shut_up 14.02.10, 19:21 hej, nie patrzyłam czy wątek jest. mam pytanie, jakie łyżwy są lepsze hokejówkiczy możefigurowe? jadę do decathlonu i nie wiem które mam wybrać. chodzi mi o wygodną jazdę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nastolatkak93 Re: Łyżwy. 15.02.10, 13:08 hokejówki są lepsze przynajmniej dla mnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: Łyżwy. 14.02.10, 19:52 Na figurówkach jeżdże już ponad 10 lat i jest świentnie. Hokejówek nigdy nie miałam na nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
lotte13 Re: Łyżwy. 15.02.10, 12:46 Ja osobiście tak jak większość wolę figurowe. Odpowiedz Link Zgłoś
staceyann Re: Łyżwy. 15.02.10, 12:50 jeśli zależy Ci na prędkości, to bierz hokejówki (na nich się naprawdę można nieżle rozpędzić), ale jeśli chodzi o wygodę jazdy, jakieś obroty (triki taneczne itp.) to figurówki lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Łyżwy. 15.02.10, 13:00 Raz miałam na nogach hokejówki i żałuję tej decyzji. :d nie dość , że ciężkie to do tego rozpędzały się do granic możliwości . nie dało się nimi sterować a nogi po chwili strasznie się męczyły xd Figurówki są o wiele lżejsze i wygodniejsze. ; > Jedynie tylko wkurzają mnie te ząbki na przodzie , bo kilka razy właśnie przez nie kończyłam tyłkiem na lodzie. : p Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Łyżwy. 15.02.10, 13:09 hokejówki są lepsze przynajmniej dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Łyżwy. 15.02.10, 13:11 przyznam szczerze, że hokejówek nigdy nie wypróbowałam. ale na figurowych jeżdżę od kilku lat, są naprawdę wygodne i praktyczne. polecam. c: Odpowiedz Link Zgłoś
melissa_x3 Re: Łyżwy. 15.02.10, 13:12 jaa osobiscie jezdze na figurowych. wygodne, ladne, lekkie. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
julka_pff <(-_-)> 15.02.10, 13:14 moim zdaniem .. to naj są hokejówki .. noga jest stabilna i wgl .. Odpowiedz Link Zgłoś
nickoly. Re: Łyżwy. 15.02.10, 13:18 ja jeżdżę tylko i wyłącznie na figurowych. na hokejówkach nigdy nie jeździłam, ale na figurowych jest mi super. Odpowiedz Link Zgłoś
colorova Więc lepsze są... 15.02.10, 19:25 To zależy bo jeśli: dobrze jezdzisz na rolkach to hokejówki a jeśli nie to figurowe Odpowiedz Link Zgłoś
jd Hokejówy! 15.02.10, 22:36 Najlepsze! Wiesz jakie cuda można na nich wyczyniać...Hokejówki są dla twardzieli lubiących ostrą jazdę Odpowiedz Link Zgłoś
shut_up . figurowe. 15.02.10, 22:42 dzisiaj byłam na lodo, i właśnie nie wiedziałam jakie wybrać. ale wybrałam figurówki, z tym że plastikowe. takie jak hokejówki, ale mają na końcu ostrza takie ... zaostrzone . XD Odpowiedz Link Zgłoś
squash Re: Łyżwy. 16.02.10, 13:13 Początkującym zazwyczaj jeździ się lepiej w hokejówkach, o ile takie rozczłapane nie są. Nie ma tego niebezpieczeństwa, że hamując staniesz na czubku łyżew. ; d Ja i tak moje figurówki wolę, są ładne, zgrabne i przystosowane do mnie. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Łyżwy. 16.02.10, 15:56 Podobno figurówki! ale nie wiem po co ci te łyżwy.. jak do jeżdżenia to figurowe Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Łyżwy. 16.02.10, 16:10 Ja nie wiem czy jest w ogóle jakaś różnica Ja tam śmigam na plastikowych figurówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
olkalalala Re: Łyżwy. 16.02.10, 16:12 jeżdzę na figurowych ale nie idzie sie rozpędzić bo haczę o ząbki i ląduje na nosie, kilka razy już leciała mi krew na lodowsku hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski to zależy 16.02.10, 16:22 ja mam figuruwki których ogólnie jest teraz bardzo mało ale to dlatego że mam bardzo mał ą stope i słabe kostki ii hokejównki są poprostu zacieżkie Odpowiedz Link Zgłoś
kreatyvna Re: Łyżwy. 16.02.10, 16:26 Nigdy nie widziałam na własne oczy żadnych łyżew, tylko na zdjęciach i w telewizji :x Serio! Więc ci nie pomogę Odpowiedz Link Zgłoś