Dodaj do ulubionych

Straszy chłopak

20.03.10, 14:29
Co myślicie o chodzeniu ze starszym chłopakiem? Nie mówię tu o różnicy 2 - 3
lata, ale w moim przypadku... 8 (ja mam 16 lat, on 24). Czy różnice będą
dawały się we znaki? I czy będą nie do pogodzenia? Czego można się spodziewać
w takim związku?
Obserwuj wątek
    • addie Re: Straszy chłopak 20.03.10, 14:34
      nie polecam, mężczyźni w tym wieku najczęściej myślą tylko o tym by TO już
      zrobić, gdzieś tak czytałam xD Ale jeśli go kochasz to wiesz, mój tata od mojej
      mamy jest właśnie o tyle lat starszy ;d

ps. hahah, jak weszłam w ten temat to w tytule przeczytałam "straszny chłopak" xDD.
      • ashleyka15 Re: Straszy chłopak 20.03.10, 14:36
        No więc też mi się wydaje, że myślą tylko o TYM, choć to nie jest reguła.
        Mój tata jest od mojej mamy starszy o 10 lat, ale ja sama nie wiem co o tym
        myśleć...

PS. Haha, jak szybko czytam też tak mi się zdarza.
    • princess132 Re: Straszy chłopak 20.03.10, 14:39
      wiesz co, ta róznica nie jest taka straszna jak na mój gust. kochasz go? jeśli tak, to po co
      Ci te wątpliwości? wiem, że jestem młodsza od cb itp, ale... nie marnuj swojej szansy na
      miłość. czy to ma sens? czy na takiej zasadzie JAKIKOLWIEK związek ma sens? mam
      nadzieje, że pomogłam... a czego można się spodziewać? chyba wiesz czego.
    • monirraa Re: Straszy chłopak 20.03.10, 14:40
      wiesz. 24 lata to nie malo wiec lepiej uwazaj bo mozes pozniej zalowac..
      pzdr.monirraa ;p
      • rodzynek Re: Straszy chłopak 20.03.10, 14:44
        ludzie nie piszcie TO. Tylko po prostu uważam że chodzi mu u seks. Może mu o to
        chodzić. ale nie musi to przecież nie jest reguła.
    • idiotka_ Re: Straszy chłopak 20.03.10, 14:42
      Uważałabym na twoim miejscu. Ponoć miłości się nie wybiera . c:
      • im_rebel Re: Straszy chłopak 20.03.10, 14:48
        Jak dla mnie to trochę dużo. Ale przeciez ty masz 16 lat i dzieckiem nie jesteś, umiesz i
        możesz o sobie decydować. Jeśli między twoimi rodzicami jest 10 lat to zrozumieją ;]
    • ochioyebna. _ 20.03.10, 15:01
      Wiek nie oznacza dojrzałości. Jeśli jesteś na tyle dorosła by wiązać się ze
      starszym mężczyzną to chyba nie ma przeszkód wink Jednak spójrz, jaka może być
      reakcja Twoich rodziców czy koleżanek. Dużo osób będzie miało wątpliwości i
      zastrzeżenia co do Waszego związku. I jeszcze jedno: dwudziestoczteroletni facet
      ma chyba (ba, nawet nie chyba) potrzeby seksualne...
      Ale tak jak napisałam powyżej. Jeżeli obie strony są gotowe na tą miłość to
      pozostaje tylko życzyć dużo szczęścia wink
    • ashleyka15 Re: Straszy chłopak 20.03.10, 15:06
      Dziękuję za wszelkie odpowiedzi. wink

I bardzo przepraszam za błąd w tytule.
      • balon123 Re: Straszy chłopak 20.03.10, 15:23
        wiek nie powinien miec znaczenia do kochania kogoś. bo jeżeli kochasz swojego
        chlopaka to dlaczego niby masz z nim nie byc...?
    • ashleyka15 Re: Straszy chłopak 20.03.10, 15:54
      Chodzi mi właśnie o jego potrzeby seksualne. Kocham go, ale boję się, że to nas
      poróżni, bo ja nie mam zamiaru zaczynać teraz współżycia a nie wiem, czy on
      będzie miał zamiar poczekać.
      Oczywiście wzmożona uwaga wskazana, bo jeśli chodzi mu tylko o seks to może być
      niefajnie. ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka