vici 19.04.10, 20:01 Hej! Można używać tampony w nocy? Bo jadę na zieloną szkołę i nie chcę spać z podpaską Jeśli tak to napiszcie jakiej firmy. Nie będę je używać na noc podczas każdej miesiączki tylko potrzebuje je na tą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_best Re: Tampony na noc 19.04.10, 20:29 możesz, tylko dla pewności załóż wkładki higieniczne, ja używam bella, dobre też sa naturelli, nie lubię ob, najlepsze będą takie większe, takie 3-4kropelkowe, na opakowaniu będzie napisane ! Odpowiedz Link Zgłoś
katka_94 Re: Tampony na noc 19.04.10, 20:41 Nakładanie tamponów na noc jest głupotą. Zdajesz sobie sprawe że tampon ogólnie można nosić max 4h? Tak mówią ginekolodzy. A co ci za różnica czy będziesz miała podpaskę czy tampon przecież i tak bd spała? Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Tampony na noc 19.04.10, 20:48 o lol, a co ci to robi? a co, chłopaki do was przychodzą, czy co? nie mogę się powstrzymać sorry. nie powinno się, niby są takie co niby na noc, ale powinno się tampony na maks. 3, 4 godziny. także wybierz podpaskę, serio. nie umiem zrozumieć różnicy, to noc, ahahahahahah. >.< Odpowiedz Link Zgłoś
milka55988 Re: Tampony na noc 19.04.10, 21:04 bosz , problemy masz podpaskę ubierz ! tampony tak jak dziewczyny mówią powinno się nosić max 4h ! Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: Tampony na noc 19.04.10, 20:52 yy. Tampony powinno się zmieniać co jakieś 3h. A poza tym ,Lepiej podpaski. i wgl. co to za różnica.? Odpowiedz Link Zgłoś
vici Re: Tampony na noc 19.04.10, 21:01 Bo podpaski przeciekaj itp. Są strasznie niewygodne Mogą być o.b normal Odpowiedz Link Zgłoś
slyszaca_cisze Re: Tampony na noc 19.04.10, 21:00 ja nie używam, wiec nie wiem, ale można, z wkładką jeszcze co to za różnica? a taka, że podpaska 'łapie' krew jakby na zewnątrz i w nocy czasem może przeciec, zależy od intensywności, a na zielonej szkole to byłaby nieciekawa rzecz. więc jakiś tampon i grubsza wkładka, z belli np., lub tampon i cieniutka podpaska, np. z belli Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski o boże 19.04.10, 21:51 uczepiłyście sie jak chce tampony to nich sobie nosi! można ale nie rób tak często (te choroby itp. ja tam sie boje) najbardziej chłonne są alwaysy ale nawygodniejsze belli i jeszcze lepiej wkładke bo mi np. przecieka Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: o boże 19.04.10, 22:07 albo always albo o.b. mi się te dwie firmy zawsze mylą Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: o boże 21.04.10, 15:07 można . Na ulotce z o.b. pisze że spokojnie a są sprawdzone przez ginekologów więc myślę, że nie ma problemu . Trzeba jedynie założyć ten tampon tuż przed pójściem spać i rano wyjąć od razu jak wstaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Tampony na noc 19.04.10, 22:08 Tamponyu są niezdrowę. Mimo wszystko radzę używać podpasek! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Tampony na noc 20.04.10, 07:35 są zdrowe, narosły mitami i to są właśnie skutki. na noc, to może faktycznie nie najlepszy pomysł, przynajmniej ja bym spać nie mogła ze strachu :d. jednak na codzień chyba bym się zamęczyła z podpaską, ani to wygodne, ani higieniczne. w każdym razie - kup, przeczytaj ulotkę, rozważ za i przeciw. każda dziewczyna ma inny stosunek do tamponów, i każda powie Ci inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Tampony na noc 20.04.10, 16:14 Czemu uwazasz ze podpaski sa nie higieniczne ? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Tampony na noc 21.04.10, 15:10 bo to wypływa na światło dzienne. i może być nieciekawie. no po prostu ich nie lubię, tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever a ja.. 20.04.10, 15:57 ..ci radze zalozyc jednak podpaske.. bo niby czemu nie? najwyzej zaloz 2.. Ja osobiscie wole je niz jakies tam tampony. Odpowiedz Link Zgłoś
avrile podpaski lepsze. 11.05.10, 14:18 Czemu nie założysz podpaski tylko musisz tampony. Podpaski są wygodniejsze i bezpieczniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Tampony na noc 20.04.10, 16:09 nie można bo on ci się w pochwie rozłoży i będzie nieciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Tampony na noc 21.04.10, 18:30 Tamponów powinno się używać jedynie na dyskoteki i tego typu imprezy. Podpaski są o wiele lepsze. 80 % procent podpaski - 20 % - tampony Odpowiedz Link Zgłoś
koaal . 11.05.10, 14:28 chodzisz do 3 klasy i już masz okres? ;o współczuję. ; d e, a co do wątku , to chyba możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mazakhousaxd łał. xd 11.05.10, 18:27 ja okres dostałam w 6kl. a ty w 3? : OO nie że to coś złego, ale współczuje. trzy lata więcej się z tym męczyć. hm. wiesz. są też podpaski specjalnie NA NOC. xd radzę takie niż jakieś tampony. fee. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Tampony na noc 13.05.10, 16:25 Co jest złego w spaniu z podpaską? Radzę ci używać ich... Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_5 Re: Tampony na noc 13.05.10, 17:38 zgadzam się z katka_94. Ja noszę podpaski . Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka54 Re: Tampony na noc 13.05.10, 19:50 nie mam jeszcze ale myśle że tak najlepsze są ob Odpowiedz Link Zgłoś
laura_ Re: Tampony na noc 13.05.10, 19:54 Można, ale na noc lepiej używać podpasek. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka0505 Re: Tampony na noc 13.05.10, 21:35 JA użuwam na noc, ale plus wkładka. I co do przeciekania czuję się pewniej niż w podpasce. Moim zdaniem jakieś tańsze tampony wcale nie są złe Odpowiedz Link Zgłoś
sabb. Re: Tampony na noc 14.05.10, 07:00 Ja na noc zakładam podpaskę (są takie specjalne, na noc) nastawiam sobie budzik co np. 3 godziny i wtedy zmieniam. Przed pójściem spać możesz sobie ,,wepchać" między pośladki podpaskę, wtedy ci nie będzie ciekło po bokach. Jak sie obudzisz z 3 razy w nocy, to rano będziesz jak nowo narodzona Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina re. 14.05.10, 07:46 można, aczkolwiek nie polecam ;] mnie na początku nie było wygodnie, a potem się odzwyczaiłam xd Odpowiedz Link Zgłoś