ciastko_kremik Re: Sterling Knight 01.05.10, 20:02 Kocham go Jest diabelsko przystojny bardzo zabawny ma zniewalające spojrzenie piekne oczy napewno romantyczny i napewno świetnie całuje Kocham go Odpowiedz Link Zgłoś
taslodka Re: Sterling Knight 01.05.10, 20:07 On jest boski i super śpiewa a dzisiejszy film( Randka z gwiazdą ) był wspaniały <33 .. Najlepsza jego piosenka to ' What you mean to me ' Odpowiedz Link Zgłoś
klauduk5 Re: Sterling Knight 01.05.10, 20:08 zgadzam się z tobą - jest słodki, śmieszny i baaaaardzo ładny .ale czy jest takim świetnym aktorem to nie wiem bo na razie widziałam jak gra samych zadufanych w sobie gwiazdorów Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Sterling Knight 01.05.10, 20:23 a moim zdaniem wlasnie nie jest ladny. nie ma rzes Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Sterling Knight 01.05.10, 20:48 noo jest tu ktoś jeszczee. I loove Sterling <3 Odpowiedz Link Zgłoś
ellacolvey :):):):):):):):) 01.05.10, 20:58 Według mnie ósmym cudem to on nie jest, a jednak ma w sobie to coś . Coś przyciągającego- a to jest bardzo ważna,moim zdaniem, rzecz. Jest także romantyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Sterling Knight 01.05.10, 20:59 Szczerze ot ja o jego istnieniu się wczoraj dowiedziałam.. ale ładny chlopaszek.. a piosenki poslucham i wypowiem sie co do jego talentu xD Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Sterling Knight 01.05.10, 21:02 Jeśli tak śpiewa na żywo jak w tej piosence..O.O(starstruck) To jest koleś dobry.. Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia Re: Sterling Knight 01.05.10, 21:03 dla mnie jest hmmmmmm cudowny ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka1 Re: Sterling Knight 01.05.10, 21:08 On jest BOSKI i super PRZYSTOJNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Sterling Knight 01.05.10, 21:09 z wyglądu jest bardzo słodki Randki z Gwiazdą nie oglądałam aczkolwiek Słoneczną Sonny oglądam, aktorem jest nawet dobrym Odpowiedz Link Zgłoś
milka55988 Re: Sterling Knight 01.05.10, 21:10 Jak dla mnie za piękny to on nie jest. Wszyscy będą o nim teraz mówić, bo dzisiaj był premiera Star Struck. Przed nią w ogóle o nim nic nie mówiliście, a teraz po jednym filmie tylko: jaki on piękny, boski, cudowny i naj naj naj. O boże, boże, bo się zaraz poszczam. Odpowiedz Link Zgłoś
viva Re: Sterling Knight 01.05.10, 21:10 Noo, dobry aktor. Ale gościu dopiero zaczyna, więc jeszcze na pewno nie raz nas zaskoczy. Osobiście jestem na TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
emma1997 Re: Sterling Knight 01.05.10, 21:31 Uważam,że jest ładny i fajnie śpiewa. Lubię też jak on gra. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Sterling Knight 01.05.10, 21:14 Po zdjęciach dodawanych dzisiaj na kotka, i tematach na forum widzę, że nastała moda na Sterlinga. Lubię go. Jest dobrym aktorem, dość ładnie śpiewa... Ale jeśli chodzi o jego urodę, to jakoś nie jest w moim guście. Ma fajną fryzurę, i wyglądał świetnie w tym dziadkowym kapelusiku.c; Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: Sterling Knight 01.05.10, 21:14 ślicznie śpiewa , dobrze gra i jest śliczny . zaczynam sie w nim zakochiwać . xD a randka z gwiazdą jest boska . Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Sterling Knight 01.05.10, 21:15 ten jego głos i oczy ... poprostu zniewalają . xdd. jest śliczny , zabawny i utalentowany uwielbiam go hehe też cały czas słucham piosenek z StarStruck :] Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Sterling Knight 01.05.10, 21:26 Mi się nie podoba. Co innego Paul Wesley <33 Odpowiedz Link Zgłoś
miranda162 Re: Sterling Knight 01.05.10, 21:27 Jest taki sobie, ale za to BOSKO śpiewa Najlepsze to STARSTRUCK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Sterling Knight 01.05.10, 21:36 Ma ładną buzię, trochę talentu i nie wydaje się być zepsuty... Może będzie z niego gwiazdka Disneya... Odpowiedz Link Zgłoś
inees Re: Sterling Knight 01.05.10, 21:38 Ma ładne oczy Ale ogólnie nie mój typ ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kikanda_lol Re: Sterling Knight 01.05.10, 21:38 moim zdaniem zasługuje na taką samą sławę jak ten wasz glupi bieber czy spoko jonasi.sterling nie jest od nich wcale gorszy. a naweet lepszy. mi sie on strasznie podoba. uwielbiam jego glos i aktorstwo. noi te oczyy. ahhh <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Sterling Knight 01.05.10, 21:42 tak, kosiam go. Oglądałam wszystkie filmy z nim -.-'' Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 c ; 01.05.10, 21:47 on jest boski! *_* też ciągle słucham piosenek z tego filmu. Sterling to świetny aktor. ma śliczny głos. a te jego cudowne, błękitne oczy, ahh.. on jest prześliczny. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx Re: Sterling Knight 01.05.10, 21:47 Heh. Cudo na nogach... Śliczny jest i baaaaaaaardzo utalentowany. Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson Re: Sterling Knight 01.05.10, 21:58 nie powiem, że jest boski, ale jest przystojny no jest świetnym aktorem, polubiłam go już jak pierwszy raz zobaczyłam "Słoneczną Sonny" jest super aktorem, a w "Randka z gwiazdą" zagrał świetnie no i fa śliczny głos jako piosenkarz Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Sterling Knight 01.05.10, 22:07 lubie go. fajnie gry w sonny i tej randce z gwiazd. a do tego te oczy i głos Odpowiedz Link Zgłoś
nexus Re: Sterling Knight 01.05.10, 22:21 lubię go wg mnie jest dobrym aktorem , ale irytuje mnie to , że teraz wszyscy nagle się nim zainteresowali . och jaki on śliczny i w ogóle. ciekawe co by było gdyby nie zagrał w randce . też byście go tak "lovciały" -,- Odpowiedz Link Zgłoś
kokocham Re: Sterling Knight 02.05.10, 16:38 nexus napisał(a): > lubię go wg mnie jest dobrym aktorem , ale irytuje mnie to , że teraz wszyscy > nagle się nim zainteresowali . och jaki on śliczny i w ogóle. > ciekawe co by było gdyby nie zagrał w randce . też byście go tak "lovciały" -, > - > w sonny <przed randką> też mi się nawet podobał więc ? nawet mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
nexus Re: Sterling Knight 02.05.10, 22:00 kokocham napisał(a) > w sonny <przed randką> też mi się nawet podobał więc ? nawet mi się po > doba no dobrze . mi też , ale chodzi mi głównie o to , że większa część dziewczyn dostała szału na jego punkcie po randce z gwiazdą , a o nim samym do niedawna mało co wiedziały , przecież grał również w innych filmach , więc teraz mam nadzieję , że zrozumiałaś moją wcześniejszą wypowiedź . Odpowiedz Link Zgłoś