wild_child_ 19.02.10, 21:42 podajcie jakies rockowe smutne piosenki . jesli macie zamiar podawac wykonawcow typu miley cyrus to wgl nie podajcie xd chodzi mi o zespoly typu Green Day , Simple Plan i wgl ;d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellacolvey Re: rockowe piosenki 19.02.10, 21:49 czemu smutne...? Muse- Muscle museum(chociaż ja wolę ostre brzmienia) wgl MUSE onerepublic...- niby nie rock, ale piosenki typu "apologise(ft timbaland)", "stop & stare", "Mercy"-- Odpowiedz Link Zgłoś
alice96 smutna piosenka<3 19.02.10, 21:53 queen - bohemian rhapsody. <3 mi się chce zawsze płakać jak tego słucham. piękny tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: rockowe piosenki 19.02.10, 21:53 oczywiście Selenka Gomez xd a tak szczerze to nie wiem, nic nie przychodzi mi do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Re: rockowe piosenki 19.02.10, 21:58 wszystkie JB <333 (oczywiście dżołk) ac/dc - t'n't, rock and roll train (to moje ulubione) SOAD - wszystkie Joanna Jett -i love rock'n'roll i inne.. Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Re: rockowe piosenki 19.02.10, 22:00 pff, nie przeczytałam że smutne, ale miałam taką jedną systemu, tylko tytuł muszę sobie przypomnieć.. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: rockowe piosenki 19.02.10, 22:02 świetnie trafiłaś! właśnie takiej słucham. <33. green day - restless heart syndrome. jak jest nastrój, to płaczliwa, gdyby jeszcze tekst był o miłości, płakałabym za każdym razem. <33. /////////////////// inne? nie wiem, słucham tej, to myślę o tej, ale okej. paramore - all i wanted. my chemical romance - i don't love u. paramore - let the blames begin. biffy clyro - many of horror. ee, nie pamiętam. :d Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: rockowe piosenki 19.02.10, 22:05 Hmm...Może Within Temptation-Pale? Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: rockowe piosenki 19.02.10, 22:07 tacking Back Sunday "cute without the e" (tekt może nie aż taki smutny... xD). Z tym że jeśli ma być smutna to wersja akustyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
gargamelka Re: rockowe piosenki 19.02.10, 22:11 in the darkness - dead by sunrise leave out all the rest - linkin park i ta może nie jest rockowa , ale smutna possibility - lykke li Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: rockowe piosenki 19.02.10, 22:09 lost prophets - rooftops, all time low - remembering sunday, automatic loveletter - can't move on, pink floyd - hey you, queen - bohemian rhapsody, guns n' roses - don't cry, the red jumpsuit aparatus - your guardian angel, three days grace - last to know, silverchair - miss you love, 30 seconds to mars - alibi, 3 doors down - here without you, biffy clyro - many of horror. większość oczywiście wypadła mi z głowy. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Re: rockowe piosenki 19.02.10, 22:12 Limp Bizkit - Behind Blue Eyes Bullet For My Valentine - All These Things I Hate Nickeblack - Hero Slipknot - Snuff Paramore - Let's Flame Begin miłego słuchania c: Odpowiedz Link Zgłoś
smutnaa_ Re: rockowe piosenki 19.02.10, 22:14 Oj, oj.. trudny wybór. Napewno: 30 seconds to mars - 100 suns Jest krótka i dość prosty tekst ale poprostu świetna. z My chemical Romance chyba jedynie piosenka Cancer Simple plan: -I can wait forever - rozklejam się za każdym razem. -Perfect -Save you -Untitled i chyba tyle... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ellacolvey Re: rockowe piosenki 19.02.10, 22:21 Lostprophets-Rooftops - jak jeszcze teledysk obejrzysz to się smuno robi nowa piosenka Big Pink- Velvet - teledysku nie kumam ale piosenka przygnębiająca i mi się podoba..... chociaż nigdy wcześniej big pink nie słuchałam Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: rockowe piosenki 19.02.10, 22:19 Smutne? Hym......nie wiem....może "wakwe Me Up When September End" Green Daya ? Albo "Save You" Simple Plan. Może coś Panic!At The Disco ? Odpowiedz Link Zgłoś
ellacolvey Re: rockowe piosenki 19.02.10, 22:28 zgadzam się z hilary_fanka "Wake me up when september ends" Green Day'a jest smute >>>>>>>>szczególnie że bilie joe to napisał i zagrał z dedykacją dla zmarłego ojca<<,, Odpowiedz Link Zgłoś
igorq Re: rockowe piosenki 19.02.10, 23:49 tak jak dziewczyny wyżej piszą. green day - wake my up when september ends xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: rockowe piosenki 20.02.10, 10:36 Franz Ferdinand - Take Me Out. bardziej indie rock, ale też bardzo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_5 Re: rockowe piosenki 20.02.10, 10:39 green day - 21 guns green day -wake me up when september ends paramore-sunday bloody sunday ;* Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: rockowe piosenki 20.02.10, 10:42 My chemical romance - i don't love you 3 doors down( choć to nie jest specjalny rock) - here without you Simple plan - crazy( nie jest to ballada, ale dość smutna) Simple plan - Untitled Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: rockowe piosenki 20.02.10, 10:50 My Chemical Romance - Disenchanted My Chem... - I Don't Love You 30 Seconds To Mars - 100 suns Coldplay - Fix You OneRepblic - Apologise Paramore - We Are Broken Death Cab For Cutie - prawie wszystkie The Fray - You Found Me My Chem - Cancer .. boże, zawsze przy niej płaczę... ze względu na tekst... na razie tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ajamamlizaka Re: rockowe piosenki 20.02.10, 10:56 wild_child_ napisał(a): > podajcie jakies rockowe smutne piosenki . > jesli macie zamiar podawac wykonawcow typu miley cyrus to wgl nie podajcie xd > chodzi mi o zespoly typu Green Day , Simple Plan i wgl ;d Bardzo Ci polecam zespół Nirvana, My Chemical Romance. Więcej sobie nie przypomnę, ale jest ich pełno! Oo System of Down. Odpowiedz Link Zgłoś
majka1886 Re: rockowe piosenki 20.02.10, 11:11 my chemical romance - i don't love you Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: rockowe piosenki 20.02.10, 11:24 Guns N` Roses - Knocking on heaven's door breaking benjamin - rain Flyleaf - broken wings Hole - dying hole - northern star Within temptation - utopia Flyleaf - Break Your Knees Totentanz - gorzkie słowa papa roach - scars goo goo dolls - iris . Kings of Leon - Use Somebody Odpowiedz Link Zgłoś
alex23 Re: rockowe piosenki 20.02.10, 11:24 green day - 21 guns green day -wake me up when september ends the rasmus - october & april evanescence - bring me to life green day - boulevard of broken dreams za bardzo nie znam smutnych piosenek Odpowiedz Link Zgłoś