natalkafer 16.01.10, 19:46 jakiej rady macie psa . ? ? Ja mam Labladora , ma już ponad 3 miesiące . ps nie wiem czy był taki wątekk , nie sprawdzałam ale jak był to sorry ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natuska412 ♥. 17.01.10, 13:12 śliczny kundelek ( biało - czarny ) . jest kochana ♥. wabi się Sisi . wspaniały pieseczek . mam też podwórkowego psa , który powoli zdycha wabi się Adan i to taki nie całkiem rasowy wilczur . jest słodki , ale koleżanki się go boją . Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: dog , dog , dog 16.01.10, 20:05 Ja mam mieszańca, w marcu będzie miał 5 lat Tak wygląda; Odpowiedz Link Zgłoś
meryll Re: dog , dog , dog 16.01.10, 20:05 ehh.. ja miała 3 psy. Ostatnim była Sonia.. Lecz gdy była na " podwórku" zaczepiła obrożą o siatkę i się udusiła.. ( łee.. Jeszcze wtedy wracałam ze szkoły i wszsytko widziałam.. ;łezka; Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: dog , dog , dog 16.01.10, 20:04 West Highland White Terier, a w skrócie po prostu West Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: dog , dog , dog 16.01.10, 20:05 Ja nie mam psa. Ale chciałabym mieć tego psa co ma olgx, Westa. Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: dog , dog , dog 16.01.10, 20:08 Ja mam boksera... Ma ponad 4 lata... Suczka Słodka jest. Ale podobają mi się też rasa golden retriever. Odpowiedz Link Zgłoś
marlene .. 16.01.10, 20:12 Od niemalże dwóch miesięcy posiadam poczciwego kundelka. A raczej mieszankę wybuchową. Moja Tosia ma matkę pekińczyka i ojca owczarka niemieckiego. Wyglądem przypomina miniaturkę ojca o ślicznych oczach pekińczyka . Niestety, charakter odziedziczyła po mamie. Zbyt często pokazuje pazurki i swoje niezadowolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
norris13 Re: dog , dog , dog 16.01.10, 20:14 A ja mam dwa Berneńczyki ;pp Doga Niemieckiego ;d Owczarka Niemieckiego i Huskyy ;dd xD jest ich troche ;d Odpowiedz Link Zgłoś
shitty_kitty Re: piesek ^^ 16.01.10, 20:14 Ja mam pomeraniana (szpica miniaturowego),owczarka niemieckiego i owczarka podchalańskiego i jeszcze bd mieć goldena,nie myślcie że jakieś schronisko czy coś,po prostu mamy dużo miejsca i dużą działkę więc się ta psiarnia zmieści ;D a moja rodzina kocha psy więc spoko ;] poza tym psy to moje chobby mam nawet nich bloga nie podam bo wyjdzie,że spamuje xD chyba,że ktoś by chciał Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: dog , dog , dog 16.01.10, 20:16 Ja właściwie to mam 2 psy: Yorkshire Teriera i Owczarka Niemieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
maniak_metanu Re: dog , dog , dog 16.01.10, 21:49 ja mam mieszańca! i jest SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
brukselka_ Re: dog , dog , dog 17.01.10, 11:15 Ja mam dalmatyńczyka.... Wabi się Jasiek i jest śliczny To jego fota: zapodaj.net/0c62c3bc80ce.jpg.html Odpowiedz Link Zgłoś
szaman Re: dog , dog , dog 17.01.10, 13:04 Ja mam mopsa! i się wabi "mistrz Joda" kocham go prawie jak dziecko hahahaha kupuje mu nawet apaszki xD bo wygląda w nich gites xD ogólnie nie jest to zbyt ruchliwy pies i dużo pierdzi ALE JA GO KOCHAM! (a dod. świetnie się rozumiemy, bo jest tak głupi jak ja!) Odpowiedz Link Zgłoś
szaman Re: dog , dog , dog 17.01.10, 13:04 fuks coś mi się zdjęcie nie dodało. nie ma do tego talentu. sorry xD Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanaa__ Re: dog , dog , dog 17.01.10, 13:05 Ja mam dwa kundelki ; s e r c e ; Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss. Re: dog , dog , dog 17.01.10, 13:14 , ja mam trzy. XD 1. jamnik szorstko-włosy [ podrzucili mi do domu ] - Perła 2. mix, [ pies przywieziony z włoch , miał iść do uspania , to też wziełam ] - Sonia 3. mieszaniec chart + kundel -wygląda komicznie , jak koń . XD [ podrzucili mi ]- Sara wszystko to ja przyniosłam do domu. XD Odpowiedz Link Zgłoś
lalelaleczka moj piesio 17.01.10, 13:19 ja mam pudelka miniaturowego zwie sie ,,DAFI'' ma dopiero 2 lata i jest nieznośny ale go kocham Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: dog , dog , dog 17.01.10, 13:59 Kundelek.. Reksio się zwie i ma 5 lat.. Kooochammm.. Odpowiedz Link Zgłoś