Dodaj do ulubionych

Stosunek.!

14.05.10, 18:47
Hejka;*
Moja ,,Przyjaciółka''(XX-jej imię) miała stosunek seksualny.
Oczywiście chwaliła się mi.! Nie wiem czy jej wierzyć,bo ona lubi czasem sobie pozmyślać.
Dziś z drugą przyjaciółka(Z_imię) zeszliśmy przy rozmowie do tych spraw. XX mówiła że
przez trzy dni leciała jej krew,i ja cały czas boli od stosunku. Zastanawiałam się z Z czy ona
mówi prawdę bo przciez jak sie krwawi przy stosunko to tylko trochę. Pytałam się też
mojej mamy i ona mowiła ze tylko trochę sie krwawi. Czy to możliwe,że ona tyle dni
krwawi.? A może ona kłamie.że uprawiała seks.? Jak myślicie.?sciana
Obserwuj wątek
    • tacogokocha Re: Stosunek.! 14.05.10, 19:00
      • stokrotka_q Re: Stosunek.! 14.05.10, 19:50
        yy nie mam pojęcia... może kłamie. ale może akurat zaraz po stosunku dostała
        miesiączke i stąd te krwawienia i bóle
    • mjegi Re: Stosunek.! 14.05.10, 19:23
      Czy to robiła to pewnie się nigdy nie dowiecie na 100%, ale możecie zrobić jakieś małe śledztwo. :] W każdym bądź razie, niezależnie czy to robiła czy nie, chce za wszelką cenę zwrócić na siebie waszą uwagę, chcę wyjść na "bardziej dokrzalszą/fajniejszą" - w końcu o tym cały czas wam gada... Szczerze? Masz dziecinną przyjaciółkę
      • tacogokocha Re: Stosunek.! 14.05.10, 19:50
        mjegi napisał(a):

> Czy to robiła to pewnie się nigdy nie dowiecie na 100%, ale możecie zrobić jaki
        > eś małe śledztwo. :] W każdym bądź razie, niezależnie czy to robiła czy nie, ch
        > ce za wszelką cenę zwrócić na siebie waszą uwagę, chcę wyjść na "bardziej dokrz
        > alszą/fajniejszą" - w końcu o tym cały czas wam gada... Szczerze? Masz dziecinn
        > ą przyjaciółkę
        Wiem,ze ona jest dziecinna,no ale kazdy ja lubi.Zeby nikt nie pomyślał ze trzymam sie z nia
        tylko dlatego ze wszyscy ja znaja i niektorzy lubia. Wgl zastanawiam sie nad tym by
        skonczyc sie z nia przyjaznic.!
    • pinky33 Re: Stosunek.! 14.05.10, 19:52
      czasami boli.
      Widocznie twoja XX miała BOLEsny sex
    • jane_ Re: Stosunek.! 14.05.10, 19:59
      a co za różnica? nie Twoja, ani tym bardziej nie nasza sprawa, kto z kim się kochał i jak było. :q
    • martunia1 a ile ona ma lat? 14.05.10, 20:04
    • dziwaczny_xd chyba ma z 14 lat 14.05.10, 20:10
      więc trudno mi uwieżyć
      • dziwaczny_xd uwierzyć * 14.05.10, 20:10
    • valhalla Re: Stosunek.! 14.05.10, 20:39
      wydaje mi się, że kłamała, albo ostro koloryzuje prawdę. ja np. w ogóle nie
      krwawiłam, niektóre dziewczyny faktycznie krwawią i bardzo to odczuwają, ale
      wątpię, żeby mogło to tyle trwać i być tak obfite.
    • slodkiporanek Re: Stosunek.! 14.05.10, 20:43
      A nawet jeśli się kochała z kims, to nie jest ważne.
    • aileen nawet jeśli nie kłamie to nie twoja sprawa. 14.05.10, 20:47
      po cholerę co ci to wiedzieć? :q
    • anikaaa Ale masz problem ojej! 14.05.10, 20:59
      Jak jej nie wierzysz to na czym opiera się wasza przyjaźń? uncertain Żal sciana
    • zuta Re: Stosunek.! 14.05.10, 21:03
      Może kłamac, ale wszyscy powtarzają, że są to bardzo indywidualne sprawy i może
      ona tak ma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka