kingusia Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 06.05.10, 18:11 a i nrulezzzzz haha xD bombowy tekst o bieberze , oczywiście nie mój . ; dd "Trudno jednak traktować poważnie chłopczyka przed mutacją ciągle śpiewającego o pierwszej miłości" Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 06.05.10, 18:26 do tych, którzy nie zgadzają się ze mną . jeśli taak bardzo jej nie lubicie, to chociaż podajcie konkretne powody owej nienawiści. Nienawidzę takie czegoś, jeśli ktoś mówi, że nie lubi, a nie potrafi podać powodów dlaczego. a co do tematu " dyskryminacja bogatych nastolatek " to racja, mogłam sformułować go inaczej, ale jednakże nie sądzę, że jest sformułowany źle, ponieważ chodzi tu o dyskryminację, ze względu na zamożność . nie wiem więc w czym problem . ----------------------------------------------------- messalina haha , no twoja wypowiedź mnie rozbawiła . ;d i nie jest żadna MOJA ; o ty nie czytałaś tak głupiego tekstu, a ja tak głupiej wypowiedzi o. rewanż jest . "przyglup moze zrobic kariere bez jakiegokolwiek talentu. " tak więc no, np. Ty jesteś przygłupem o. pytanie- dlaczego nie zrobiłaś kariery ? hmmm ? beztalencie może cb? prawda ? nie co się kłócić, bo każdy ma prawo oddania głosu i wyrażenia własnej opinii na ten temat. Ale ja się totalnie z Tobą nie zgadzam . ! scarletrose brawo, uzasadniona wypowiedź, właśnie o to mi chodziło, dzięki ; ) yourbadream y? sorry ej, ale tu nie o tym moja . i Twoja wypowiedź nie jest zgodna z TEMATEM wątka, jak by nie patrząc ! a .. i ja się NIE WYŻALAM , tylko stwierdzam fakty. to, że tata pomógł jej się przebić, to powinna mu za to dziękować. i tak sądzę, że gdyby nie miała CHOĆ TROCHĘ talentu, nie zaszłaby tak daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjamusic Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 06.05.10, 18:52 wiekszosc jej tatus zalatwil, a pomysl o piosenkarkach/piosenkarzach ktorzy nie mieli w rodzinie nikogo ktory sie zajmowal muzyka to oni naprawde ciezko pracowali!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grafka One nie są 'odrzucane'!! Zrozumcie!! 06.05.10, 18:54 Nie wolno narzucać bezmyslnemu ludowi swojego zdania, co ty osobiscie tutaj zrobilas. Wiele ,jak juz wspomnialam, bezmyslnych nastolatek uwierzylo ci w te bajeczke i stracilo wlasna opinie! Twój sarkazm i proba bycia ideologiem się nie powiodła. Przykro mi. Mam prawo sądzić o niej co chce. Nie wmawiaj mi , ze ona wlozyla w to duzo pracy i wysilku, zeby stac sie slawna.! A do diabla...skad masz takie informacje? Disney channel? Wikipedia? Lecz sie kapucynko! >.< Nigdy sie nikomu niczego nie udowadnia bez potwierdzenia danych A co do 'bogatych nastolatek' to błagam cie.... ona nie są 'odrzucane'!! Sama nie jestem przecietna jesli chodzi o finanse, ale nie ubieram sie w jakichs firmowych sklepach czy krzycze wszystkim dookola ze mam full money in my pocket! Wrr... kazdy jest taki sam Biedny, bogaty-to ci sami ludzie, ktorzy wlasna osoba pracuja na opinie wsrod spoleczenstwa, PIENIĄDZE NIE GRAJĄ ROLI !! Przeczytaj sobie moj opis na profilu, a moze cos ci to wyjasni Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Re: One nie są 'odrzucane'!! Zrozumcie!! 06.05.10, 19:09 `grafka spoko, to tylko Twoje zdanie . to nie jest bezmyślne narzucanie moje zdania, to tylko wyrażanie własnej opinii. jejciu, próba bycia ideologiem? - no proszę Cię . a skąd te wszystkie informacje? otóż z głowy. Przemyślałam sprawę o niej, nie jestem jej fanką, ale wrogość do niej innych osób mnie przeraża. "Lecz sie kapucynko! >.< " że to niby do mnie ? ! nie było tutaj żadnych informacji,w których potrzeba byłoby coś potwierdzić. Po prostu takie jest moje zdanie i pogódź się z tym. skąd ty możesz wiedzieć, że nie jest odrzucona? Jest, chociażby przez Antyfanki. y , sorry , co do TWOJEGO OPISU - nie jestem dobra z angielskiego, a nie chce mi się włączać translatora, tyle .` Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 06.05.10, 18:56 ja tam nawet ją lubię, chociaż dziwny ma moim zdaniem głos, ale przynajmniej nie taki słodziutki. nie lubię w niej tego grania miłej i cudownej, a potem te zdjęcia w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 06.05.10, 19:01 ja tam ją lubię , co to za różnica czy jest z disney'a ? Odpowiedz Link Zgłoś
drezek Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 06.05.10, 19:04 Ja jej nie lubię, nie trawię i nie toleruję, jest pusta i tyle. Nie rozumiem dlaczego małe dziewczynki uważają ją za taką wspaniałą, no ale może każdy wiek ma swoje upodobania. Talentu to ona za gorsz nie ma ani aktorskiego, może trochę powyje ani jakiego kolwiek innego. Dziękuje pozdrawiam hejterów. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 06.05.10, 19:13 talent? Ona ma ryja. i ojczulka. Co od bogatych dzieci- oł jeżuniu. takie mają łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx ehe... 06.05.10, 19:23 Wątpię. Bo ja jakoś jej niczego nie zazdroszczę. Jedyna piosenka jaką dla mnie można posłuchać raz na ruski rok to - Party in the USA. Reszta to jak dla mnie szmira. Ps. a poza tym to co się liczą pieniądze ?! Liczy się człowiek a nie to ile ma w portfelu ; / Denerwują mnie materialiści. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Re: ehe... 06.05.10, 19:44 bellacullenx niby kasa się ni liczy itd. ale dlaczego tak wiele osób jej nie lubi ? ..a no tak , każdy ma swoje jakieś ALE. bywają i materialiści . `te bogate poniżają biedne`- nie chodzi o żadne gwiazdki, tylko tak z życia wzięte. Odpowiedz Link Zgłoś
coco_modnisia_ Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 06.05.10, 19:44 ocho to ty wielka fanka miley!! No sorry porównaj jej aktorstwo z najlepszymi aktorami na świecie- johnym deepem, leonardem docapriem, angieliką joli, bradem pittem,clooneyem, burock itp, przy nich naprawdę jej filmy i ona są słabe, w hannah montana wystarczy się pousmiechać powykrzywiać, bo te miny nie są naturalne i nikt w realu tak się nie wykrzywia .A głos ma, bo nie fałszuje, ale jakiś nie wiadomo jaki to on nie jest, a jej piosenki no cóż są platikowe i tak naprawdę bez większego sensu. Jej fanką nie jestem, ale ją da się lubić, nic do niej nie mam bo jej nie znam więc jej osobowości i tym kim jest nie mam prawa oceniać, nie mogę powiedzieć że jest głupia, bo bym musiała ja dobrze znać żeby tak mówić i mieć argumenty żeby swojego zdania bronić. Jako osoba i OK i zyczę jej aby doskonaliła głos, to może jak będzie ciężko pracować ludzie to docenią Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 06.05.10, 19:49 zrozumcie w końcu .. i ty też coco_modnisia_ że nie jestem FANKĄ MILEY . ! ależ razy mam to w kółko pisać ? ! [ coco_modnisia_ ] sorry bardzo, ale nie porównuję jej do nikogo i nie mam zamiaruu . Odpowiedz Link Zgłoś
princess7 Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 06.05.10, 20:56 omg -.- rozpieszczona? sorry, zarobiła te pieniądze więc może robic z nimi co jej się tylko podoba... jak by nie patrzeć jest gwiazdą... zna ją cały świat i ma mnóstwo fanów więc po prostu jest obiektywna mówiąc że nią jest czy że jest fajna... to jest bycie pewną siebie a nie zapatrzoną w siebie, wiadomo robi/robiła też głupoty bo doświadczenia życiowego jeszcze nie nabrała, ale nie dziwie się jej, że chce zerwać z telewizją dla dzieci... ona sama dorośleje i chce oderwac od siebie łatke HM za która szaleją 5letnie dziewczynki... Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Bo ma zryty charakter 06.05.10, 21:59 Nie mam nic do jej talentu, bo trzeba przyznać że głos ma. Ale te wszystkie jej zdjęcia, wypowiedzi, samouwielbienie dla siebie i chłopaka. To jest irytujące. A popatrz np. taka Emma Watson potrafi się zachowywać normalnie chociaż ma kasę, sławę i urodę. Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 07.05.10, 08:49 ja broń Cię Panie Boże nie zazdroszcze jakiejs tam Sajrusowej jej kariery. ja jej nawet troche współczuje. niedługo trend na hanie montanie minie i po dziewczynie zostana tylko wpomnienia. a ona? zero wykształcenia, napewno dzisiejsza kariera na jej nauke dobrze nie wpłynęła. i co ona będzie robic przez reszte życia? ale wracając do początku - niby ciężko pracowała na swoją sławę? wcale otóż nie! gdybym ja miała sławnego ojca i ciotkę to też bym mogła bez problemu wciągnąć się do show biznesu. poszczęściło jej się i tyle. aktorką jest bardzo słabą. piosenkarką tez marną. a disney tylko mydli dzieciom oczy żeby jak najlepiej ich gwiazdy się sprzedawały. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 07.05.10, 09:35 Zgadzam się.Miley jest bardzo zdolna,na żywo śpiewa tak samo,jak z playbacku,a w Hannie gra super.Co do dyskryminacji:to popieram!Nawet,gdy zwykli ludzie są bogaci to od razu wszyscy uważają ich za snoby zapatrzone w siebie.Mnie to niestety codziennie spotyka Odpowiedz Link Zgłoś
misiaaaa Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 09.06.10, 16:24 Dziewczyny nie kłóćcie się kto jest lepszy Justin czy Miley ;pp Ja osobiście nie znam ich i nie mam zamiaru ich oceniać ... Gdybym ich znała to tak owszem ale tak to... A znam wiele takich osób , którzy tylko raz zobaczyli lub usłyszeli Justina i mówią , że taki " "Pedałek" , że jaki ma głos i wgll ;pp Nie rozumiem takich osób , które mówią , że zyskali sławę dzięki komuś... Moim zdaniem trzeba sb na to zasłużyć [!] [!] Nie osądzajcie młodych bogatych gwiazd zbyt pochopnie [!] [!] [!] Miley zrobiła furrorę swoim serialem " Hanna Montana " Każda z małych dziewczynek jak i niektórych nastolatek próbuje być taka jak ona zachowywać się i śpiewać tak jak ona. Miley jest idolką wielu dziewczyn a może i chłopców hehe ;]] Ja osobiście nie lubię ich oboje , ale nic do nich nie mam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ilona90 Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 07.05.10, 10:17 zgadzam sie a zresztą co innych to obchodzi czy bogata czy miła czy wredna itp... prawdziwy antyfan powinien nielubić jej muzyki i jak gra a nie jakie ma życie to jest jej sprawa np ktoś lubi jej muzyke i serial a jej nielubi bo jest taka Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star ... 07.05.10, 17:46 Bardziej dyskryminowane są biedne i normalne nastolatki, niż bogate. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy say what? o.o 07.05.10, 22:28 Miley jest dyskryminowana? o.o o ile dobrze wiem, to nie spędza ona wolnego czasu dziergając samotnie sweterki. ma jakiśtam przyjaciół, nie? poza tym mimo że ma antyfanów, to jest też wiele osób, które nic do niej nie mają. gdyby była mało lubiana, to kto przychodziłby na jej koncerty? a tak w ogóle, to właśnie te biedniejsze dziewczyny są dyskryminowane. Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Zazdrość i tyle! 08.05.10, 11:59 Ja nie jestem Anty-Fanką Miley! Zazdroszczą jej i myślą o niej źle! Szukajcie własnego talentu! Doceńcie ją, za ciężką prace! Odpowiedz Link Zgłoś
drezek Re: Zazdrość i tyle! 10.05.10, 17:13 Haha. Żeby było jeszcze czego zazdrościć, chyba głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
aileen what do you say? 08.05.10, 14:32 dyskryminuje się ludzi biednych. dyskryminuje się ludzi chorych, niepełnosprawnych. dyskryminuje się ludzi nieśmiałych. dyskryminuje się ludzi mających inne zdanie niż reszta masy. Odpowiedz Link Zgłoś
goga14 Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 08.05.10, 18:13 KINGUSIA .. jesteś chyba jedyną osobą którą zaczynam lubić .xdd zgadzam się z tobą . ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 08.05.10, 21:59 haha . no dzięki za informacje . <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 08.05.10, 22:00 to było do goga14 Odpowiedz Link Zgłoś
drezek Re:Zazdrość 10.05.10, 17:15 Haha. Żeby było jeszcze czego zazdrościć, chyba głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
xhotbabesx Re: do kicia_martycia 10.05.10, 17:52 napisalas ze miley uważa ze jest lepsza od innych a czy kiedy kolwiek słyszałaś zeby ona cos takiego muwia moim zdaniem miley ma talet tak ja justin i jak dla mnie to głupie jest oceniać gwiazdy jak sie ich nie zna jak jej nie lubisz to sie po prostu zamknij !!! Odpowiedz Link Zgłoś
airam Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 10.05.10, 18:00 Kochana. Ta jej pseudo piosenkarak NIE MA talentu. Przyszlo ci do glowy, ze ludzie jej nie zazdroszcza, a mowia tylko i wylacznie prawde. Naprawde pomysl dlugo nad czyms zanim to napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 10.05.10, 18:01 Bo gwiazdorzy. A nikt nie lubi gwiazdorzenia. W gwiazdach ceni się tę ludzką normalnosć - zwlaszcza jeśli są cholernie bogate. Wydają się wtedy bardziej bliższe, sympatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 10.05.10, 18:09 głos jakiśtam ma, ale grać nie umie w ogóle, no to przepraszam, nie ma wcale talentu, bo śpiewać da się nauczyć każdego. jednak, fakt, jest gwiazdka disney'a, nie wiem co jest takiego złego w gwiazdkach disney'a, jeśli mówi się o nich tak jak powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
chocomonster Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 13.05.10, 15:43 ja się z tobą zgadzam! miley jest gorsza bo jest gwiazdą Disneya!? phii. pewnie wielu z was chętnie by się zamieniło z nią tylko by być kimś sławnym! Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Dyskryminacja bogatych nastolatek 14.05.10, 14:59 sprawa nr.1- Miley nie ma talentu. zrobiła karierę tylko dlatego, że jest idealnym masowym produktem i to przez to ma mnóstwo kasy, a to, że rodzice do biednych nie należą, też sprawę poprawiło sprawa nr.2-nie mam czego Miley zazdrościć. ja jej tylko mogę współczuć-chorych rodziców i tego, kim się stała. bo sobą na pewno nie jest i inteligencją wychodzi na to, że też nie grzeszy sprawa nr.3-Disney może i jest normalną stacją telewizyjną, ale gwiazdy, które są przez niego lansowane, są w 100% komercyjne i nie mogą równać się z innymi zespołami takimi jak chociażby The Brobecks, którzy grają tylko dlatego, że chcą. to dlatego jest gorsza. sprawa nr.4-to nie jest dyskryminacja. ona naszą dyskryminację ma gdzieś, ważne że trzepie kasę. to się nazywa obiektywna ocena. Odpowiedz Link Zgłoś