reigai Re: Najbardziej wzruszająca książka ;) 15.03.10, 20:20 będę wyjątkowo dziecinna, ale powiem, że mnie bardzo wzruszył "Harry Potter" a konkretniej ostatnia część. Dorastałam razem z tą książką, a w niektórych momentach zdałam sobie sprawę, że nie jest to już książka dla młodzieży. Do tej pory podziwiam Rowling, że odważyła się w przeciwieństwie do Mayer uśmiercić "dobrych" bohaterów i skończyła książkę z klasą, a nie z przesłodzonym happy endem. Mnie wzruszają wszelkie publikacje na temat WWII. Jest to o wiele bardziej tragiczne, że wydarzyło się naprawdę i przemawia do mnie bardziej niż wszelkie romase Odpowiedz Link Zgłoś
delicious ....x3 ;( 15.03.10, 20:24 "Intruz" płakałam jak dziecko... "Ps.Kocham Cię" "Nostalgia Anioła" nawet "Księżyc W Nowiu" się znajdzie(jako książka rzecz jasna) "Romeo i Julia" może nie doprowadza do płaczu ale wzrusza i daje do myślenia... Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo_mi Re: Najbardziej wzruszająca książka ;) 15.03.10, 20:33 zgadzam się o tym psie było świetne Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 Re: Najbardziej wzruszająca książka ;) 16.03.10, 20:29 I wciąż ją kocham i Jesienna miłość piękne książki! Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: Najbardziej wzruszająca książka ;) 16.03.10, 20:42 Harry Potter , Dziewczynka z zapałkami xd , Księżyc w nowiu , ale to dlatego , że treochę za bardzo utożsamiłam się z Bellą , Stoważyszenie Wędrujących Dżinsów z 3 razy , a szczególnie jak Lena cierpiała po starcie Kostosa i jeszcze na jakieś książce , ale już nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Najbardziej wzruszająca książka ;) 17.03.10, 11:31 Na czym to ja tak płakałam... na pewno na Harrym, Wielkim Mistrzu autorstwa Trudi Canavan, Intruzie... plus kilka pozycji, których nie podam, bo to śmieszne, żeby na takich książkach płakać, ale jako że jestem jakaś dziwna, to ryczałam xD Odpowiedz Link Zgłoś
eileen... Hmm... 17.03.10, 11:43 Niektórych może to zdziwi ale Harry Potter Kiedy umierał Severus, Dumbledore, Zgredek... Ogólnie strasznie płakałam na ostatniej części. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaxp Re: Hmm... 17.03.10, 12:09 o psie który jezdzil koleja i oskar i pani roza... piekna ksiazka Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: Najbardziej wzruszająca książka ;) 17.03.10, 12:06 piesek, który jeździł koleją był dla mnie smutny w trzeciej klasie. mogłam tą książkę czytać dwa razy dziennie. teraz nie natknęłam się na książkę, która mnie wzruszyła. może źle szukałam. Odpowiedz Link Zgłoś
maadziaaa Aha? 17.03.10, 12:35 Według mnie to "Pamiętnik"... A tak przy okazji "pies , który jeździł koleją " jest nudny... i bezsensowny ....xDD Czytałam to i nie ma szału...xDD Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Najbardziej wzruszająca książka ;) 17.03.10, 12:43 O tak, 'Pies, który jeździł koleją ' to istny wyciskacz łez XD. Ale pamiętam, że wzruszyłam się też na 'Oskar i Pani róża' i jak czytałam po raz któryś tam 'Księżyc w Nowiu', ale to było chyba spowodowane nastrojem, bo ogolne na zmierzchowych ksiazkach nigdy nie plakalam xd. Odpowiedz Link Zgłoś
mindy44 Re: Najbardziej wzruszająca książka ;) 18.03.10, 20:25 Dołączają jeszcze: ,,Oskar i pani Róża'' i momentami HP i Insygnia Śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Najbardziej wzruszająca książka ;) 18.03.10, 20:39 płakałam nad książka 2x w życiu - ostatnio nad p.s kocham cię i parę już latek temu nad ostatnią cześćią harry'ego. tak trudno było mi się z nim rozstać... Odpowiedz Link Zgłoś
rudzia2408 Re: Najbardziej wzruszająca książka ;) 18.03.10, 21:12 Tez plakalam na "O psie ktory jezdzil koleja". I jeszcze w niektorych fragmentach "Balsam dla duszy milosnika kotow". Niektore historie sa bardzo wzruszajace. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszaloot Re: Najbardziej wzruszająca książka ;) 18.03.10, 21:18 Ja płakałam przy KSIĘŻYC W NOWIU jak Edward belle zostawił to się w życiu na książce tak nie poryczałam jak n a tej .. po prostu ..wiecej nie pamietam .. ale za to prawie na każdym filmie plączę jak jest taka głupia smutna muzyczka albo jak ktoś w filmie plącze Odpowiedz Link Zgłoś
wercia12 Re: Najbardziej wzruszająca książka ;) 18.03.10, 21:19 Ja tez przy tym płakałam jak dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
lisa Re: Najbardziej wzruszająca książka ;) 18.03.10, 21:14 Harry Potter i Insygnia Śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmine Re: Najbardziej wzruszająca książka ;) 18.03.10, 21:17 ja też , masakra ... mnie wzruszyła " Pierwsza Miłość " Odpowiedz Link Zgłoś
katka_94 Re: 18.03.10, 21:31 Przeczytałam wiele wzruszających książek np. "Wszystko co wiem o miłości" Kate Le Van albo 'Bez mojej zgody' Jodi Picoult te dwie zdecydowanie się wyróżniały. A z lektur bardzo wzruszył "Pies który jeździł koleją" oraz "Chłopcy z placu broni" szczególnie pod koniec książki. Mały Książe i jeszcze "Kamienie na szaniec". A to nawet nie jest połowa wzruszających ksiażek które czytałam ale teraz niestety tylko tyle pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch4ever Re: Najbardziej wzruszająca książka ;) 18.03.10, 21:23 ja tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
lalula005 Re: Najbardziej wzruszająca książka ;) 18.03.10, 21:27 bez mojej zgody Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Najbardziej wzruszająca książka ;) 19.03.10, 15:26 Bez mojej zgody, Numery, Wielki Mistrz, Szukając Alaski, Weronika postanawia umrzeć, P.S Kocham Cię. Odpowiedz Link Zgłoś