selenka89 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 15:35 Ten film jest wspaniały Będę oglądała jeszcze powtórke dziś Odpowiedz Link Zgłoś
mbieberowa Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 05.05.10, 19:33 mialo byc caly czas a nie codziennie sorki Odpowiedz Link Zgłoś
nastiii Ooo 01.05.10, 15:53 nie powiem było nawet fajne. w końcu jakaś produkcja nie w pełni oparta na HSM czy Camp Rock (wiem, że Camp rock był odpowiedzią HSM). fabuła może być, ale trochę pokręcone Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Ooo 01.05.10, 22:38 To jest dla ciebie pokręcona fabuła? Przecież łatwiejszej fabuły wymyślić by się nie dało.c; Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 15:54 film jest po prostu zaje*isty!!!!!! Kocham ten film!!!!!!!! Ale mi się wydaję że jak Sterling śpiewa to ma podobny głos do Nicka Jonasa muszę go dzisiaj jeszcze raz zobaczyć!!! UWAGA UWAGA jeszcze tylko 3 godziny to powtórki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudzior Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 20:44 Widać, że więcej jest ocen pozytywnych... No jest nowy przebój Disney Channel !!!! Czekam na Capm Rock 2 Odpowiedz Link Zgłoś
nexus Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 22:52 jak na disney film niezły . podobał mi się . dzisiaj obejrzałam go nawet 2 razy , co robię rzadko . nie przepadam za filmami disney'a . sterling i jego spojrzenia powaliły mnie . ogólnie aktorzy się spisali . Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 c ; 01.05.10, 21:51 oglądałam. popłakałam się w tym momencie, jak byli na plaży, a Jessica powiedziała, żeby o sobie zapomnieli. film przecudny, a Sterling jest meeega przystojny. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 22:49 Spasowałam po mniej więcej 10 minutach. Zupełnie mi się nie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
oostarstrackoo Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 01.05.10, 22:53 Sztooos..! Danielle jest superowa ;] fajny charakter ma i wogóle, a Starling mnie dobijał =D Odpowiedz Link Zgłoś
musicxstar Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 02.05.10, 10:12 Nie lubię raczej filmów Disney'a, nie oglądam za często ich seriali jedynie co do tej pory lubiłam to ten serial z Seleną Gomez, ale ten film naprawdę im wyszedł. Przez to, że aktorzy nie są tak znani film jest autentyczny. Chwiliami był nudny, ale moment kiedy gra na gitarze przy basenie, plaża (prawie pocałunek) i końcówka (bal) cudowne. No i te momenty jak christopher czarował wzrokiem.. no no Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 03.05.10, 10:49 megaa , boski.. ahh Sterling <33 . od dzisiaj oglądam każdy odcinek Słonecznej Sonny ;D\ bo on tam gra. / wgl fajny dubbing , śmieszny, wzruszający .. najlepszy film disneya wedlug mnie .. jak ja bym chciała tak zobaczyć Sterlingaa na żywo , i go tak przytulić .. ahh. -- dzisiaj około 13 jest znowu randka z gwiazdą . xd / nagrałam sobie też ją. ( mam nagrywarkę UPC ) . Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_girl Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 03.05.10, 12:31 bardzo mi się podobal ten film z chęcią obejże go jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
goga14 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 02.05.10, 12:53 ten sam początek taki nudnawy ... ale ogólnie film mi się podobał . ta piosenka co Christopher śpiewał pod koniec na tym balu była wzruszająca .xdd ;P Odpowiedz Link Zgłoś
diamentowa13 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 02.05.10, 19:34 Randka z Gwiazdą Film czadowy, Christopher Wilde mmmm śliczny.. Chciałabym być na miejscu tej dziewczyny.. Odpowiedz Link Zgłoś
happymoron_xdd Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 02.05.10, 20:50 na moje było trochę nudne Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 02.05.10, 20:58 super był . Sterling. Odpowiedz Link Zgłoś
desires Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 02.05.10, 21:18 nie mogę się na ten temat wypowiedzieć gdyż dla mnie to jest zwykły film disneya ,których nie znoszę Odpowiedz Link Zgłoś
liluuu . 02.05.10, 21:27 Dla mnie film był fantastyczny. Jak na disneya rewelka ;d Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: . 02.05.10, 23:59 super film!!!! Sterling to świetny aktor! strasznie mi sie podobal i w słonecznej sonny i w randce z gwiazdą choć ta dziewczyna w tym filmie mnie troche wkurzała Odpowiedz Link Zgłoś
ekscentryczna Re: . 03.05.10, 00:07 a mnie jakoś nie zachwycił. troszkę naciągana ta historyjka, aczkolwiek obejrzałam. początkowo z zaciekawieniem, a później już przelatując po kanałach i ciągle patrząc na to samo chciało mi się rzygać. w każdym razie nie najgorszy film jak na tę stację. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 c ; 03.05.10, 00:15 mega, mega, mega! kocham ten film, a Sterlinga chyba jeszcze bardziej. a te jego oczy.. =3 Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Re: c ; 05.05.10, 20:05 No! Sterling ma oczy jak głębokie jezioro... Da się utonąć... Jak widzę coś z nim lub słyszę Jego imię to normalnie odchodzę od życia i jestem nieprzytomna! Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 03.05.10, 06:51 Film świetny.B. dobrze spisał się choreograf, Zach Woodlee. Dom Christophera był niesamowity (jego auta też). Ale wtedy na plaży to dał popis! Odpowiedz Link Zgłoś
mystic4space Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 03.05.10, 19:34 mi się tam podobał, tylko za bardzo przypominał mi Kopciuszek - roztańczona historia Odpowiedz Link Zgłoś
judixd Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 03.05.10, 12:27 Ciekawy film... spodobał mi się Odpowiedz Link Zgłoś
selcia_gomez Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 03.05.10, 14:34 Bardzo fajny film. Jest po prostu świetny. Jeden z najlepszych jakie oglądałam! Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 03.05.10, 14:42 Głowna bohaterka bardzo irytująca, mało wyrazista, a o jej grze aktorskiej lepiej nie mówić. Główny bohater: tylko tyle, że ładny. Film jak każdy Disneyowski. Słodki, z puentą "przyjaźń i miłość wygrywa z każdego rodzaju waśniami"... Odpowiedz Link Zgłoś
karolccia Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 03.05.10, 19:32 Niezły film Bardzo mi się podobał Odpowiedz Link Zgłoś
jaga53 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 03.05.10, 19:37 Ekstra film a Sterling ma śliczne oczy Odpowiedz Link Zgłoś
musicxstar Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 03.05.10, 20:11 Oglądałam to już 4 razy jak jakaś napalona fanka, ale dobra. Zakochałam sie w jego oczach i piosenkach, chyba pierwszy raz przeżywam coś takiego z gwiazdeczkami Disney'a. ) Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkowa Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 03.05.10, 20:18 zawalisty, ale szkoda, że puszczają go teraz cały czas, bo zaraz wszystkim się znudzi...xd Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 03.05.10, 20:18 trochę banalny i przewidujący , ale ten film ma coś w sobie że mi się podobał . oglądałam go już 3 razy i jeszcze mi się nie znudził . ten film disneyowi wyszedł . Odpowiedz Link Zgłoś
roock Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 03.05.10, 20:29 Nie oglądałam i teraz żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 04.05.10, 12:31 ja tam lubię te Disneyowskie filmy xd fajny był , nawet płakałam <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
asiax33 Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 04.05.10, 12:46 to był super świetny film . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 05.05.10, 18:09 Fuj, fuj, fuj. Oglądam to właśnie na youtube, bo strasznie zachwalacie. Ten chłopak jest straszny. Wygląda jak po liftingu twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
lonka Re: Randka z gwiazdą - Wrażenia 05.05.10, 18:19 Ja też uważam, że fajny. Warto obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś