miley654 31.03.10, 16:56 Już nie długo testy klas 3 Mam nadzieje że nie bedzie az tak źle i zadanie beda w miare proste. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ordinarygirl Re: testy - 3 klasy gimnazjum 31.03.10, 16:59 Ja też mam taką nadzieję ! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
youstynka16 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 16:44 Ja radzę iść na spontana... te testy to na serio nie jest nic trudnego Byle się nie zdenerwować a tak to zawsze coś się wymyśli i bez sensu powtarzać materiał z poprzednich lat bo polski to tylko czytanie i spisywanie z tekstu ... a matematyka też nie jest trudna, angielskiego dwa lata temu nie było ale wiem że matura z angielskiego jest prosta więc czemu test gimnazjalny miałby być trudniejszy<> trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
rila Mam to za sobą ... 26.04.10, 16:57 Ja rok temu pisałam test i akurat mój rocznik jest na tyle pechowy że zawsze ma trudne testy, więc z ogóły następny jest łatwy, więc mam nadzieje że dacie sobie radę. Mogę wam dać parę przydatnych rad jak spędzić te 3 dni. Wieczorem przed testem z humana, zróbcie sobie godzinną , odprężającą kąpiel. Najlepiej jak pójdziecie wcześnie spać, obudzicie się rano zrelaksowani. Zjedźcie porządne śniadanie by mieliście siłę myśleć przy trudnych zadaniach i by po prostu nie zasłabnąć. Polecam wziąć fikuśne długopisy i ołówki które poprawią wam humor przy pisaniu. Co do waszej wiedzy nic nie będe mówiła bo jestem pewna że w miarę dobrze się przygotowaliście. Życzę wam powodzenia i pamiętajcie by po testach pójść na lody ze znajomymi . Odpowiedz Link Zgłoś
chiquita16 Re: Mam to za sobą ... 27.04.10, 11:42 Ja też mam to za sobą. Z humanistycznego miałam 44 pkt, a z matematyczno- przyrodniczego 39 pkt Powodzenie ** Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia12 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 17:12 ja nie pisze, chodzę do pierwszej gimnazjum, ale dla wszystkich- POWODZENIA, będę trzymać kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
cherrydoll Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 19:12 ooo fuuu nieee alee chcee juz mieec too za soba haha <333 poowodzenia xd Odpowiedz Link Zgłoś
oldchoolbarbie Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 19:29 Ja też się bardzo boję;/ powodzenia wszystkim.) oby było łatwe. *_* Odpowiedz Link Zgłoś
laurenx33 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 17:22 ja to na szczęście dopiero za 3 lata ale życzę powodzenia wszystkim , którzy go piszą ... ehh .. na każdym korku testy . jak nie 6 klasisty to gimnazjalny . co za życie xd Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja94 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 20:00 mam nadzieję ze będzie proste powodzenia wszystkim piszącym Odpowiedz Link Zgłoś
zakorkowana Re: testy - 3 klasy gimnazjum 31.03.10, 17:00 właśnie, bo inaczej będzie kiepsko;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkax33 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 15:36 a ja sie zaczynam powoli stresowac ;D mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
martyna17 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 31.03.10, 23:32 jestem kompletnie amatematyczna...z humanistycznego bedzie raczej spoko ale mata chemia i fiza to masakra Odpowiedz Link Zgłoś
kate9924 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 31.03.10, 23:35 awww ja polegne na mat. pol sie nie boje . Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 31.03.10, 23:39 piszecie z języków??/ Odpowiedz Link Zgłoś
sratytaty xd 26.04.10, 15:54 dacie radę ;D ja pisałam w tamtym roku i według mnie były proste, chociaż ze mnie raczej ciemna masa jest. Odpowiedz Link Zgłoś
oollcciiaa94 Re:... 26.04.10, 16:20 też pisze i już zaczynam się bać. mam nadzieje że jakoś dam rade Odpowiedz Link Zgłoś
alass_s Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 16:54 Bądźmy dobrych myśli Ajajajajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
animowana Re: testy - 3 klasy gimnazjum 31.03.10, 23:41 mam za 2 lata a już się boję -,- chemia! geografia! matematyka! Odpowiedz Link Zgłoś
miley654 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 01.04.10, 13:39 Najgorszy bedzie jezyk obcy ja pisze z jezyka niemieckiego a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: testy - 3 klasy gimnazjum 01.04.10, 13:48 Ja z angielskiego. dzięki Bogu. Odpowiedz Link Zgłoś
dark_evil Re: testy - 3 klasy gimnazjum 01.04.10, 20:57 z polaka i z anglika nie będzie tak źle ;] najgorszy to egzamin matematyczno-przyrodniczy xP Odpowiedz Link Zgłoś
paula11 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 18:53 Ja mam dopiero za trzy lata Ale i tak już teraz wiem że będę miała stresa Przed testem szóstoklasisty też miałam choć okazał się banalnie prosty. Wszyscy 3-gimnazjaliści, pamiętajcie żeby się nie denerwować, jestem pewna że wszystko umiecie. Trzymam kciuki i mam nadzieję że test będzie w miarę prosty Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynaxx Re: testy - 3 klasy gimnazjum 01.04.10, 22:49 Ja jak narazie test 6 klasisty. xdd Ciekawe jak mi pójdzie. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: testy - 3 klasy gimnazjum 02.04.10, 16:19 już się boje ;d najgorzej będzie z częścią mat-przyr . Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: testy - 3 klasy gimnazjum 25.04.10, 18:19 hejcia ja tez pisze teraz.. ja sie najabrdziej boje tej formy pisemnej.. bo jak dowala jakis temat rozprawki ktorego nei zrozumie albo nie bede potrila to sie chyba powiesze albo jak dadza charakterystyke kogos to tak samo bo pewnie nie bede jej nawet znala..poza tym w 2008 roku byla charak. wiec moze teraz juz nie ebdzie..mogly byc list ;DD a wy czego sie boicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
camellote egzaminy. 26.04.10, 19:08 ja dopiero za trzy lata. a tak wszystkim piszącym powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
karolccia Re: testy - 3 klasy gimnazjum 25.04.10, 18:22 Mam nadzieje że testy bedą proste, bo jak nie to kiepsko ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
squash hahah. : 3 25.04.10, 18:25 wy się stresujcie na testach, ja mam 3 dni wolnego! Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: hahah. : 3 25.04.10, 19:30 no no squash smieszne.. zobaczymy jak bedziemy sie smiali jak ty bedziesz pisac ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: hahah. : 3 25.04.10, 19:34 kurcze niecale dwa dni zostaly aaaa! <panika> hah bedzie strasznie, mowie wam. boje sie ze zapomne wzory (matma, fiza), albo jak sie nazywaly poszczegolne postaci z ksiazek, lub wgl kto te ksiazki napisal uhh no nic.. zycze powodzenia wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: hahah. : 3 25.04.10, 19:37 luuuz... pierwszy jest najgorszy potem to już z górki Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: hahah. : 3 25.04.10, 19:42 obyśmy mieli jakiś normalny temat rozprawki. Ileś tam lat temu był taki: "Czy świat bez ogrodów byłby uboższy? Oprzyj się na przykładach z literatury".......masakra Język może być tak banalny jak na próbnym, to bd fajnie Najgorsza chemia i fizyka..... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
fairy_tale Re: testy - 3 klasy gimnazjum 25.04.10, 19:51 ja też mam taką nadzieje ! cholernie sie tego boje a w szczególności historii i geografii... no i wypracowanie musze mieć średnią z tego 45 , więcej mi do szczęścia nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
fairy_tale Re: testy - 3 klasy gimnazjum 25.04.10, 19:53 a ja mam z angielskiego, no ale to i tak sie nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
light A tak w ogóle. 25.04.10, 19:55 Jak się na to uczycie? Właściwie już teraz: powtarzacie. Nasza matematyczka twierdzi, że w 95% pojawią się bryły obrotowe i twierdzenia Talesa, o to twierdzenie niedawno weszło do programu. I tego najbardziej się boję: Talesa. Odpowiedz Link Zgłoś
fairy_tale Re: A tak w ogóle. 25.04.10, 19:58 ja sie Talesa nie boje, ogólnie to matmy sie nie boje ale przeraża mnie ten humanistyczny !! no i geografia, nie umiem tego czasu za bardzo liczyć a to zawsze jest Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: A tak w ogóle. 25.04.10, 20:02 Ja mam kompletnie na odwrót. To znaczy matma nie za bardzo, jedyne co mnie łapie za gardło, to ten cholerny Tales, bo ile zadań nie zrobię, zawsze jakiś błąd. Jutro na macie będziemy wszystko powtarzać, więc muszę totalnie wziąć się w garść i skupić. Geografia jest całkiem zajebista. Biologia to dwa wzory i układy, tak mi się wydaje, że będą. A na humanie zawsze można coś z tekstu wyciągnąć albo samem wymyślić. No, chyba, że dorzucą parę dat z historii... Mam nadzieję, że nic o Katyniu nie będzie, bo na historii nic z tym nie robiliśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: A tak w ogóle. 25.04.10, 19:59 mi jeszcze zostały dwa lata ale i tak się boję. będę trzymać za was kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: A tak w ogóle. 25.04.10, 19:59 ja nie powtarzam narazie nic . będe się jutro martwić ;d Odpowiedz Link Zgłoś
oola @ light. 25.04.10, 20:05 też średnio umiem to twierdzenie.. zobaczymy co będzie ; d Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_aga Re: A tak w ogóle. 26.04.10, 18:14 Ale w sumie brył obrotowych nie powinno być, albo wzory bedą podane i na ich podstawie, bo nie każdy to zrążył przerobić (tak na dyra mówiła) Odpowiedz Link Zgłoś
imfake Re: A tak w ogóle. 26.04.10, 18:45 bryly obrotowe to były w 2 kl. pozdro opóźnionych. SA na prawie każdym teście Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: A tak w ogóle. 26.04.10, 20:05 Sorry, my wprowadzaliśmy dopiero w trzeciej klasie. Według programu. Pozdro dla niedoinformowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_ bydzie dobrze, kociaki ;) powodzenia. 26.04.10, 20:25 ja pisałam ten test 2 lata temu, nie był zły, ale i tak byłam na maksa zestresowana. ja poszłam na całość, nic nie powtarzałam. bo po co? bardziej się zestresujecie, że nic nie potraficie. zrelaksujcie się dzisiaj wieczorem, jutro wstańcie pełne chęci do życia (XD), zjedzcie pożywne śniadanie, a po wszystkim zorganizujcie jakąś imprezę czy spotkanie. ja tak zrobiłam z przyjaciółmi. podeszłam do całego testu na luzie i wyszło mi bardzo dobrze. miałam dość trudne pytania niestety, z zamkniętych jestem bardzo dobra, ale z otwartymi mi gorzej szło ale mimo wszystko dostałam się do wymarzonego LO trzymam za was kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 25.04.10, 20:00 ja też.. najbardziej boję się matmy. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna sd 25.04.10, 20:02 Maty sie boje, z polaka zadan tez nie, procz dluzszej formy, jakby byla rozprawka, ktorej nie treba bybylo argumentowac ksiazkami, bylalbym happy. Licze na ok.45 z maty, 40 z polskiego co lacznie z ocenami da mi ok.140 pkt. i wtedy napewno dostane sie tam gdzie chce. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
fairy_tale Re: sd 25.04.10, 22:20 wow ! jakim cudem będziesz mieć aż 140 pkt?? to Ty jakąś laureatką jesteś czy co ? bo w zwykłym liczeniu sie tak nie da można mieć max 50 z testów i 50 oceny + pasek itp Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: sd 26.04.10, 17:32 Do fairy_tale Nie jestem zadna laureatka , bylam tylko na jednym konkursie, ale egazamin jest lacznie na 200 pkt. przynajmniej w moim regionie Po przeliczeniu ocen: Polski-4 (10 pkt.) I 3 przedmioty ktore moge wybrac Matematyka-5 (14) Historia-5 (14) Infa -5 (14) Plus za srednia 4 pkt. 40+45+14+14+14+4+10=141 Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: testy - 3 klasy gimnazjum 25.04.10, 21:55 A ja trzymam za was kciuki, o! xd Odpowiedz Link Zgłoś
katka_94 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 25.04.10, 22:05 Ja mam najgorszego stresa przed środą. Matma=masakra Odpowiedz Link Zgłoś
delicious ............ 25.04.10, 22:12 Humana się nie boję, bo to akurat najlepiej mi idzie Na rozprawkach zawsze się rozpisuję Najgorzej z matmą, chemią i fizyką, bo na innych można coś nawciskać Powodzenia życzę Jakoś nam pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: ............ 25.04.10, 22:23 Powodzenia dziewczyny. Żebyście się nie stresowały za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 strach stress wszystko naraz ;] 25.04.10, 22:21 jej boję się straszliwie. najbardziej mat-przyr. ale miejmy nadzieje, ze jakos to bedzie. licze na rozprawkę albo opowiadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: testy - 3 klasy gimnazjum 25.04.10, 22:46 To już pojutrze, straszne. Będę trzymać za was kciuki, Kociaki. Trzymajcie też za mnie Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 15:33 Piszę z angielskiego. W gardle czuję jakąś dziwną gulę Chciałabym, żeby było już po wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 15:36 za rok mnie to czeka. :c no cóż, powodzenia życzę piszącym! Odpowiedz Link Zgłoś
imagination. Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 15:36 szczerze to się boje. a te hot dziewczynki które się cieszą że mają 3 dni wolne,zmartwie was. za rok wy będziecie to pisać i wtedy ja się z was pośmieje hihih Odpowiedz Link Zgłoś
bella1995 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 15:53 ja w tamtym roku gdy bylam w I klasie gima to pisalam takze przez te trzy dni cala sql pisala inne klasy zeby sobie pocwiczyc ;D i tak u mnie w sql jest od 10 lat ale od tego roku jednak nie wiec mamy wolne ciesze sie bo w tamtym roku juz sobie potrenowalam a teraz sie sprzyda wolne na nauke ) Odpowiedz Link Zgłoś
nikya Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 15:48 tez sie strasznie boje . ale badzmy dobrej mysli xd . co bedzie to bedzie ) Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 15:53 matma jest najgorsza! polak to pikuś bo praktycznie wszystko jest w tekście... ale i tak mam stresa a angielskim się nie przejmuje bo ja kocham angola Odpowiedz Link Zgłoś
edziaaa Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 15:40 no no to życze wam powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś