wisienka9 18.02.10, 11:52 Wiele osób ma jakiś przezwiska Moje to Franio ;d od nazwiska i mi to pasuje Czy inni przezywają Cię tak, że Ci to nie odpowiada? Podajcie swoje.. ;d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amela Re: Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 11:57 raczuś , maleńka etc . : D Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 11:58 Muminek- wzieło się od wygłupów z koleżanką. Nie przeszkadza mi : D Spoko jest xD Panna Migotka- hm.. kolega wymyślił, to w ogóle do mnie nie pasuje. Ona była mała i miała rude włosy.. xD A tak to Karola, Karolcia, lub po prostu Karolina : ) Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl2302 Re: Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 11:58 ja w sumie nie mam przezwiska, ale jak mamy takie humory, ze caly czas zartujemy to jestem : kumakiem, zbychem, krzysiem, justinkiem, kura, boobem, wiochmenem. moje kolezanki tez tak wtedy nazywam. sa np. stachem, planktonem, rysiem, bieberkiem, gesia, boobsztylem i takie tam. a tak normalnie to jestem gaba, gabryska, jak kto woli Odpowiedz Link Zgłoś
justinbieber7 Re: Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 17:26 no coz niektorzy tak jak gaba powiedziala miedzyinnymi gaba tak na mnie mowi czyli plankton, stahu,rysiu itt. ale niektorzy tez na mnie mowia duśka to ciut wkurzajace... no ale nic na to nie poradze oo i slodkiporanek [wera] nie wiedzialam ze tak na cb mowili ;D Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa . 18.02.10, 16:23 mam ich dosc sporo ; p ADA , Adzia , Adziak , Aduś , Adek , Aducha , Adelajna , Adulka , Kiziak , Koszykara , Chuda;/. nie podoba mi sie chuda; p ale jak już mówią to co ja moge poradzic ; d Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Re: Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 16:44 moje to Kicia ;/ wolała bym bardziej nie typowe...kicia ma wiele osób.. Odpowiedz Link Zgłoś
alkoholova nie. nie. 18.02.10, 16:46 nie. nie. nie pasuje mi moja ksywa.;; klucha, kluska lub kluseczka. od nazwiska. ale jest dla mnie taka jakaś nie smaczna. *bo pierwsze skojażenie do tej ksywy to osoba z nadwagą, albo taka co dużo je, a to moje przeciwieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 16:47 Bobert. Dzięki mojemu talentowi udawania Pattinsona c: Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 16:49 niestety mam... i mi to bardzo przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 16:53 zdrobienia imienia , tak mówią : Ola , Olka , Oluś , Oluśka , Olusiek . XD czasami : Aleks . XD ALEKSandra . i też że lubie Alex z CZZWP . Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. Re: Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 16:56 heh mam i to sporo xD ale mi pasi, zresztą niech mówią jak chcą mi to zwisa. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 16:54 Moje małupolud xdd nie wiem dlaczego ale ja kiedyś powiedziałam że mogą mnie tak przezywac i tak jest... i jeszcze "Człowiek beszt" wszystkich besztam! I to moim przyjaciołom niekiedy nie pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
demoniasta0897 Re: Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 16:57 moja kolezanka mi wymysliła chyba już z tysiąc wię wypisywanie trwało by wieki ale mi to nie przeszkadza jak do mnie mówią:p Odpowiedz Link Zgłoś
shut_up Re: Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 16:59 pasuje. Era.:q Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 16:58 oczywiście, jestem zachwycona swoimi przezwiskami. kamyk, klejna, córka calvina. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
karolaska94 Re: Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 17:01 no ja mam kilka przezwisk ; DD zazwyczaj od imienia... Karolaska, Karolasia, Karolejn, Karolaa, (na 3 biore imie Salomea...)---> stąd się wzięło Salmonella ;] ale również Fuksiorkaa bo często mam Fuksa . ;D zazwyczaj jestem po prostu Karola ;] Odpowiedz Link Zgłoś
squash Re: Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 17:02 zależy które. Już nie nadążam, ludzie wymyślają mi tyle przezwisk, że wszystkich nie pamiętam. xd Odpowiedz Link Zgłoś
alive_ si. 18.02.10, 17:12 mi pasuje, większość ludzi mówi na mnie 'annie' od imienia, oraz także dlatego, gdyż tak mówiono na mnie w Londynie, bo mieszkałam tam kilka lat. dziękuję za uwagę, ponieważ mogłam się pochwalić, że mieszkałam zagranicą, nie tylko u sąsiada. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 17:06 W przedszkolu nazywali mnie mazaka. Na początku trochę mnie to wkurzalo, ale potem się przyzwyczaiłam Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 17:09 Ja nie mam przezwiska ! Przez tydzień może trochę więcej z mówiono na mnie szczupak bo jestem okropnie szczupła ! W gim mówią na mnie po prostu Karolina tylko taki jeden Kara mówi tak sobie wymyślił ! A taka dziewczyna mówi smrodek bo jestem najmłodsza z klasy co mi nie odpowiada smrodek ale mówi tak bardzo rzadko ale na naszej klasie piszę tak w opisach smrodek Po prostu mówią Karolina i tak jest najlepiej jak mówią bo imieniu ! Odpowiedz Link Zgłoś
cathylinton Re: Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 17:10 Tosia - wzięło się od tego , że moja babcia chciała mnie tak nazwać , a mojej mamy brat , żeby się podlizać mamie (babci) zaczął mnie tak nazywać no i później to już wykroczyło po za "mury" rodziny . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
maggy297 Re: Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 17:14 mi tam nie przeszkadza jak na mnie mówią ;P dużo ich było , więc podam tylko te , które pamiętam: Madź , Vendlina , Ryba , Schab , Schabowy , Maggy , Gienia , Hela... Odpowiedz Link Zgłoś
edzia. Re: Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 17:25 Edmunda Dewonne Lovato, Edzia, Edzik, Edwarda, Demi, Singer te mogą być ale nie podoba mi się Luta Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 ja jestem. . . 18.02.10, 17:25 Jezioro. ;d od nazwiska i mi to odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
ixlovextwilight Re: Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 17:30 mnie odpowiada ;d . miałam ksywe Justynka, bo taka facetka ciągle myliła moje imię i się przyjeło;p. teraz mam Pszczółka Justynka, bo ostatnio byłam w żółto-czarnej bluzce xD Odpowiedz Link Zgłoś
spongebob Kici kici... 18.02.10, 17:33 Koledzy mojego brata nazywają mnie "Kotek" i nie mam zielonego pojęcia dlaczego. Oni są chorzy -.- Odpowiedz Link Zgłoś
kodziak Re: Przezwiska / Pasująci czy wręcz przeciwnie? 18.02.10, 17:36 Emm... na mnie mówią po imieniu ... ^^ Odpowiedz Link Zgłoś