Dodaj do ulubionych

Własne Zdanie. Wypowiadać się>

05.01.10, 21:25
Mnie bardzo wkurza to,że coraz częściej nie można wyraźić swojego zdania.W
Wogółe po co są te plusy i minusy?!
Np. w wątku Justin Biber- Masakra!!!!!!!!
Jedna dziewczyna napisała,że nie lubi Bebera to osoba pod nią zrównała ją z
błotem za to że nie lubi Biebera!!!
To jest nienormalne!!!
Czy Polska przestała być demokratycznym krajem?!
Raczej nie więc dlaczego nie można wyraźić własnego zadania??
Wypowiadajcie się!!<kulturarnie>
Obserwuj wątek
    • brook popieram!!! 05.01.10, 21:26
      popieram całkowicie.
    • roahszana Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 05.01.10, 21:28
      Powiem tyle, bo nie za bardzo che mi sie pisać
      POPIERAM TWOJE SŁOWA
      Bądźmy Kulturalni ^^
    • kardolina Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 05.01.10, 21:29
      Czy Polska przestała być demokratycznym krajem?!

Hmm czyżbyś pytała o to względem tego, iż słit 11-stki nie potrafią uszanowac zdania
      innych? No to ja gratuluję.

Sram na takich ludzi.
      • mala_nessi Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 06.01.10, 21:50
        są tu ludzie, dzieci i taborety, jak każdy zdążył już chyba zauważyć, więc takie
        tematy nic nie dadzą kochana, choć oczywiście Cię popieram.
    • mweezy Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 05.01.10, 21:30
      542396348691 wonteczek pt. 'minusy i plusy na kocie są niefajne'

litości.

a to że kilka dziewczątek nie szanuje zdania innych , to nie oznacza że
      Polska przestała być demokratycznym krajem

-,-
      • mweezy Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 05.01.10, 21:31
        edit.

nie wszyscy na tym forum są nietolerancyjni.

suspicious
      • madziullaa Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 06.01.10, 16:08
        Tu nie chodzi tylko o te kilka dziewczynek. To jest prawda. Nie można wygłosić
        swojej opinii, bo za chwile ktoś cię będzie nękał, aż do usranej śmierci.
        Przesadą jest też gdy ktoś wyraża ją w sposób obraźliwy. Żyjemy w kraju, gdzie
        tolerancja to słowo nieznane dla ludzi. Zwykle uważamy na to co robimy, bo w
        każdym momencie może pojawić się ktoś kto nas skrytykuje. Przykład: Mama do
        swojej córki:
        - Załóż coś normalnego! Co ludzie powiedzą.
        Człowiek nie może mieć już nawet własnego stylu.sciana
    • klakierzyca Moim skromnym zdaniem. XD 05.01.10, 21:31
      Przez to fani/antyfani wszyscy się ze wszystkimi gryzą xD Zauważyłam, że na forach gdzie są już bardziej starsi użytkownicy jest całkiem kulturalnie. A tutaj na siebie naskakują jak dziki xD No bądźmy bardziej tolerancyjni. Można powiedzieć, że się kogoś lubi/nie lubi, ale nie wyzywać osób, które są innego zdania. No kultury proszeeem. =.=
      • mweezy Re: Moim skromnym zdaniem. XD 05.01.10, 21:32
        wszyscy chcą tolerancji i uważają że tolerancja im się należy.
        mają rację.

szkoda tylko że nie wszyscy są tolerancyjni dla innych.
    • gitarzystka_ Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 05.01.10, 21:32
      Wkurza mnie jak diabli to, że ktoś MEGA kulturalnie wyraził swoje zdanie
      stwierdzajac fakty i nikogo tym nie urażają, a inni walą minusy. Tak było np. z
      urodzinami Vanessy Hudgens. Pożyczyłam jej rozumu ze względu na te jej
      rozbierane fotki i tego, żeby uwolniła się od miana gwiazdki Disney'a, bo widać,
      że jej to przeszkadza(jej wizerunek kompletnie odbiega od tego, który miała
      będąc Gabriellą z HSM). I co? Komentarz poniżej pewnego poziomu. Tak jest ze
      wszystkim.

Popieram Cię, of kłors.
    • light Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 05.01.10, 21:32
      Nic dodać, nic ująć, bo mi się nie chce mówić.
      • gazowa Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 05.01.10, 21:36
        oj boli Cię jak ktoś Ci minusa strzeli? pff. też uważam, że są niepotrzebne, ale
        tak czy tak nie zmienisz tym wątkiem nietolerancji w Polsce :p ona i tak będzie.
        Ja po prostu olewam te plusy i minusy, Tobie radzę to samo. Zgłaszam do usunięcia...
        • olkajot Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 08.01.10, 18:32
          gazowa napisał(a):

> oj boli Cię jak ktoś Ci minusa strzeli? pff. też uważam, że są niepotrzebne, al
          > e
          > tak czy tak nie zmienisz tym wątkiem nietolerancji w Polsce :p ona i tak będzie
          > .
          > Ja po prostu olewam te plusy i minusy, Tobie radzę to samo. Zgłaszam do usunięc
          > ia...

Nie nie boli mnie jak mi ktoś minus strzeli,a le po prostu wkurza mnie to,że np.
          napisze coś że bBieber jest idiotyczny to zaraz równają Cię z błotemdevil
    • jessicakaulitz Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 05.01.10, 21:33
      ja tez nielubię gdy ktoś obraża np tokio hotel i nazywa ich pedałami i jeszcze gorzej!!!!!!!
      już naprawdę niemożna wypowiadać sie kultularnie !! ja bardzo lubię bienera więc to
      napisałam ale na pewno nikogo nie obrażałam bo moim zdaniem to bez sensu przecież
      każdy lubi co innego
    • kammi Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 05.01.10, 21:34
      spoko, tak jest nie tylko u nas. nie nasza sprawa, jak nie lubi biebera, to nie
      musi tego pisać.
    • bgirl Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 05.01.10, 21:34
      no własnie !

kurde noo
      ale gdy ktos uzywa sformułowania takiego jak 'zasrany bieber' mysle ze trzeba zareagować ! no ludzie 0% inteligencji !
      ja w swoich wypowiedziach nigdy nie powiedzialabym o kimś zasrany dzieciak, albo ze nienawidze go dlatego ze jest niski i ma 165 cm wzrostu!!
      zbulwersowałam sie xD
      • tyska_2311 Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 05.01.10, 21:40
        Ludzie się wypowiadają normalnie to ok smile ale to już przesada !! Przecież oni nawet ich nie
        znają no bo skąd?? widzieli te gwiazdki kiedykolwiek na żywo ?? Wierzą we wszystko co im
        wciskają dla sławy ! Ludzie opanujcie się w końcu i zacznijcie myśleć ! Nie chce tu nikogo
        obrazić ale taka jest prawda...
      • klakierzyca Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 05.01.10, 21:41
        bgirl można napisać, że się kogoś nienawidzi czy coś, ale nie pisać np. że ten kto go lubi to pedał czy cuś. tongue_out
      • stop_it Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 05.01.10, 21:42
        nie naleze do osob czepiajacych sie ale widze ze bardzo chcesz zabrac glos w
        sprawie "toleranci" i nie wiem czy wiesz ze istnieje "zanim zaczniesz pouczac innych
        zastanow sie czy wszytsko w tobie jest okej" wiec tak : Re: Czy jesteście typem
        romantyczek?
        Autor: olkajot 05.01.10, 20:44 Skasujcie
        Odpowiedz cytując Odpowiedz: Nie jestem typem romantyczki!!
        Jestem typem szalonej dziewczynya, która cały czas ma głupawkę
        i wolę chłopaków, którzy są pogodni i lubia się wygłupiać, ale bez przesady!
        Ogólnie romantycy i romantyczki są według mnie nienormalniw w złym sensoe

i uwazasz ze w tym komentarzu jestes tolerancyjna tak?
        sluchaj ktos na 100% odpowiedzial albo chociaz mysli ze jest romantykiem i ty mowiac
        "romantycy i romantyczki są według mnie nienormalniw w złym sensoe" obrazasz
        ich!!! dlatego moja mala rada : zanim zalozysz taki watek zobacz czy ty tez jestes do
        konca fair ;] ;] pozdro smile
        • olkajot Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 08.01.10, 19:08
          stop_ it gdybyś cgciała wiedzieć to chodzi mi o takich romatnyków, którzy cały
          czas się ściskają, całują i gadają głupie teksty!!!
          A ty też uważasz ,że niby jesteś tolerancyjna?
          Mi się wydaje, że nie zAwsze!

Wiem, ale to było zanim założyłam ten wątek i wiem jaki popełniłam bład, ale nie
          każdy jest idelany i tylko wypowiedziałam swoje zdanie, a wątek jest o
          wypowiadaniu własnego zadania. NA 100% KAŻDEMU ZDARZYŁO SIĘ TAK POWIEDZIEĆ NP.
          POD WPŁYWEM ZŁOŚCI, BO NIE OBRAŻAJĄC NIKOGO, ALE WEDŁUG MNIE ROMANTYCY SĄ
          DZIWNI <BEZ URAZY>
    • tokio_hotel_483 Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 05.01.10, 21:43
      zal mi takich,dzieciaki >.<
    • bgirl Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 05.01.10, 21:48
      mowic ze sie kogos nienawidzi tak po prostu ?
      to bez sensu ;/
      to ja sie spytam czemu i jak zwykle bedzie odp.:bo jest głupi, bo tak, bo nie lubie jego muzyki(nienawidzisz kogos za muzyke ?)
      NIE UŻYWAJCIE SŁÓW KTORYCH NIE ROZUMIECIE
      wiecie w ogóle co to jest nienawisc? trzeba kochani nienawidzic za COŚ...
      • peace_and_love Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 05.01.10, 21:56
        Można nie lubić np. muzyki danej osoby, ale nienawidzić, nie znając i nie widząc kogoś nigdy na oczy? Sama nie wiem, może ktoś tak ma.
    • independent_ Re: Własne Zdanie. 06.01.10, 15:56
      mam wy*ebane na takie dziewczynki. nie potrafią zaakceptować faktu, że ktoś
      skrytykował ich idola
      - ciągle powtarzam tą prawdę. ;d
      • lilii_95 Re: Własne Zdanie. 06.01.10, 16:29
        zgadzam się z tobą.
        • shadow_ Re: Własne Zdanie. 06.01.10, 16:37
          zawsze było, i zawsze będzie tak, że niektórzy (ekhm) nie szanują czyjegoś zdania. ;-dd
          mi to wiszą te minuski, huehuehuehue. :333
    • blender Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 06.01.10, 16:34
      cóż ja uważam że to jest nie fair. kotek niby mówi że każdy może mieć swoje
      zdanie, ale po co do cholery są te MINUSY i plusy? Po to żeby zmieszać ludzi z
      błotem, bo "nie lubią np.biberka". Zazwyczaj bawią się w to niedowartościowane
      dziewczynki które czują się lepsze jak postawią komuś minusika.
    • violet_ Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 06.01.10, 16:36
      zgadzam się z mweezy i gitarzystką. c:
    • emila Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 06.01.10, 16:40
      Masz całkowitą rację
    • aitii Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 06.01.10, 16:48
      Zawsze znajdą się ludzie chamscy i nietolerancyjni, nie ważne gdzie. Tak już po
      prostu jest i musimy przestać się przejmować takimi osobami.
    • chrupek Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 06.01.10, 17:02
      Było.
      • lady_cat Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 06.01.10, 17:15
        popieram .
        a wątek, był . ; |
    • slodkiporanek Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 06.01.10, 19:30
      Taki jest ten kraj - różnisz się zdaniem, równają cię z błotem. Dlatego nie
      trzeba się przejmowac - zawsze znajdą się imbecyle co to nie znają kultury słowa
    • miss_mimi094 Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 06.01.10, 21:39
      zgadzam sie calkowicie totalnie maksymalnie! to jest chore!!!
    • dupaa.x3 Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 06.01.10, 21:46
      big_grinakurat z plusami i minusami to się nie zgadzam. . .

bo np. gdy ktoś napisze np . 'niech ktoś wyciągnie z tamtąd tą cipe' to nie jest normalny
      komentarz więc jeśli parę osób da mu minusy to już go nie widać (komentarza) .

tongue_out
      • twilightowa16 Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 06.01.10, 21:48
        popieram wink

www.glitterz.de/empfehlen,KokOsOwa
    • asiek_xd Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 06.01.10, 21:57
      , wiesz .... jestem BIg funka Biebera , ale tez mnie to denerwuje ....
      , ku... no WOLNOSC SŁOWA !
      , nawet jak ktos obraza Biebera , to daje mu + , nawet nie wiem czemu.... poprostu lubie
      osoby szczere .... i lubie... nawet jak ktos mnie obraza [ tzn . nie lubie tego , ale podziwiam tą
      osobe za szczerosc ]
      , i KURWA LUDZIE !
      , PRZERASZAM NA BRZYDKIE SŁOWA , ALE JAK WOLNOSC , TO WOLNOSC ...
      , i Vgl... kulturarnie .... bardzo dobrze ze zalozyłas tego wątka , moze się wrescie przemowi "
      Polaką " , o ile mozna ich tak nazwac... x /
      • miley_vanesska_ Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 08.01.10, 18:36
        No ja Justina uwielbiam ale jak ktos powie że go nie lubi to spoko....pzrecież nie wszyscy musza go lubic...!Chyba że ktos zaczyna przeklinac na niego to mnie wkurza ale nie obrażam oosoby....!!!

To chore napiszesz na miley że ją lubisz to odrazu pełno minusów, na LIŚCIE KOTKA napiszesz szkoda ze Justin na 4 to odrazu pełno minusów to bz sens..!
      • madziullaa Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 08.01.10, 19:05
        Asiek_xD No własnie. Kultura. Trudno jest komuś przemówić, jeśli samemu nie
        trzyma się zasad. "Polakom" nie " polaką".scianabig_grinsmile
        • britneyxd Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 08.01.10, 19:19
          ja już sie wypowiedziałam w podobnym wątku i uważam, że to jest żałosne, bo każdy ma
          własne zdanie... a mieszając ludzi z błotem za powiedzenie, że sie jakiejś tam gwiazdki nie
          lubi jest dziecinne. Każdy ma prawo wolności słowa i nikt się wpie.przać nie
          powinien sciana
        • asiek_xd Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 09.02.10, 14:54
          w jakim sensie " jesli samemu nie trzyma się zasad " ?
          , dobra przyznam . jezeli ktos naprawde przesadzi to powiem mu kilka słow .
          , no więc.... ale to tylko w wyjątkowych przypadkach .

, i przepraszam za bład .
    • marta. Re: Własne Zdanie. Wypowiadać się> 08.01.10, 19:28
      Mnie też to straasznie wkurza indifferent Nie można napisać żadnego złego słowa na jakąś Selene czy Jonas Brothers bo od razu jakieś dzeci wyzywają Cię od dzi*ew i w ogóle.
      no comment .
    • grafka Do olkajot. 08.01.10, 21:02
      Właśnie polska nie przestała być demokratycznym krajem. Dlatego wszyscy mamy prawo
      do własnej wypowiedzi i weryfikacji.! A właśnie centrum życia na takim forum to krytyka.
      Gdyby wszystko było Ok i wgl, to nikt by tu nie zaglądał. Afera.? Tak! Wszyscy chcą
      zobaczyć jak ta (przykład) Baśka obsmaruje Kinge i czy tamta się odszczeknie. Więc nie
      zakładaj takich wątków, bo one są do du.. Jak nie umiesz się bawić, nie loguj się. Takie
      trudne.?brawo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka