Dodaj do ulubionych

Rzeźniczak ojcem

29.08.23, 15:22
Nie jest to na 100% potwierdzona informacja, wygadać miała się M. Stępień. Proszę was, nie piszcie mi wiadomości, że nowa partnerka mojego eks jest w ciąży. Ja to wiem od dawna...
W sumie bez zaskoczenia i wiele wskazuje na to, że to nie jest plotka. Ciekawi mnie tylko, czy on odnajdzie się w roli ojca, czy też powtórzy się znany schemat: alimenty i Kubuś leci do kolejnej kobiety.
Obserwuj wątek
    • lilia.z.doliny Re: Rzeźniczak ojcem 29.08.23, 15:41
      Myślę że nic się powtorzy, bo wygląda że dziecko planowane i chciane z dwóch stron
      • angazetka Re: Rzeźniczak ojcem 29.08.23, 16:10
        Myślę, że ten pan się nie zmieni.
        • alpepe Re: Rzeźniczak ojcem 29.08.23, 17:28
          Ale tu wydaje się, jakby trafił swój na swego.
        • lauren6 Re: Rzeźniczak ojcem 29.08.23, 17:37
          Nie zmieni pod jakim względem?
          Będzie ją zdradzał, ale być może ona należy do kobiet, którym takie zachowanie faceta nie przeszkadza. Dopóki będą razem on będzie uskuteczniał zabawę w dom.
          • iwles Re: Rzeźniczak ojcem 29.08.23, 18:47

A on nie zarzucił którejś ze swoich kobiet, że to jej wina, że tolerowała jego zdrady, bo nie powinna?
    • login.na.raz Re: Rzeźniczak ojcem 29.08.23, 16:22
      Zastanawia mnie jakim trzeba być człowiekiem, żeby pisać kobiecie, której umarło dziecko, że jej były będzie miał dziecko z inną kobietą.
    • volta2 Re: Rzeźniczak ojcem 29.08.23, 16:30
      Oczywiste było, że będzie mieć jeszcze kilkoro rumianych bobasów, zatem nic mnie nie zaskakuje w tej kwestii. Zachował się dość racjonalnie choć go zjedzono, że nie walczy jak Magda o syna. Łatwiej mu zrobić nowy egzemplarz
      • bulzemba Re: Rzeźniczak ojcem 29.08.23, 19:34
        jest stare powiedzenie że niektórzy faceci interesują się dzieckiem tak długo jak interesują się jego matką. A przecież Magda mu obrzydła jeszcze zanim dziecko się urodziło. Na dodatek nawet zdrowe nie było.

Przecież w "normalnych" rodzinach jak się pojawia poważna choroba dziecka faceci "nie wytrzymują napięcia" i się zmywają, a on nawet się z Magdą już w dom nie bawił więc co go to dziecko?
    • trampki-w-kwiatki Re: Rzeźniczak ojcem 29.08.23, 17:17
      Jako mąż i nie mąż może być sprawcą jeszcze wielu ciąż...
    • heca7 Re: Rzeźniczak ojcem 29.08.23, 18:37
      Czyli Paulisia już się zabezpieczyła wink
      • iwles Re: Rzeźniczak ojcem 29.08.23, 19:30

No nie wiem, czy dobrze to przemyślała.
        Rzeźniczak gra w 2-ligowym klubie, kokosów nie zarabia.
        • aguar Re: Rzeźniczak ojcem 29.08.23, 20:18
          Poza tym, czy to dobry pomysł rozmnażać się z kimś, komu "wychodzą" dzieci z rzadkimi nowotworami?
          • rosapulchra-0 Re: Rzeźniczak ojcem 30.08.23, 18:15
            On jest sprawcą tego nowotworu?? Nie przesadzasz aby? suspicious
    • kaki11 Re: Rzeźniczak ojcem 29.08.23, 19:23
      No biorąc pod uwagę, że Rzeźniczak powiedział w tym ostatnim wywiadzie, że spodziewali się dziecka ale je stracili, to spodziewałam się, że będą chcieli kolejnej ciąży. Jedyne co mnie dziwi to, że wyszło to akurat od Stępień a sami zainteresowani się na razie jakoś nie odnieśli do sprawy z tego co widzę.
      • waleria_bb Re: Rzeźniczak ojcem 29.08.23, 19:40
        Stępień już niby nie żyje tym tematem, ale uparcie go wałkuje. Nie dziwi mnie, że to wyszło od niej.
    • jozefrobotnik Re: Rzeźniczak ojcem 30.08.23, 18:10
      A ja życzę tej Paulince żeby została sama.
      Wyjątkowo niesympatyczna osoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka