sara_jonas 29.12.09, 13:29 Hej Mam małe zapytanko Prowadzicie u siebie w pokojach tzw. "gazetki" ? Jeśli tak, to co tam przypinacie ? <br /> <br /> Moja "gazetka" aktualnie wygląda tak:<br /> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiuunia_11 Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 29.12.09, 13:50 Ja kiedyś miałam coś takiego... Podobnie jak ty miałam tam różne foty i plakaty gwiazd... Odpowiedz Link Zgłoś
galaretkaxd Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 29.12.09, 15:19 ja miałam kiedyś... ale mi sie znudziło... ;/ a ta twoja jest świetna ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
livv. Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 29.12.09, 15:23 Ja miałam kiedyś coś podobnego, do tego na scianach mnóstwo plakatów i wgl. Ale mi sie to znudziło i teraz to już żadnych plakatów itp.; p Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 29.12.09, 15:24 Ja mam na ścianach mnóstwo rzeczy . ; ) Plakat RBD , JB, Miley i Emily . Kalendarz z psami , dyplom z wakacji x dd jakieś wzory na fizyke i jednostki plan lekcji , moja karykature i tekściki od koleżanek jednym słowem CYRK .! Odpowiedz Link Zgłoś
blackhart Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 29.12.09, 15:28 J mam wszystko plan lekcji pocztówki kartki jakieś naklejki itd. UWIELBIAM JĄ JEST PEŁNA MIŁYCH WSPOMNIEŃ Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 czyt . 29.12.09, 15:29 prowadzę . mam tam zdjęcia JUSTINA BIEBERA i inne rzeczy z nim związane . wszystko z gazet . noo , jeszcze tekst piosenki one less lonely girl , mam nawet adres jego domu ( bravo ) . Odpowiedz Link Zgłoś
teastte Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 29.12.09, 15:48 Nie, nie, nie. Miałam, ale były tam plakaty kotów, koni, pocztówki itp. A nie jakieś Jonasy... Odpowiedz Link Zgłoś
mejd_in_czajna Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 30.04.10, 20:20 Nie. Kiedys mialam taka ze Zmierzchem..... Teraz mam mnostwooooo plakatow....... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 29.12.09, 15:59 to na dole to moja gazetka, która tam wyżej gubi się w jej rozrośnięciu. XD musze podoklejać i wogle. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziio Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 30.12.09, 13:36 ja mam zbiór artykułów o PCd i Xtinie Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 21.04.10, 18:56 w trakcie. xD Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 21.04.10, 19:54 pokaże wam jakie ja mam plakaty (tylko że na moich są jeszcze napisy oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 21.04.10, 20:17 Mam, nie chce mi się robić zdjęcia i tu wklejać, ale sa na niej głównie obrazki z anime, i kartka z cytatem. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 22.04.10, 15:05 można tak powiedzieć. mam obklejone całe meble i większą część ścian. moja mama wstydzi się puszczać do mojego pokoju gości. to dla mnie plus. nie mam zdjęcia, przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
vells Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 22.04.10, 15:10 Aaa! Jonasi! Uwielbiam ich! ;** Nigdy czegoś takiego nie prowadziłam, żadna też z moich koleżanek nie prowadzi. Muszę przyznać, że twoja gazetka wygląda bardzo ciekawie, aż sama chciałabym taką mieć ^^ Oddaj mi ją! xDD Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 22.04.10, 15:13 Mam prawie cały pokój obklejony plakatami i zdjęciami. Taka swoistego rodzaju księga... Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 22.04.10, 15:16 Tak, mam.. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
honeybunnyx333 Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 22.04.10, 15:15 taa, mam coś takiego. Znajdują się na niej: * naklejki * plakaty 'Paramore' , 'Lady Gaga', 'Rihanna' , 'Beyonce' *wycinki z gazet ;d * plan lekcji * zdjęcia moje * zdjęcia moich koleżanek, i zdjęcie klasowe * różnego typu dyplomy Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 22.04.10, 15:16 Pewnie bym prowadziła, gdybym miała z czego. Niestety większość plakatów, jakie nam oferują gazety młodzieżowe, niezbyt mnie interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 22.04.10, 15:16 Jane ta twoja jest piękna . Ja mam coś w tym rodzaju i mam na niej : jakieś rzeczy na angielski , duszka kacperka xd , wizytówki chodowców kotów , Paramore , Death Cab For Cutie , bilety z koncertu Ani Dąbrowskiej , bilet z metra xd , Vincenta De Kota , karnety z nart , rozkład biblioteki , cytat Coco Chanel , breloczek z kula do kregli i przypinke z florecistą . Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 22.04.10, 15:16 mam obklejoną szafę, ścianę i wycinki na tablicy korkowej. potem planuję jeszcze wycinki z szuflady dokleić na CAŁĄ ścianę, ale na razie mama protestuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tayloves Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 22.04.10, 15:25 ja mam gazetkę.......mam na niej plan lekcji częściowo zakryty planem zajęć tanecznych ,4 narysowane przeze mnie postacie z mangi<dziewczyna z misiem , justin bieber, ja ,i postać z książki jaguar>maskę którą zama pomalowałam , pinezki,login na twittera,zdjęcie justina i taylora i najważniejsze rysunek wykonany przezemnie ,,,,,,, a na rysunku LIL WAYNE<jest śliczny>, a no i szafę w naklejkach Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna. Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 22.04.10, 15:32 Tak mam, ale moja gazetka pustkami 'świeci' Ale szafy i drzwi mam całe obklejone. Odpowiedz Link Zgłoś
diana_rose Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 22.04.10, 15:29 plakaty mam na drzwiach do pokoju i na szafce Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Yhym 22.04.10, 15:29 Yhym^^ Prowadzę. Mam tam Bimberkaa^^ Nad łóżkiem;D Przynajmniej nie śnią mi się koszmary;P haha xd Odpowiedz Link Zgłoś
extraordinary o tak, uwielbiam mój korek. 22.04.10, 15:37 Na całej ścianie posiadam korek, a na nim mnóstwo plakatów GD, co jest motywem przewodnim , a także wycinki, bilety, pocztówki, moja radosna twórczość, teksty, naklejki, te rzeczy. Mniej więcej tak to wygląda, niektórych fragmentów brak. file:///C:/Documents%20and%20Settings/Emi/Pulpit/projekt+.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
kiskowa właściwie.. 22.04.10, 15:39 ..to tak. Tyle że po prostu mam plakatami i zdj poobwieszane "szawki" ( Tzn. Taką ściankę przy biurku, nie wiem jak to opisać. ) Tak zmierzchowo, kilka plakatów zespołów i zdj. :p +plakat nad łóżkiem ( wyjątkowy ) Odpowiedz Link Zgłoś
extraordinary koreczek. 22.04.10, 15:40 Mnóstwo plakatów Green Day'a + wycinki, naklejki, pocztówki, bilety, moja radosna twórczość, teksty, takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
lorelei_ Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 22.04.10, 15:41 tak. na tablicy korkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 23.04.10, 15:12 Tworzę ją. Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 23.04.10, 15:19 nie, nie mam żadnej tablicy korkowej, ani ścian poobklejanych plakatami. Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Prowadzicie w swoich pokojach tzw. "gazetki" 24.04.10, 11:40 Nie moja ściana jest czysta . Odpowiedz Link Zgłoś