mileyrose Re: zakon? 14.03.10, 22:52 nie poszłabym do zakonu nawet jeśli by mnie wzieli po 20 minutach już bym była wyrzucona ubie łamać zasad Odpowiedz Link Zgłoś
exam. Re: zakon? 15.04.10, 22:14 nigdy nie myślałam o pójściu do zakonu. chcę założyć rodzinę, mieć męża. Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: zakon? 15.04.10, 22:16 kiedyś sobie myślałam, że jak nie znajdę męża i będę starą panną to pójdę do zakonu c; ale teraz myślę że się do tego nie nadaję. Odpowiedz Link Zgłoś
bukkit gdyby tylko 15.04.10, 22:19 bardzo bym chciał, nie widzę dla siebie innej przyszłości. w tym celu muszę zmienić płeć. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: zakon? 15.04.10, 22:26 Jak mnie moja pierwsza poważniejsza milosc rzuciła .. ! Ale przyjaciółka dała mi w twarz i znów jestem normalna xd Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: zakon? 15.04.10, 22:29 zamykanie się w zakonie na kilka miesięcy podobno pomaga. można się oczyścić duchowo i pomyśleć nad swoim życiem. ale do zakonu raczej nie chciałbym iść. :d Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: zakon? 15.04.10, 22:37 zapewne, od pierwszego dnia, kiedy bym się tam znalazła, chciałabym urządzać sadomasochistyczne party i kultywować obrządki słowiańskich ludów, więc nie, chyba się nie nadaję. poza tym, leżenie plackiem przed ołtarzem dziesięć godzin dziennie, to chyba nie zajęcie dla mnie. Musiałabym się również zgadzać z doktryną kościoła, która zapewne nie odpowiadałaby mi nawet, jeżeli byłabym tak gorliwą katoliczką, jak tego ode mnie ludzie oczekują. Odpowiedz Link Zgłoś
theblair nigdy. 16.04.10, 22:30 Nigdy. Nie potrafiłabym się pod żadnym względem dostosować. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaswan Re: zakon? 18.04.10, 13:27 Myślałam o tym, ale wydaje mi się, że nie umiałabym tak poświęcić swojego życia.. W przyszłości chciałabym założyć rodzinę, mieć męża, dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś