misiaxp 29.12.09, 18:07 Oglądałyście galerianki?? Podobał sie wam ten film?? Jedyna co mnie w nim zmartwiło to to że ten chłopak sie zabił, a podobało mi sie jak Ala wsadziła łeb Mileny do kibla xdd A wam co sie podobało a co nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliiviia Re: Ga 29.12.09, 18:13 Oglądałam, byłam w kinie z... mamą.! xDD Nie podobało mi się, temat oklepany, badziewnie film zrobiony i wgl. Zresztą nie lubie polskich gów.ien ;D Odpowiedz Link Zgłoś
misiaxp Re: Ga 29.12.09, 18:24 Przyznaje racje większość polskich filmow jest denna Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Ga 29.12.09, 18:31 wątek był -.- co do filmu.. no sami widzieliście co przedstawiał.. życie... normalne [w zasadzie to nienormalne] życie nastolatek.. najpierw pomyślałam, że da niektórym domyślenia, teraz - zaczęłam wątpić.. Jak dla mnie film był całkiem dobry, chodzi mi głównie o fabułę, choć od tego przeklinania trochę głupio mi się robiło, bo jakby to rodzice słyszeli - to by mi się oberwało za to, co oglądam ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Ga 29.12.09, 18:45 oglądałam go.. śmieszny a szczególnie ta grubaska która uważała się za nie wiadomo kogo... Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: Ga 29.12.09, 18:45 Oglądałam . Beznadziejny (obsada) , ale becznyy . ; D Najlepszy tekst : -Jak kupisz mi jeansy to zrobie ci loda -chyba cie pojebało dziewczynko . xDDD Odpowiedz Link Zgłoś