zabuu 09.02.10, 21:52 Wiem że był taki temat, ale dawno nikt na niego nie wchodził... Więc potrzebne mi są piosenki na dyskoteke coś w stylu house techno... wolnych mam już z 15 więć więcej nie chce XD Prosze piszciee Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meerc Re: Piosenki na dyskoteke 09.02.10, 21:58 ja Ci z house'u moge polecić : John Dahlback - Blink Ame- rey - osobiście kocham . <33 DJ Antonine- Work your pussy, i This Time Robert m & nicco- dance hall track . robert m & nicco - can't slow down DJ semih - pop that pussy jack holiday - show me love vinylshakerz - forget me nots i laurent wolf - no stress. tak troszke może pomogłam . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Piosenki na dyskoteke 09.02.10, 22:05 Wątków takich milion ;p Po co milion 1;D Odpowiedz Link Zgłoś
zcziluj Re: Piosenki na dyskoteke 09.02.10, 22:06 Monopol - Zodiak na melanżu < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Piosenki na dyskoteke 11.02.10, 20:16 najlepiej muzyka klubowa ;p Odpowiedz Link Zgłoś