szalonaaaa 22.01.10, 21:23 Tak jak w temacie... macie przyjaciela? jak tak to sie stalo ze sie z nim zaprzyjaznilyscie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jb002 Re: przyjaciel! macie? 22.01.10, 21:33 hmmm... zaczęło się od tego, że chodziłam z takim chłopakiem i on miał takiego kolegę który się we mnie zakochał coś w tym stylu, gdy zerwałam z tamtym zaczęłam się kumplować z tamtym i umieliśmy się dogadać jak koledzy a nie jak chłopak zakochany w dziewczynie bo ja mu powiedziałam ze ja go traktuje jak kolege i tak po poru latach zostalismy przyjaciółmi od kąt go znam to rzadko kiedy miał powód żeby mnie okłamać jest naprawdę spoko gość bo umie mnie rozśmieszyć i powiedzieć prawde o kimś jeśli się go o to spytam, a tak ogółem to pierwszy raz mam takiego kolege bo inni byli strasznie sztywni tez inny Julek się we mnie zakochał i zakończyłam tą przyjażn bo nie chciałam mu dać kosza ale i tak go nie pzd. Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: przyjaciel! macie? 22.01.10, 22:16 Ja mam przyjaciólkę i przyjaciela przyjaciela poznałam na obozie integ. poprosił mnie do tańca później w szkole dał mi Dumla później rzucaliśmy się śnieżkami no i później codziennie gadaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: przyjaciel! macie? 22.01.10, 22:30 mam przyjaciela . to ... mój był chłopak . xD byliśmy razem zaledwie 5 miesięcy i się rozstaliśmy . ale teraz kocham go jeszcze bardziej.! to mój najlepsiejszy kumpel z któm mogę ZAWSZE pogadać,który doradzi,pomoże ... po prostu go koocham.! gadam z nim na luzie prawie jak z dziewczyną , serio fajnie czasem mieć też chłopaka-kumpla , bo warto Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: przyjaciel! macie? 22.01.10, 22:33 nie , ponieważ nie wierzę w przyjaźń pomiędzy chłopakiem , a dziewczyną . Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: przyjaciel! macie? 23.01.10, 09:54 Mam . Niestety mieszka 50 km ode mnie , ale co tam Po prostu - nasze mamy znają się bardzo dobrze , mieszkaliśmy niedaleko siebie , chodziliśmy razem do przedszkola , do szkoły Rozumieliśmy się bez słów Odpowiedz Link Zgłoś