julcia10 06.02.10, 18:59 co o tym myślicie... czy DEMI LOVATO może się ciąć.... oto dowód udaje taka cudowną śmieszną zabawną i niewinnąosobę ale to tak naprawde cicha woda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia1512 Re: tnie się??? 06.02.10, 19:02 Trochę tak wygląda.,ale ja tam nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: tnie się??? 06.02.10, 20:10 a niech się tnie, mi tym krzywdy nie robi -_- Odpowiedz Link Zgłoś
zjem_ci_kota prawda jest taka...i ja ją znam xD 06.02.10, 20:18 kiedyś kotek o tym pisał i tam było, że bransoletki z jakiejś firmy jej porobiły rany Odpowiedz Link Zgłoś
lauren__ Re: prawda jest taka...i ja ją znam xD 06.02.10, 20:43 Wiesz, kiedyś taka sama byłam. Wśród znajomych udawałam śmieszkę (i mi to wychodziło), a wieczorem zamykałam się w łazience, w ręke żyletka ... no i wiesz. Tak więc, pozory mylą. Odpowiedz Link Zgłoś
tinn hyutuiity 06.02.10, 21:26 stare. w każdym razie mogła się ciąć, nam nic do tego. i wgl pozory mylą. Odpowiedz Link Zgłoś
heb Re: prawda jest taka...i ja ją znam xD 06.02.10, 21:47 Strasznie stara sprawa, ale robili testy i wyszło, że bransoletką by się taki ślad nie zrobił... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Re: tnie się??? 06.02.10, 21:30 ojejej...przykro mi. a gdzie podziała się jej najlepsza psiapsióła Selena? xd teraz tak na serio. uważam,że jeśli cięłaby się próbowałaby to za wszelką cenę ukryć,a wiem to po przypadku pewnej mojej koleżanki,która wciskała mi i nie tylko mi kity różnego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
wtf.owa Re: tnie się??? 06.02.10, 21:34 pisali o tym kiedyś w inteligentnym bravo ; O Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: tnie się??? 06.02.10, 21:35 To stare jest. A po za tym, co obchodzi Cię jej prywatne życie? Nie zabronisz jej niczego robić. Jej życie, robi co chce i ona za to odpowieda. I co Cię powiedz mi to obchodzi czy ona się tnie czy nie? p.s. Jak coś to ona się nie tnie. Odpowiedz Link Zgłoś
deadlyweaponsxo tnie się. 06.02.10, 21:32 zdjęcie troszkę stare, ale jeśli DEMI miała powodu, coś ja podkusiło to mogła. nie znam jej myśli i sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulkaa_96 Re: tnie się??? 06.02.10, 21:35 moim zdaniem ona się nie tnie i tyle prasa łże i tyle...jak zwykle muszą się kogoś uczepić bo nie maja o czym pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: tnie się??? 06.02.10, 21:45 ależ z Ciebie spryciula, łu-hu. typowy lisek chytrusek, och Ty, kawalarzu! przejrzałaś lovato na wylot. ;* to cudownie, że tyle czasu spędziłaś szukając dowodów na wyimaginowaną depresję demi, ile zachodu musiałobyć w pisaniu w google "demi lovato". dodatkowo wiesz już o demi wszystko, to tak naprawdę cicha woda, och, jak Ty się znasz na życiu! dziewczyno, jesteś moim wzorem! Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: tnie się??? 06.02.10, 21:47 może i tak. ale ludzie, ona nie jest idealna. Nikt nie jest. Takie fotki to strzela sobie co druga nastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
selena980203 Re: tnie się??? 06.02.10, 21:47 ploki ja w to nie wierze a tak wogule moze siostra jo zadrapala ha ha ha , albo pies terz mozliwe , lub miala doczynienia z kotem ja terz mam 3 i nigdy do domu nie przychode z nie podrapanymi rekami Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: tnie się??? 06.02.10, 22:10 to niby od bransoletek z gumy ; > mam takie same i noszę i mi ran nie robią aż takich, tylko nieznaczne ślady, które nie bolą. a z resztą co to kogo obchodzi? przecież to jej sprawa ;x jakby się cięła to by to zakryła czymś, a nie pokazywała ; ) Odpowiedz Link Zgłoś