Dodaj do ulubionych

We the kings

17.04.10, 23:46
Znacie? Lubicie? Co sądzicie o ich muzyce? Ja od niedawna ich słucham, uważam
że są świetni.... Piszcie
Obserwuj wątek
    • ellacolvey WOW 17.04.10, 23:58
      aaaaaaallllllllllleeeeeeeee!!!! Nie wiem jak to możliwe, ale właśnie słuchałam ich cudownej
      piosenki "secret valentine" i byłam pewna na 10000000000000000% że na kotku coś o
      nich będzie!!!!!!!!! no i miałam rację... i myślę że ja to się tym nie powinnam przejmować bo
      bardzo często mam takie "przeczucie" że tak będzie- ostatnio zapisuję sobie przed
      sprawdzeniem i sprawdza się w 100%! fajniusio. a co do zespołu to też myślę,że są świetni-
      chociaż słucham ich od niedawna. oni rządzą. i choć zwykle słucham ostrzejszego rocka to
      i tak ich song "secret valentine" śpiewam z 20 razy dzienniesmile-bo jest the bestsmile
      • ellacolvey Re: WOW... 18.04.10, 00:16
        to link do mojej ukochanej piosenki!!!!
        i nawet pośpiewać możnasmilewww.youtube.com/watch?
        v=ZSG1iwu8bmM&translated=1
        • ellacolvey Re: WOW... 18.04.10, 00:55
          halo kociaki
    • mania012 Re: We the kings 18.04.10, 01:02
      Ja też lubię tą piosenkę, albo tą co spiewają z Demi Lovato We'll be a dream
    • mania012 Re: We the kings 18.04.10, 20:12
      Hallo
      Kociaki czemu nie piszecie?
      • razzle Re: We the kings 18.04.10, 20:44
        znam, nie słucham.
    • timestealer Re: We the kings 20.04.10, 14:29
      znam, nie słucham.

reprezentują poziom muzyczny pt.:"power popowe dno i sto metrów mułu" czego
      najlepszym odzwierciedleniem jest duet z Demi Lovato.
      • nellyblack Re: We the kings 09.05.10, 22:53
        Nie zgadzam się z poprzedniczką, nie podoba ci się -twoja sprawa. Ja uwielbiam
        ich muzykę -fajne melodie,fajne teksty, fajny głos - nic więcej nie trzeba XD
        moje ukochane piosenki to We'll be a dream z Demi Lovato oraz Story of your life smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka