indywidualistka 08.05.10, 16:29 Czy, według Was, faceci zwracają uwagę na kolor włosów dziewczyny? Jak sądzicie? Uważacie, że większe szanse u facetów mają szatynki, blondynki, brunetki lub może 'rudzielce'? Było - kosz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toffi_15 Re: Czy faceci zwracają uwagę na kolor włosów? 08.05.10, 16:38 kiedyś był artykuł w angorze,że facetom bardziej atrakcyjne wydają się blondynki.naturalne i farbowane.nie wiem czy to prawda ale dużo osób tak twierdzi.ja mam brązowe włosy i nie zamierzam zmieniać na blond Odpowiedz Link Zgłoś
oola hahaha. rozwaliło mnie to ; 08.05.10, 16:43 szatynki, (..) brunetki (..)? hahaha. jakaś różnica w tym jest? <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady . 08.05.10, 16:46 napewno nie.chociaż nie wiem,nie jestem facetem ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualistka Re: hahaha. rozwaliło mnie to ; 08.05.10, 16:50 Owszem, jest. Brunetki mają włosy brązowe, a szatynki czarne. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
4 olaa 08.05.10, 16:53 Jest różnica . Duża. =.= Zależy . Sam Dżasin Biber powiedział że woli dziewczyny z ciemnymi włosami. Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: hahaha. rozwaliło mnie to ; 10.05.10, 17:25 owszem jest i to zasadnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 łyse żądzą ;P 08.05.10, 16:55 co? >.O tsa największe szanse mają łyse! Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Nie ważne . 08.05.10, 17:00 Jeśli chłopak zwraca uwagę na kolor włosów to przyznajcie mi rację , że to nie jest normalne . Powiedzmy jest taka sytuacja . Chłopak spotyka się z dziewczyną , podoba mu się jej charakter , ale zrywa z nią bo ma czarne włosy a on przecież woli blondynki !? No właśnie . Odpowiedz Link Zgłoś
asia27 Re: Nie ważne . 08.05.10, 17:02 każdemu podoba się coś innego. Jedni wolą brunetki a drudzy blondynki. Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Nie ważne . 08.05.10, 17:18 Zgadzam siee z asią27 każdy lubi co innego ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 4 08.05.10, 17:33 4- SAM Dżastin Bieber?! A kim on niby jest, co to za wielka osobistość, że piszesz o nim "SAM"? O kurde, to wielkie wyróżnienie, że SAM Justin Bieber tak powiedział. Od dziś to, co on powie, będzie moim wyznacznikiem upodobań, będą czciła wszystkie wydane przez niego opinie i nimi się sugerowała. Według mnie to nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
toffi_15 Re: 4 08.05.10, 17:49 katsuumi_17 napisał(a): > 4- SAM Dżastin Bieber?! A kim on niby jest, co to za wielka osobistość, że p > iszesz o > nim "SAM"? O kurde, to wielkie wyróżnienie, że SAM Justin Bieber tak powiedział > . Od dziś > to, co on powie, będzie moim wyznacznikiem upodobań, będą czciła wszystkie wyda > ne > przez niego opinie i nimi się sugerowała. haha dobre.O Wielki Justinie czczę cię! > > Według mnie to nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kociooka ... 08.05.10, 18:02 Jak kiedyś na potrzeby klubu robiłam ankietę, spytałam ok. 100 chłopaków, jaki kolor włosów najbardziej lubią. 68% woli brunetki ;> A brunetka od szatynki różni się tym, że brunetka to osoba o CZARNYCH włosach. Raczej zwracają. Odpowiedz Link Zgłoś
yennefer66 Re: Nie ważne . 08.05.10, 19:11 asia27 napisał(a): > każdemu podoba się coś innego. Jedni wolą brunetki a drudzy blondynki. Mam podobne zdanie na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
nicola1313 hym............................. 08.05.10, 18:07 mój były chłopak nie zwracał uwagi na kolor ale na to że są rozczochrane więc chyba raczej mało który chłopak zwraca uwagę na włosy Odpowiedz Link Zgłoś
koniec Re: hym............................. 08.05.10, 18:24 chłopcy - a raczej małpy - z mojej klasy nie zwracają uwagę na włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Czy faceci zwracają uwagę na kolor włosów? 08.05.10, 18:33 Niektórzy zwracają. Jak jechałam do Włoch do kuzyna i miał mnie zapoznać ze swoimi kolegami to się cieszyli, bo myśleli, że większość Polek to blondynki, a u nich naturalna blondynka to szpan. No i zonk. Zawiedli się, bo mam ciemne włosy Ale większość raczej nie patrzy na włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Tu xd 08.05.10, 18:33 PODOBNO: Za blondynką każdy się obejrzy :d Ruda jest interesująca. Brunetka też jest spoko. Brązowe i np mysi blond to według mnie najgorsze :c A TAK NAPRAWDĘ: zależy od gustu chłopaka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Czy faceci zwracają uwagę na kolor włosów? 08.05.10, 18:39 mój chłopak powiedział mi kiedyś, że woli brunetki. a ja jestem blondynką. i nie, nie zdradza mnie i nie zerwał ze mną c(; więc chyba jednak nie, raczej się nie sugerują (; Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: Czy faceci zwracają uwagę na kolor włosów? 08.05.10, 18:47 a skąd mam to niby wiedzieć ? chociaż fajnie było by się wcielić jeden dzień w jakiegoś chłopaka, który mi się podoba i wiedzieć co myśli itp. Odpowiedz Link Zgłoś
nicole.reed Re: Czy faceci zwracają uwagę na kolor włosów? 11.05.10, 20:04 wydaje mi sie że TAK...ja jestem brunetką i mi to nie przeszkadza jeśli wolą blondynki to ich strata Odpowiedz Link Zgłoś
unborn_ Czy faceci zwracają uwagę na kolor włosów? 08.05.10, 18:52 moim zdaniem raczej zwracają uwagę na odcień włosów. kto ma większe szanse i facetów nie mam pojęcia. ;P do oola. jakbyś chciała wiedzieć, to ma to różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 Re: Czy faceci zwracają uwagę na kolor włosów? 08.05.10, 19:03 Wiesz co ? Jakoś sie nad tym nigdy nie zastanawialam. Dopiero teraz mnie do tego zmusiłas i myślę, że zwracają na to uwagę. U nas w szkole wielu chłopakom podobaja się w szczegolności blondynki. Ale to chyba stereotyp, że właśnie blondynki sa najatrakcyjniejsze, bo to przeciez tylko kwestia gustu według mnie ;x No ale żeby zdobyć odpowiedź najbliższą faktom trzeba było by zapytać po prostu o to faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Czy faceci zwracają uwagę na kolor włosów? 08.05.10, 19:22 temat był w bravo girl i nie jestem pewna, czy jest błyskotliwyyy wiadomo iż są nimi sweet blondii czyli jam w tymm ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
agzii14 Re: Czy faceci zwracają uwagę na kolor włosów? 08.05.10, 22:51 Spokojnie, wierz mi - nie zwracają na to większej uwagi :p Odpowiedz Link Zgłoś
grammarnazi Re: Czy faceci zwracają uwagę na kolor włosów? 08.05.10, 23:20 W zasadzie kolor włosów nie jest tak ważny, jak ich zadbanie, powiedzmy. Ale faktem jest, że dla słowian, np, gdzie większość kobiet to blondynki z niebieskimi oczami, bardziej intrygująca wyda się brązowooka brunetka. Dla Włochów, którzy na co dzień mają do czynienia z brunetkami o ciemniejszej karnacji atrakcyjniejsza wyda się jasnoskóra blondynka z błękitnymi oczami, itd. Zależy, w jakim regionie żyje człowiek. Ale najważniejsze jest to, żeby włosy wyglądały na zdrowie i były czyste. Serce mnie boli, gdy widzę dziewojkę z pięknymi, naprawdę przepięknymi, rudawo-brązowymi, kręconymi włosami, niemalże do pasa, które są tłuste. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: Czy faceci zwracają uwagę na kolor włosów? 10.05.10, 11:16 nie zwracają na to uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Czy faceci zwracają uwagę na kolor włosów? 10.05.10, 11:28 Skąd mam wiedzieć? Nie jestem facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Czy faceci zwracają uwagę na kolor włosów? 10.05.10, 11:43 w sumie to nie wiem, choc sama wolalbym byc blondynka albo ruda, ale mama mi nie pozwala. Z natury jestem dziwnym mieszancem, bo mama jest brunetka, a tata ciemnym blondynem,wiec moj kolor wlosow zalezy od swiatla. Czasami wygladaja jakbym byla blondynka, ruda albo brunetka. Strasznie dziwnie to wyglada.Ale jak tylko pojde za rok do liceum to przefarbuje i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
ultra_fiolet Re: Czy faceci zwracają uwagę na kolor włosów? 10.05.10, 16:43 Brunetka to ta: Szatynka to ta: A które ładniejsze włosy to nie wiem c(: nie gustuję w dziewczynach. Odpowiedz Link Zgłoś
honeybunnyx333 Re: Czy faceci zwracają uwagę na kolor włosów? 10.05.10, 16:46 nie ma to dużego znaczenia. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ y , każdy ma inny gust , 10.05.10, 17:09 każdy ma inny gust, to tak jak z Tobą , np. wolisz brunetów , i tak samo np. ktoś woli blondynki . chociaż sama jestem blondynką , nie uważam że faceci je wolą , choć często spotykam się z "faceci wolą blondynki", znam sporo osób , które wolą brunetki Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Czy faceci zwracają uwagę na kolor włosów? 10.05.10, 17:26 a wracając do tematu. nie uważam, żeby to miało dla nich jakieś większe znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
la_toya Re: Czy faceci zwracają uwagę na kolor włosów? 10.05.10, 19:07 Zależy jaki facet,niektórym to wisi a dla niektórych ma to bardzo duże znaczenie.Moim zdaniem większości mężczyzn podobają się blondynki Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Czy faceci zwracają uwagę na kolor włosów? 10.05.10, 20:43 a zadaj sobie sama takie pytanie. no i co wolisz brunetów . blondynów? no właśnie. mi się raz podobają blondyni, bruneci, rudzi żadziej no ale : d uważam jednak że faceci myślą , że blondynki 'są łatwe' dlatego ej wybierają. aczkolwiek u mnie to jest inaczej brunetki mają wieksze powodzenie patrząc na moje obserwacje. Odpowiedz Link Zgłoś
pruci Re: Czy faceci zwracają uwagę na kolor włosów? 12.05.10, 11:31 to zalezy tylko od gustu chłopaka -,- Odpowiedz Link Zgłoś