sweet023 Re: rolki czy deska? 25.03.10, 16:04 mam deske i rolki ale o wiele bardziej wole rolki..na desce wogole nie jezdze bo mnie to nie kreci ROLKI ROLKI ROLKI Odpowiedz Link Zgłoś
sweet023 Re: rolki czy deska? 25.03.10, 16:05 ja mam rolki za 450 ale mozna kupic taniej Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: rolki czy deska? 25.03.10, 16:04 deska . na desce jeżdżę już od pięciu lat. mój kuzyn był moim prywatnym nauczycielem. c: a na rolkach ciągle się przewracam. chociaż też lubię na nich jeździć . ale bardziej ciągnie mnie do deski. c: Odpowiedz Link Zgłoś
domissiaa Re: deska. XD 25.03.10, 16:18 ja mam deske .....niedługo bede kupować rolki ja zaczynałam od deski i jest spoko ale dużo na niej nie pojeżdzisz i sie nie po wygłypiasz i wogóle takie tam...a na rolkach jakos tak lepiej ale na rolkach sie szybciej zmęczysz i na rolkach trudniej według mnie ...ja na rolkach probowałam to biore ochraniacze a na deske nie a na rolkach sie szybko mozna zmęczyc jest ciężej i z górki tez strach zjechać Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo rolki czy deska? 25.03.10, 16:19 Ja mam to i to i wole na rolkach jezdzić ,bo na desce to tak trudno troche ,ale też fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ rolki czy deska? 25.03.10, 16:24 każdy słit powie Ci tutaj, że deska. bo to jest trendi, a rolki są passe. zrób tym słitkom na złość i dla prowokacji kup rolki i lansuj się nimi przed postawówką. ja bym tak zrobiła. ave. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotkaa Re: rolki czy deska? 25.03.10, 16:33 mam jedno i drugie ale zdecydowanie wole rolki Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: rolki czy deska? 25.03.10, 16:56 Ja niestety nie mam deski, a może i bym chciała... tylko teraz czasu brak. Ale rolki mam. Najlepsze są kauczuki. Uwielbiam jeździc na rolkach Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 Re: rolki czy deska? 25.03.10, 17:01 rolki lepsze wdł mnie ale deska tez fajna wiec wiesz. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ Re: rolki czy deska? 25.03.10, 17:04 wolę rolki, chociaż deską również nie pogardzę. na rolkach jeżdżę od ósmego roku życia, i nadal nie znudziły mi się. natomiast moja przygoda z deską nie jest zbyt ciekawa, aczkolwiek czasami dla odmiany wybiorę się i z nią w drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
orbit Re: rolki czy deska? 25.03.10, 17:23 ja umiem jeździć i na tym i na tym..; > Rolki i deska na swój sposób są świetne. ( : Musisz sama zdecydować, bo to twój zakup . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy @camille 25.03.10, 18:04 fazowe? ledwo umiem jeździć i na rolkach i na desce więc tak jakby mi to obojętne ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
mollyna Re: rolki czy deska? 25.03.10, 19:51 rolki jeźdźę już pięć lat, a zaczęłam trochę poźniej niż na desce... ale mi nie pasowała, to bardziej męskie... zresztą w moim miasteczku jest wiele fajnych rolkaży, w prawdzie większość starszych, ale i tak kiedyś do nich dołączę... jak już kupisz rolki- bo wierzę, że je wybierzesz to zaloguj się na narolkach.pl tam są fajne filmiki i ciekawe forum- polecam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
nati97 Re: rolki czy deska? 26.03.10, 18:00 dzia wszystkim kociakom ;** kupilam rolki i jest super Odpowiedz Link Zgłoś
squash * 26.03.10, 18:22 ja osobiście lubię deskę, nieźle mi się jeździ. tricki, skręty, skoki. A jeżdżenie na rolkach jest monotonne, już wolę łyżwy. Cena zależy od jakości, ale dobre rolki są droższe, niż dobra deska. Ja uczyłam się jeździć na takiej za 5 dych z supermarketu, teraz mam lepszą. c; Odpowiedz Link Zgłoś
magic_ Re: rolki czy deska? 26.03.10, 18:24 decha xdd zależy jaka, jedna 70, druga 80, a trzecia 90 ja mam za 85 identyczną jak ma Justin Bieber Odpowiedz Link Zgłoś
martysia1008 Re: rolki czy deska? 26.03.10, 18:34 ja lubię jeździć na rolkach bo na dece nie umiem więc się nie będę wypowiadać ! xD Odpowiedz Link Zgłoś
aab Re: rolki czy deska? 26.03.10, 18:40 Ja mam rolki i deske. Polecam rolki bo są wygodniejsze i szybciej się idzie nauczyć jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
niula Re: rolki czy deska? 26.03.10, 18:55 deska! jeżdżę od 2 lat i jest super. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
inna_97 ; ] 26.03.10, 18:48 zgadzam się z aab . kocham rolki , a na desce się uczę dopiero. ;] pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: rolki czy deska? 01.04.10, 20:14 `.Deskorolka jest zbyt trudna.Te wszystkie triki w ogóle to jest strasznie ciężkie -,-.Radziłabym ci rolki są lepsze : )) Odpowiedz Link Zgłoś
emila Re: rolki czy deska? 01.04.10, 20:41 Ja wolałabym rower, ale jak mam już wybrać to rolki. Odpowiedz Link Zgłoś