne d)teksty piosenek e) śmieszne monologi f) gram w kółko krzyżyk g) inne jakie?........................ Odp A, D, G(jakieś cytaty, nazwy zespołów) 4. Dlaczego piszesz po ławkach? ......................................................... Bo przeważnie na lekcjach jest nudno, albo nie chce mi się wyjmować zeszytu. Odpowiedz Link Zgłoś
coca. Piszecie po ławkach? 24.04.10, 16:02 1. Czy piszesz po ławkach? tak , c : 2. Jeśli piszesz to jak często? sporadycznie 3. Co piszesz na ławkach? (możesz zaznaczyć więcej niż 1 odpowiedź) ściągi , śmieszne monologi 4. Dlaczego piszesz po ławkach? bo lekcja jest nudna , XD 5. Czy przeszkadzają ci napisy na ławkach (odpowiedź uzasadnij)? nie , bo często są ściągi i się przydają ; p śmieszne rysunki i inne choć czasem to jest wręcz wkurzające jeśli jest coś napisane na mnie lub na moje przyjaciółki . 6. Czy pisał/a byś po ławkach gdyby były ozdobione np. graffiti? , , , XD Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Piszecie po ławkach? 24.04.10, 20:11 1.TAK 2.prawie na kazdej lekcji 3.c jakies bzdury lub domki 4.poniewaz lubie i to pozwala mi sie uspokoic jak sie wkurzam 5.kocham napisy na lawkach jak sa inne niz Jp na 100% poniewaz lawki staja sie ciekawsze 6.nie Odpowiedz Link Zgłoś
jonaski Re: Piszecie po ławkach? 25.04.10, 13:06 cheergirlz napisał(a): > Jako zadanie domowe mam napisać reportaż na temat "z życia mojej szkoły" i > pomyślałam, że poruszę problem pisania po ławkach. Pomyslalam więc że mi > troszkę pomożecie Przygotowałam dla was ankietę. > > 1. Czy piszesz po ławkach? > a) Tak > b) Nie > > 2. Jeśli piszesz to jak często? > a) sporadycznie > b) dość często > c) bardzo często > d) pawie na każdej lekcji > > 3. Co piszesz na ławkach? (możesz zaznaczyć więcej niż 1 odpowiedź) > a) ściągi > b) obrazy na nauczycieli, rówieśników > c) wyznania miłosne > d)teksty piosenek > e) śmieszne monologi > f) gram w kółko krzyżyk > g) inne jakie?........................ > > 4. Dlaczego piszesz po ławkach? > ......................................................... > > 5. Czy przeszkadzają ci napisy na ławkach (odpowiedź uzasadnij)? > .............................................................. > > 6. Czy pisał/a byś po ławkach gdyby były ozdobione np. graffiti? > a) Tak > b) Nie > > Bardzo proszę o szczere odpowiedzi, w przeciwnym wypadku mój reportaż będzie > do niczego ;/ 1. b 2.d 3.a, c i takie rozne glupoty np smieszne slowa xd 4.bo mi sie nduzi i bo to fajna zabawa xD 5.niee, fajne sa pokazuja osobowosc 6.jesli bylo by fajne to nie, ale pewnie bym sie podpisala imieniem czyli bym jednak cos napisala czyli odp jest tak xd a tak wgl to bede miala prze...ane bo bede musiala odkupowac lawke za to ze mazalam bo nauczyciel bedzie sprawdzla kto mazal kto nie a u nas kazdy marze Odpowiedz Link Zgłoś
lucuch. Re: Piszecie po ławkach? 25.04.10, 14:20 1. Tak 2. Sporadycznie 3. Ściągi, pozdro. 4. Bo szkoła jest pojebana. 5. Nie, lubie jak są, jest co czytać. ;d 6. Tak. SZCZERZE TO SZCZERZE. ;D Pozdro! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
karollla_ odp:). 25.04.10, 14:30 1. tak. 2. prawie na każdej lekcji XD. 3. a) ściągi - ale to nie za często, b) bluzgam kogoś jak się wkurze, g) inne - czasami poprostu coś rysuje albo się podpisuje. 4. dla fazy XD. nie no, z nudów. 5. nie przeszkadzają mi, bo niby w czym? 6. hm, zależy jakim graffity. Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: Piszecie po ławkach? 25.04.10, 14:37 1.b 2. ---- 3.---- 4.---- 5. najbardziej wkurzają mnie wulgaryzmy powypisywane na ławkach, poza tym wygląda to nieestetycznie. 6.b Odpowiedz Link Zgłoś