mania012 17.04.10, 23:46 Znacie? Lubicie? Co sądzicie o ich muzyce? Ja od niedawna ich słucham, uważam że są świetni.... Piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellacolvey WOW 17.04.10, 23:58 aaaaaaallllllllllleeeeeeeee!!!! Nie wiem jak to możliwe, ale właśnie słuchałam ich cudownej piosenki "secret valentine" i byłam pewna na 10000000000000000% że na kotku coś o nich będzie!!!!!!!!! no i miałam rację... i myślę że ja to się tym nie powinnam przejmować bo bardzo często mam takie "przeczucie" że tak będzie- ostatnio zapisuję sobie przed sprawdzeniem i sprawdza się w 100%! fajniusio. a co do zespołu to też myślę,że są świetni- chociaż słucham ich od niedawna. oni rządzą. i choć zwykle słucham ostrzejszego rocka to i tak ich song "secret valentine" śpiewam z 20 razy dziennie-bo jest the best Odpowiedz Link Zgłoś
ellacolvey Re: WOW... 18.04.10, 00:16 to link do mojej ukochanej piosenki!!!! i nawet pośpiewać możnawww.youtube.com/watch? v=ZSG1iwu8bmM&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
mania012 Re: We the kings 18.04.10, 01:02 Ja też lubię tą piosenkę, albo tą co spiewają z Demi Lovato We'll be a dream Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: We the kings 20.04.10, 14:29 znam, nie słucham. reprezentują poziom muzyczny pt.:"power popowe dno i sto metrów mułu" czego najlepszym odzwierciedleniem jest duet z Demi Lovato. Odpowiedz Link Zgłoś
nellyblack Re: We the kings 09.05.10, 22:53 Nie zgadzam się z poprzedniczką, nie podoba ci się -twoja sprawa. Ja uwielbiam ich muzykę -fajne melodie,fajne teksty, fajny głos - nic więcej nie trzeba XD moje ukochane piosenki to We'll be a dream z Demi Lovato oraz Story of your life Odpowiedz Link Zgłoś