Dodaj do ulubionych

Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?!

• louise_ hmm. 27.02.10, 20:40
      powiedz jej, żeby sie odczepiła.
    • emojuss Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 01.03.10, 23:25
      Moja koleżanka też jest lesbijka... I zachowuje sie tak (takie zaloty^^) prawie do wszystkich lasek... Ale jest spoko i się jej nie boje. Nie mam czego... Przyzwyczaiłam już dawno się.. Mam jeszcze kilka innych znajomych o innej orientacji...i mi to nie przeszkadza...
      a wracając do Twojej sprawy powiedz jej co myślisz...
      • karolciaaxdd Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 13.03.10, 19:19
        pogadaj z nią
    • emm_ Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 13.03.10, 19:41
      ignoruj ją, staraj nie przebywać z nia w jednym pomieszczeniu,
      a jak nie pomoże, to porozmawiaj z nią,
      że sb tego nie życzysz.
    • czekolaka_123 Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 13.03.10, 21:43
      daj jej jasno do zrozumeinia.
      nie owijaj w bawełnę.
      Mow "odwal sie" itp.
      To żałosne.
      A może ona robi tak dla jaj.
      U mnie w klasie taka dziewczyna robi takie rzeczy ale każdy wie, ze to dla jaj <lol>
      • pauliska1212 Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 13.03.10, 22:31
        jak cie bedzie chciała dotykać itp. to po prostu ostro powiedz "Odczep się" x d
        może i hamsko, ale te wszystkie rady 'porozmawiaj z nią' są denne, a gdy
        będziesz jej dawała do zrozumienia w taki właśnie sposób żeby dała sobie spokój
        to szybciej sobie odpuści.
        • kicia46 Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 24.04.10, 19:29
          Pogadaj trochę z nią, wiesz, tak, jak z koleżanką. Przejdź się np. po korytarzu i powiedz
          coś typu "Widzisz tamtego kolesia? ładny, nie? No ale ja mam chłopaka już..." i spytaj się,
          czy ona też kogoś ma. No a jeśli to nie podziała, powiedz, że wolisz chłopaków, i żeby się
          od ciebie odczepiła, bo nie jesteś nią w ogóle zainteresowana. A jeśli to nie podziała,
          powiedz o tym nauczycielowi, pedagogowi. Mam nadzieję, że jakoś pomogłam.
    • cukiereczek. trudna sytuacja -.- 24.04.10, 19:29
      nie mam pojęcia jakbym się zachowała na twoim miejscu , ale uświadom ją że
      nie masz zamiaru tolerować jej zachowania i żeby się od ciebie odczepiła ,.
      powodzenia ,.
    • nelia321 Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 24.04.10, 22:36
      Wygarnij jej to ..;D

Powiedz wez sie odczep .! Jestes jakas dziwna. ;D

i juz .;] Powiedz ze ty nie jestes lezbiją.;>
    • niesmaczna Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 25.04.10, 02:10
      To proste, odwzajemnij to uczucie .

devil
      • oluusx Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 25.04.10, 09:40
        ignoruj ją ;-d

jak Cię wkurzy, to powiedz jej to prosto z mostu .
    • violet_ Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 25.04.10, 09:44
      zabij ją.
    • shift Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 25.04.10, 09:46
      Znajdx sobie jakiegos chłopaka i gdy ona będzie w poblizu to go pocałuj czy coś i może
      się domyśli że nie interesujesz się dziewczynami tongue_outP
      • meryll Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 25.04.10, 09:47
        okej, olej.
        • jula__ Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 25.04.10, 09:49
          O kurde zacznij gadac o jakims chlopaku ze jest taki pieeekny i jak to by bylo fajnie z nim byc . Odczepi sie .
          Powodzenia wink
    • nikawika Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 25.04.10, 09:51
      porozmawaj z nią . spytaj czemu cię dotyka , puszcza oczko ... i że tobie to nie pasuję .
      • alexa21 Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 25.04.10, 09:55
        Jesteś na 100 % pewna, że jest less .. ? Jeśli tak , pójdź z nią pogadać , a jeśli się okaże ,
        że jest tym kim jest , to jej powiedz , że już kogoś masz ; pp Moja kumpela tak zrobiła ; //
        Tylko powiedz , że masz chłopaka . Albo nie wiem , powiedz , że nie jesteś zainteresowana .
        Ja tak nie miałam .. Jak nie pomoże idź do nauczyciela .
        • funnygirl Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 25.04.10, 09:57
          przerąbane, ale moze spróbuj z nia pogadać. jak nie to utop ją w kiblu;P
    • koteczeek Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 25.04.10, 09:57
      Wow. To co się dzieje w Twojej szkole jest hm.. bardzo INNE. Powinnaś zgłosić to
      swojemu wychowawcy, albo jej wychowawcy. Nie dawać się sprowokować i mówić
      otwarcie, że się tego nie chce. To wszystko, nie doświadczyłam tego, ale
      wyobrażam sobie. uncertainuncertain
    • diefin Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 25.04.10, 10:13
      .. Nie wiem. Zacznij mówić przy niej o ładnych chłopakach lub znajdź sobie jakiegoś to się od cb może odczepi..
      • soulik. xD . 25.04.10, 11:50
        Ej.! Nie mów jej wprost ,Żeby się odwaliła ,Albo że nie jesteś nia
        zainteresowana ponieważ nie jesteś lesbijką .Nie mów tego ,Jeśłi nie masz
        pewności że ona ma inną orientację xD.
        Daj jej lekko do zrozumienia żeby się odczepiła ,Nie można tak naskakiwać ,Bo to
        też człowiek.
        smile
    • iheartjustinb Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 25.04.10, 11:53
      olaać ;x
    • zbuntowana676 Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 25.04.10, 13:06
      O kurcze! Wow shock Powiedz jej żeby się odpiepszyła lub znajć sobie chłopaka tongue_out
    • lucuch. Re: Lesbijka się we mnie kocha ?! Co robić ?! 25.04.10, 13:22
      Nie bój się. Daj jej jasno do zrozumienia, że preferujesz chłopców, jesteś
      hetero i żeby dała Ci spokój. Jeśli nie poskutkuje będziesz musiała spróbować
      bardziej radykalnych sposobów. Powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka