olacja12 Re: Butki. ? 29.01.10, 17:25 gdybym miałą nawet kasę na takie buty to bym ich nie chciałą Odpowiedz Link Zgłoś
aleyka_ Re: Butki. ? Szkoda mi cie :P 29.01.10, 17:26 Z tą ceną to walnełaś aby się pochawlić ? ! Żenua.. a co do butów nie mój gust .. x dd Odpowiedz Link Zgłoś
thevampire . 29.01.10, 17:34 Bez obrazy, ale buty są brzydkie.. ( moim zdaniem) I na pewno nie dałabym za nich 2500 .? WTF.? tyle kasy za takie buty..? Może Ci się jedn ozero dodało .? Odpowiedz Link Zgłoś
lftina Re: Butki. ? 29.01.10, 17:28 nie wiem czy dobrze czytam, ale napisałaś Marc'a Jacos'a , tak? wiesz, sama bardzo interesuję się modą i markowymi ubraniami, bo po cenie sądzę, że są firmowe, ale z takim projektantem się jeszcze nie spotkałam. hmm. może ściema? z tego co wiem, to marc'a jacos'a sprzedają w chinach na bazarach. Odpowiedz Link Zgłoś
aitii Re: Butki. ? 29.01.10, 17:29 Błagam was, bez scen zazdrości Skoro ma kasę, to niech ją wydaję :p To juz nie jest nasz problem. Moim zdaniem, te buty są brzydkie. Ale wiadomo, kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
aitii Re: Butki. ? 29.01.10, 17:31 A tak w ogóle ktoś miał rację niektóre osoby maja dwie pary butów na krzyż, a ty się chwalisz, że n jedna parę wydajesz 2500 zł xd To naprawdę boli xd Odpowiedz Link Zgłoś
martyna17 Re: Butki. ? 29.01.10, 20:02 aitii napisał(a): > Błagam was, bez scen zazdrości Skoro ma kasę, to niech ją wydaję :p To juz > nie jest nasz problem. a jak ty bys sie pytala o zdanie na forum na temat butów które kupiłaś to też byś pisała ile kosztowały??? Odpowiedz Link Zgłoś
princess7 Re: Butki. ? 29.01.10, 17:32 ładnie to tak kłamać? lepiej się czujesz jak coś takiego napiszesz? jeszcze podasz czyjes zdjecie? może chcesz aby Ci zazdroscili? ulicewarszawy.blox.pl/html/1310721,262146,169,170.html?9,1 Odpowiedz Link Zgłoś
melissa_x3 Re: Butki. ? 29.01.10, 17:46 taak. dalam te zdj bo mam takie same. specjalnie go szukalam. moje sa cale czarne.! a nie mam zamiaru sie wyslilac robic zdj w wstawiac tu zeby wscipskie dziewczyny i tak krytykowaly . ;/ zal, tylko sie chwalisz itp. i wiesz co mam sie czym chwalic nie tylko butami za 2500 zl. stac mnie i nie mam zamiaru zalowac sobie na buty tylko dla tego ze ktos inny bedzie czul sie zle. `do wszystkich ktorzy krytykowali.- gdzies mam wasze opinie i mam prawo wydAwac pieniadze moich rodzicow na co tyloo chce. wszystkich "madrym " i uczciwym dziekuje za mile opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna17 Re: Butki. ? 29.01.10, 20:06 melissa_x3 napisał(a): > a nie mam zamiaru sie wyslilac robic zdj w wstawiac tu zeby wscipskie dziewczyn > y > i tak krytykowaly . ;/ > zal, tylko sie chwalisz itp. > i wiesz co mam sie czym chwalic nie tylko butami za 2500 zl. stac mnie i nie ma > m > zamiaru zalowac sobie na buty tylko dla tego ze ktos inny bedzie czul sie zle. > `do wszystkich ktorzy krytykowali.- gdzies mam wasze opinie i mam prawo wydAwac > pieniadze moich rodzicow na co tyloo chce. > wszystkich "madrym " i uczciwym dziekuje za mile opinie. moze wydaje ci sie ze jestes jedyna bogata osoba na tym portalu?tak sie sklada ze na pewno jest tu duzo takich dziewczyn i nie musza tego udowadniac piszac ze kupily buty za 2500 zeta...a gdybys byla madra to nie pisalabys tegoi wiedzialabys ze pisze sie wscibskie a nie wscipskie. Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ Re: Butki. ? 30.01.10, 16:46 melissa_x3 napisał(a): > taak. > dalam te zdj bo mam takie same. > specjalnie go szukalam. > moje sa cale czarne.! > a nie mam zamiaru sie wyslilac robic zdj w wstawiac tu zeby wscipskie dziewczyn > y > i tak krytykowaly . ;/ > zal, tylko sie chwalisz itp. > i wiesz co mam sie czym chwalic nie tylko butami za 2500 zl. stac mnie i nie ma > m > zamiaru zalowac sobie na buty tylko dla tego ze ktos inny bedzie czul sie zle. > `do wszystkich ktorzy krytykowali.- gdzies mam wasze opinie i mam prawo wydAwac > pieniadze moich rodzicow na co tyloo chce. > wszystkich "madrym " i uczciwym dziekuje za mile opinie. Nie wiem czy wiesz , ale z tego co napisałaś powyżej można wywnioskować , że uważasz , że jak ktoś ma inne zdanie niż ty jest głupi. Nie wiem czy wiesz jest to żałosne. Prosiłaś o opinię , nieprawdaż ?! Każdy wyraził swoją ! Na co ty dziewucho liczyłaś co ?! Że wszyscy będą pisać o nich same oh i ah ? Żenada! Po co pisałaś cenę ? ! Po to , Żeby pokazać , ze stać cię na nie ?! Buhah o ile to wgl jest prawdą , ze je masz i , że tyle kosztowały. Każdy może wstawić fotkę z czyjegoś bloga i powiedzieć , że kupił te buty za 2500 zł ! I z łaski swojej nie bulwersuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Pf.. 29.01.10, 17:43 Bardzo ładne, ale za tą cene ? .. No nie wiem, cena mnie nie przekonała. Ogólnie są śliczne. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
dafne015 Re: Pf.. 22.02.10, 11:16 mi się tak średnio podobają. Buty za 2500 zł ? : O Odpowiedz Link Zgłoś
misska666 Re: Pf.. 29.01.10, 17:45 brzydkie. a poza tym w dajszmanie i ccc dużo takich... więc kto cię tam wie, ile za nie dałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ Re: Butki. ? 29.01.10, 17:44 Nie założyłabym takich butów choćby nie wiem co. 2500zł ? Hah jasne Ja bym za nie nawet 100 zł nie dała ! Po co wgl pisałaś ile kosztowały ?! Pytałaś się co o nich myślimy więc po co napisałaś ile kosztują?!!! Zwykły lans i tyle ! Tacy ludzie jak ty są po prostu żałośni -.- Odpowiedz Link Zgłoś
princess7 Re: Butki. ? 29.01.10, 17:49 sama dziewczyna z tego bloga napisala ze to nie sa byty Jacobs'a tylko inspirowane nimi wiec takich samych na pewno nie masz po za tym jaka roznica ile na nie wydalas? dla mnie możesz wydac i na nie 25 000 PLN i powiem szczeże ze dużo ładniejsze dostaniesz i za 100 zł pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
skasia Re: Butki. ? 29.01.10, 17:50 te 2500 było nie potrzebne.Nawet ładne,ale max 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
sel_dem Re: Butki. ? 29.01.10, 17:51 Buty nie są rewelacyjne . Niepotrzebnie zakładałaś ten wątek . Napisałaś żeby nie pisać ci komentarzy typu żal . ok . powiem tak .: Jesteś żałosna . Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 eee? 29.01.10, 17:54 i po co wątek? eee chciałaś się "pochwalić" ze masz buty z 2500zł. Jeśli tak to hahaha a co to tych hm butów to są okropne i tak jak ktoś już napisał dałabym za nie max 100 zł! Odpowiedz Link Zgłoś
inna.xd Re: Butki. ? 29.01.10, 17:57 po piersze to chyba połknęłaś b w nazwisku po drugie buty ładne ale polecam ci najnowaszą kolekcję tam są super buciki a co do ceny za jakoś i styl czeba słono zapłacić ale jak cię stać to ja nic do ciebie nie mam p.s gdzie kupiłaś te butki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pati323 Re: Butki. ? 29.01.10, 17:57 oj dziewczyno widzę, że twoi rodzice są nieźle nadziani skoro kupują ci buty za 2500zł a te buty nie są nawet takie śliczne, no ale każdy ma swój styl Odpowiedz Link Zgłoś
92loco92 widziciee wszyscyy ?? 29.01.10, 18:01 i widziciee! to nie tylko ja jestem rozpiszczona ! /tak jak wiele osob z was twierdzi/ ona ma butki za 2500 a mi wmawialyscie ze jestem za mloda na torebke za 5000 ?? to jest nasza sprawa co nosimy i za ilee ! i to ze wam sie w zyciu nie poszczescilo to juz nie moja wina poozdro . pocwicz . potrenuj ! Odpowiedz Link Zgłoś
selena_98 Re: Cudne 29.01.10, 18:06 Butki są cudne, ale kosztowały serio 2500zł?! Wow Odpowiedz Link Zgłoś
mhmm.zuz pff:P wejdź tu przeczytaj prawdę! 29.01.10, 18:10 Kurde masz dziewczynko w główce przemieszczone i Tatuś z mamusią również. a poza tym po kiego grzyba ty to pisałaś? pochwalić sie?? no kurde szpan jak nic. jeśli wiesz co to ironia Odpowiedz Link Zgłoś
negative Re: pff:P wejdź tu przeczytaj prawdę! 29.01.10, 18:23 Tak się składa, że model ze zdjęcia jest INSPIROWANY modelem z kolekcji Marca Jacobsa (na przyszłość: właśnie tak pisze się nazwisko tego projektanta). Jeśli masz buty takie, jak za załączonej fotce... no to się pomyliłaś. W sumie nie są takie złe. Ja bym ich osobiście nie założyła ze względu na 11cm'owy obcas (tak, to też przeczytałam na blogu, z którego jest zdjęcie twoich butów). Pozdrawiam i mam nadzieję, że pasują do reszty twojego stroju Odpowiedz Link Zgłoś
melissa_x3 do 92loco92 ;] 29.01.10, 18:20 czesciowo sie z toba zgadzam. to ze nam sie poszczescilo to prawda. ale rozpuszczona nie jestem tak bardzo pewnie troche tak ;] Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: widziciee wszyscyy ?? 29.01.10, 18:22 92loco92 napisał(a): > i widziciee! to nie tylko ja jestem rozpiszczona ! /tak jak wiele osob z was tw > ierdzi/ ona ma > butki za 2500 a mi wmawialyscie ze jestem za mloda na torebke za 5000 ?? to jes > t nasza > sprawa co nosimy i za ilee ! i to ze wam sie w zyciu nie poszczescilo to juz ni > e moja wina > poozdro . pocwicz . potrenuj ! hahaahahahaha! fajnie dobrze wiedzieć! a skąd możesz wiedzieć czy się nam jak to określiłaś poszczęściło?! NIE znasz nas... ?? Takie hm "laski" jak ty kojarzą mi sie właśnie z takimi wrednymi rozpieszczonymi zapatrzonymi w siebie osobami!! dal których liczy sie tylko "JA JA JA JA JA (...)JA JA JA JA (...)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Ohh i nie zniszcz tej torebki a 5000 zł! Odpowiedz Link Zgłoś
mhmm.zuz Re: widziciee wszyscyy ?? 29.01.10, 18:25 Tak tak a Bozia was pokara za pychę!!! głupie jesteście i tyle. a w móżdżku co trociny? za ile?? zeta? Odpowiedz Link Zgłoś
thevampire Re: widziciee wszyscyy ?? OMG .!? 29.01.10, 21:32 Wiesz... przypominasz mi te dziewczyny, które występują w tym programie na mtv: Słłit sikkstiin.. oO Noo a teraz uważaj na nas ,, Na osoby, którym się nie poszczęściło" ( co to za tekst w ogóle xD), aby ci tej torebki przypadkiem nie ukradły.. oO Oo Odpowiedz Link Zgłoś
martyna17 Re: widziciee wszyscyy ?? 29.01.10, 20:13 92loco92 napisał(a): > i widziciee! to nie tylko ja jestem rozpiszczona ! /tak jak wiele osob z was tw > ierdzi/ ona ma > butki za 2500 a mi wmawialyscie ze jestem za mloda na torebke za 5000 ?? to jes > t nasza > sprawa co nosimy i za ilee ! i to ze wam sie w zyciu nie poszczescilo to juz ni > e moja wina kurw@...normalnie jakbym cie spotkala to bys w ryj dostala na powitanie...okej ja tez moge napisac ze kupilam sobie torebke czy buty i prosze o zdanie na ich temat ale na pewno nie pisalabym ile kosztowaly...osoby które tak robia sa zwykle prozne i glupie...a zreszta po co ja sie wysilam?jak macie takie puste łby na jakie wyglada to i tak nie dotrze do was nic co napisalam...ale zobaczymy jak bedziecie sobie radzic za kilka lat jak juz beziecie dorosle i starzy nie beda was utrzymywac bo jak narazie to w zyciu poszczescilo sie waszym rodzicom a nie wam i moge im tylko wspolczuc ze wychowali takie pustaki Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Butki. ? 29.01.10, 18:15 Dla mnie na takie buty, szkoda by było wywalać tyle kasy ( jeśli naprawdę tylko kosztują ). Odnoszą wrażenie "ciężkich". Na wesele wybrałabym coś innego, ale to już Twoja sprawa, jakie założysz buty. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek123 Re: Butki. ? 29.01.10, 18:21 ładne) ale ja bym nie założyła bo by palce ścisnęło do bóluu... ale może tobie będą odpowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
aniulkaa Re: Butki. ? 29.01.10, 18:29 ty za nie dałaaś 2500 ? chyba 2,5 zł. soryy ale ja bym ich nawet nie wzięła jak by mi dopłacili. Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Butki. ? 29.01.10, 18:29 Osobiście bym w takich nie poszła. Przecież jest wiele ładniejszych butów. i w dodatku ta cena powala, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Butki. ? 29.01.10, 18:31 A ja kupiłam sobie marki chanel zajebiste buty, i o wiele lepsze. w dodatku tańsze! minimalnie, ale tańsze. ;d A jeżeli chodz o te to, cóż ... marka dobra, cena w miare tania jak na marke, ale wygląd butów ochydny. Odpowiedz Link Zgłoś
sely Re: Butki. ? 29.01.10, 18:32 gorszych nie było? nie no, ja bym sie w takich nie pokazała. nawet 100 bym za nie nie dała. wgl. okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Butki. ? 29.01.10, 18:34 strasznie drogie, są ładne ale ja bym za tyle ich nie kupiła. ; c Odpowiedz Link Zgłoś
anotherdrama Re: Butki. ? 29.01.10, 18:37 Buty są świetne , ale kolor trochę taki nie za bardzo. Ciężko dobrać do takiego koloru sukienkę. Właśnie. Jaki kolor ma twoja sukienka ? Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Butki. ? 29.01.10, 18:46 fajne tylko mógł być inny kolorek ps.ceny się nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Butki. ? 29.01.10, 20:11 czrzerze mi sie te buty nie podobaja ale kazdemu sie cos innego podoba Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Butki. ? 30.01.10, 15:53 jeśli serio tyle kosztowały <choć patrząc na nie nie chce mi się w to wierzyć>, to i tak nie musisz szpanować. ^ chciałaś opinię, więc ci ją dam. wgl mi się nie podobają, nie wyszłabym w takich. ; x Odpowiedz Link Zgłoś