heyyeah 22.01.10, 23:47 Was też wkurza?! Mnie wpienia, to, że sądzą iż mój ojciec nie istnieje (Albania), i że moje imię to wynik błędu ortograficznego (Adrianna), albo, że jestem materialistką itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
light Re: Nonsensopedia… 22.01.10, 23:49 Aż tak bardzo bierzesz to do siebie? x33 Zauważ, że nawet w nazwie pięknie pobrzmiewa słówko: "nonsens", więc lajcik x3 Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Nonsensopedia… 22.01.10, 23:57 Ja tak nie umiem… Jestem straszliwą Albańską patriotką, do tego stopnia, że nawet przymiotniki piszę dużą A Adriana to z łaciny adrjatycka. Wiecie, że Albania istnieje, nie?! Skaanderberg był Albańczykiem, Matka Teresa… W Albanii płaci się lekami (waluty, nie chodzi dosłownie o leki), byłam tam, jest pięknie, najfajniejsza Saranda, bo tam są takie niesamowite dzikie plaże ^^ Tak samo Kosowo - mój tata się tam urodził. 89 % to Albańczycy, Serbowie zabili właściwie połowę mojej rodziny , to jest okropne, że ludzie sądzą, że Kosowo to część Serbii, albo, że Albańczyc zabijają sErbów, to nieprawda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Nonsensopedia… 22.01.10, 23:57 `A mnie przeciwnie , nie wkurza mnie. Ale Niektóre teksty mnie rozwalają i nawet jak mam zły humor to się śmieje. Nonsopedia wymiata. : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
vixa Re: Nonsensopedia… 23.01.10, 10:39 A ja to lubię! To jest zrobione po to żeby ludzie się śmiali A ty się tym przejmujesz...Psss Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza Re: Nonsensopedia… 22.01.10, 23:55 ale to jest tak głupie wręcz smieszne.. nie rozumiem dlaczego sie plujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Nonsensopedia… 22.01.10, 23:58 Bo Albania to mój dom. Kocham to państwo, tak samo jak Kosowo, nie zniosę żadnej krytyki w jego stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Nonsensopedia… 23.01.10, 00:00 Jez, Ty się tak nie wnerwiaj o wszystko, bo szybko się spalisz... Trochę dystansu xd. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Nonsensopedia… 23.01.10, 00:04 Rzuca się w oczy. Weszłam przy okazji dowiedzenia się kto to dziecko neo… Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah light. 23.01.10, 00:08 Oj, light, light, łatwo ci mówić, gdybyś przeżyła to co ja, to byś wiedziała o co kaman. Wojny, wojny, wojny. Tata płacze, dziadek nie żyje. Masakra. Tak na marginesie, Albania to piękne państwo, serio, tam jest tak, że góry, a za górami zaraz może, więc można skakać z gór do morza xD Jeśli nie wiecie gdzie jechać na wakacje, to polecam, w dodatku chłopacy to straszne ciacha xD Prawie wszyscy potrafią mówić po angielsku ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: light. 23.01.10, 00:11 Oj, light, light, łatwo ci mówić, gdybyś przeżyła to co ja, to byś wiedziała o co kaman. Wojny, wojny, wojny. Tata płacze, dziadek nie żyje. Masakra. Tak na marginesie, Albania to piękne państwo, serio, tam jest tak, że góry, a za górami zaraz może, więc można skakać z gór do morza xD Jeśli nie wiecie gdzie jechać na wakacje, to polecam, w dodatku chłopacy to straszne ciacha xD Prawie wszyscy potrafią mówić po angielsku ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: light. 23.01.10, 00:23 Uwierz, że Polska to też piękny kraj z bogatą tradycją i niezbyt łatwą historią, więc wiem o co Ci chodzi. Ale jeśli aż tak bardzo cię to denerwuje, to odpuść sobie przeglądanie tej strony i już. Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Nonsensopedia… 23.01.10, 00:05 Mnie denerwuje, gdy ktoś się lansi Nosnensopedią. "-A czytałeś?", "-Czytałam dzisiaj artykuł na nonsenssdaijlad czy coś takiego." Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Nonsensopedia… 23.01.10, 00:09 Ostatnio właśnie tak odbiło moim koleżankom. Masakra jest w klasie Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Nonsensopedia… 23.01.10, 10:29 Straszne. Nonsensopedia jest zua. Strzeżcie się... Odpowiedz Link Zgłoś
mileey_1ooo Re: Nonsensopedia… 23.01.10, 10:46 Przeslijcie link nonsensopedii bo nie wiem które to . z góry thx ;* Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Nonsensopedia… 23.01.10, 10:51 nonsensopedia to moje życie, mogę w niej spędzać godziny. <3 nie wolno brać niczego do siebie, to tylko ludzie, którzy mają wybitne poczucie humoru i umieją mi poprawić nastrój. c: Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Nonsensopedia… 23.01.10, 11:30 dobra, mnie nonsensopedia też czasem irytuje, zwłaszcza kiedy czytam o kimś/czymś co lubię, ale trzeba mieć trochę dystansu do siebie. jak nie lubisz - to nie wchodź, co za problem. omg, hahaha xD Jakże żywym i złożonym utworom Tarji oczywiście zawsze towarzyszy szalony headbanging. Na ostatnim koncercie w Częstochowie cały kościół machał beretami. uwielbiam Tarję, ale to było śmieszne xD Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Nonsensopedia… 23.01.10, 16:39 Mnie rozśmieszył artykuł o Jonas Brothers, chociaż ich lubię, ale bez jaj, żeby szydzić z różnych narodów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Nonsensopedia… 24.01.10, 11:55 nonsopedia rulezzz . kocham tam czytać o ' modzie na sukces ' . XDD Odpowiedz Link Zgłoś