mika999 21.04.10, 21:24 Lubicie jeszcze Kubusia Puchatka? Wiem że to może wydawać się trochę dziecinne ale Ja np. znam bardzo dużo ludzi w wieku od 11-16 lat którzy ciągle lubią tą bajkę oglądają ją i mają torby z Puchatkiem itp. Ja też nawet go lubię a najbardziej lubię Prosiaczka ♥To jak jest z wami ? ♥Czy pomimo wieku ciągle lubicie tą bajeczkę ? ♥A jak tak to jaką postać najbardziej lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truuu Re: Kubuś Puchatek ... 21.04.10, 21:28 szczerze mówiąc nigdy go nie lubiłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1512 Re: Kubuś Puchatek ... 21.04.10, 21:34 niee jak to widze w tv to normalnie wariuje a jeszcze mój kuzyn,mały tak fanatycznie to ogląda brr ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mania14 Re: Kubuś Puchatek ... 22.04.10, 17:48 Ja lubię tylko Kłapoucha! Poza tym, to NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olcia25 Re: Kubuś Puchatek ... 21.04.10, 21:40 prosiaczka, kłapouchego i kubusia Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Kubuś Puchatek ... 22.04.10, 17:52 kosiam. a najbardziej to coś niebieskie ; -* Mam plakaty z moim mężem! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Kubuś Puchatek :) 21.04.10, 21:31 ja też ją lubię ; ) Osoby np: w wieku 14 lat uważają że są niewiem jakie i że są już dorosłe Odpowiedz Link Zgłoś
thespragniona Re: w życiu tego gów.. nie obejrzałam 15.05.10, 16:06 Tego można się spodziewać po osobie lubiącej Miley Cyrus -_-' Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: w życiu tego gów.. nie obejrzałam 16.09.10, 20:20 no niestety tego mozna się spodziewać. ja kubusia puchatka bardzo lubię ale nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Kubuś Puchatek :) 21.04.10, 21:37 pamiętam . książka ' chatka puchatka ' była lekturą bodajże w pierwszej klasie. ale nie przeczytałam , bo mnie nudziła. co do bajki ... jak dla mnie jest nawet fajna . moją ulubioną postacią jest osiołek , zawsze było mi go szkoda. nie lubiłam i nie lubię kubusia , jego głupota mnie zawsze wkurzała :d prosiaczek ma jak dla mnie wkur.wiający okropnie głos. tygrysek był zawsze taki radosny . to też mnie denerwowało. ale ogólnie mam z tą bajką miłe wspomnienia . :] Odpowiedz Link Zgłoś
vikaa Re: Kubuś Puchatek :) 22.04.10, 14:17 Co ja o tym sądzę? Disnejowski Shit! Truje dzieciom mózgi jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
koaal ~vikaa. 22.04.10, 14:54 pf, disnejowski szit? proszę Cię, właśnie ukazujesz swój jakże wysoki poziom inteligencji. chciałabym Ci tylko powiedzieć, że jest to bajka dla DZIECI, więc raczej dzieci wolą oglądać takie bajki. a z resztą K.P. jest fajny. ale skoro ty gustujesz w bajeczkach typu Hana Montana, to proszę bardzo. a tak baj de łej truje dzieciom mózgi ? co miałaś na myśli ? o,o / a co do tematu to ja najbardziej lubiłam Prosiaczka i Kłapouchego. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik jezu!!! 22.04.10, 17:40 przestańcie już szpanować tym że nie lubicie Disneya. To jest już nudne. Jak można powiedzieć o Kubusiu Puchatku że jest gównem. Zastanów że się dziecko. Ja uważam że ta bajka jest bardzo fajna dla dzieci i one ją lubią - w tym mój dwu letni brat. A ci co uważają że to jest bez sensu, to niech po prostu dadzą się nacieszyć dzieciom. i niech powstrzymają się od debilnych komentarzy. A i jeszcze jedno komentarz truje dzieciom mózgi - może mi wyjaśnisz w jaki sposób??!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu xdd. Tak ; ) 22.04.10, 18:19 Ciekaawy wątek , kiedyś to ciagle ogladałam na dvd i ogólnie w tv xdd. mój braciszek to oglada teraz . a z młodych lat to chyba najberdziej puchatek i prosiaczek i tygrysek ;D . wszyscy byli swietni xdd. pozdrawiam ; -** Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Kubuś Puchatek :) 22.04.10, 14:25 @ vikaa, kubusia puchatka nie wymyślił disney -,- a ja lubię puchatka, yeah, jestem taka dziecinna i głupiutka wśród megaelodorosłych tinejdżersów, łohoho. c: z kubusiem puchatkiem mam wiele miłych wspomnień c: Odpowiedz Link Zgłoś
klarix1 Re: Kubuś Puchatek :) 22.04.10, 14:30 nie lubie go bo z niego już wyrosłam. Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Kubuś Puchatek :) 22.04.10, 14:36 Kocham Kubusiaa. ; ] Jest taki słodziutki. No najbardziej lubie nie wiem. wszyscy są fajni. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna. Re: Kubuś Puchatek :) 22.04.10, 14:40 Jak byłam mała to oglądałam to . Najbardziej chyba lubie tygryska i maleństwo;P A moja nauczycielka od polskiego ma piórnik z Kubusiem ; Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 Re: Kubuś Puchatek :) 22.04.10, 14:37 Nie oglądam, ale jak byłam mała to nie przepadałam za tą bajką ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
simpson Re: Kubuś Puchatek :) 22.04.10, 14:42 Ja nie mam torby z puchatkiem. i w sumie nie jestem fanką, nigdy nie byłam jakoś specjalnie zachwycona kubusiem. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Kubuś Puchatek :) 22.04.10, 15:00 nigdy tego nie lubiłam, tak samo nieśmieszne żarty o puchatku i prosiaczku pracyjących kolejno w rzeźni, spożywczym i gdzieś tam jeszcze, nie są zabawne. :d Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Kubuś Puchatek 22.04.10, 15:02 nie lubię, nie lubiłam i lubić nie będę. moje koleżanki z klasy mają obsesje na punkcie Kubusia Puchatka i Hello Kitty. rzygać już mi się chce od tego. Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Kubuś Puchatek :) 22.04.10, 15:02 ja mam zeszyt z Puchatkiem,hah xd lubię go,ale nie oglądam. on jest śietny Odpowiedz Link Zgłoś
ika__94 Re: Kubuś Puchatek :) 22.04.10, 16:26 Bajka mojego dzieciństwa i chyba się naprawdę starzeje, bo wg mnie wszystkie te nowe są beznadziejne xD a Kubuś to klasyk ;D Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Kubuś Puchatek :) 22.04.10, 16:31 bajka dzieciństwa. już dzisiaj nie lubię, ale mam za to pościel z kubusie. tak z głupa ;> Odpowiedz Link Zgłoś
jowi Kubuś Puchatek ... małe co nieco....xDD 22.04.10, 17:48 hehe..... ja lubie Kubusia.... nie mam ulubieńca bo lubie wszystkich oprucz Krzysia... Nie ma w tym nic złego ... znam chłopaka co ma chyba 19 lub 18 lat a nie opuścił ani jednego odcinka Hannah Montana....xDD Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Kubuś Puchatek :) 22.04.10, 17:57 Lubię Gościa he he Moją ulubioną postacią jest Prosiaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
honeybunnyx333 Re: Kubuś Puchatek :) 22.04.10, 18:04 buhaha. nie żeby to oglądać czy coś. xd troby sportowe z kubusiem, itp. fajne, fajne, nie powiem że nie. xD ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_cnie Re: Kubuś Puchatek :) 22.04.10, 18:12 droga ciapolko (czy jak ci tam xd) napisalas ze nigdy nie oglądałam tego gówna a więc skoro tego ,, gówna'' nie oglądałas to dlaczego sądzisz iz jest to gownio? Odpowiedz Link Zgłoś
maajkii_jackson Re: Kubuś Puchatek :) 22.04.10, 18:11 jasne, że lubię.! a naaajbardziej...hmmm...Kubusia, Prosiaczka i Maleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Kubuś Puchatek :) 15.05.10, 15:51 kubuś wymiata! mam koszulkę z kłapouszkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. omg. 15.05.10, 15:57 Ja osobiście nie oglądam takich bajek ,Więc logiczne że nie mam żadnej rzeczy z tego. ; D. Za to moja koleżanka ,Ma na zeszycie puchatka .. Odpowiedz Link Zgłoś
antay Re: Kubuś Puchatek :) 15.05.10, 16:16 Lubie ;d Ale ogladam wtedy jak oglada moja siostra i komp jest zajety. kiedys ogladalam caly czas ;> Najbardziej lubie maleństwo xd Odpowiedz Link Zgłoś