bellacullen366 Re: Studia Marzeń! 05.06.10, 19:46 Ja bym chciała na Harvard na prawo... Ale nie wiem gdzie odbywają się studia na kryptologa. Odpowiedz Link Zgłoś
amylee Re: Studia Marzeń! 05.06.10, 19:56 psychologia, albo coś związanego z językami, ewentualnie dziennikarstwo albo coś z tym stylu. no albo fotografia. ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
miska78 Re: Studia Marzeń! 05.06.10, 19:53 wow wy juz takie plany! A ja interesuje się wieloma rzeczami ale dokladnie jeszcze nie wiem, najpierw trzeba gim skonczyc potem liceum raczej bo tech jest dluzej no i wtedy dopiero moze się dostane na jakies dobre studia. Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: Studia Marzeń! 05.06.10, 19:57 Kierunek artystyczny. Kompozycja. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulkaa Re: Studia Marzeń! 05.06.10, 20:01 Anglistyka na Oxfordzie lub Cambridge. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nutria Re: Studia Marzeń! 05.06.10, 20:07 ja bym chciała iść na filmoznastwo lub na Akademię Muzyczną Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Studia Marzeń! 05.06.10, 20:07 w sumie nie chcę studiować mimo, że rodzinka mnie namawia. ale chyba byłaby to akademia muzyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
werix3 Re: Studia Marzeń! 05.06.10, 20:12 hm .. iść do szkoły muzycznej , tylko że na wokal . ukończyć jakąś dobrą szkołe np. harvard . Wyjechać do LA lub UK i tam ukończyć jakąś szkole aktorską lub muzyczną . może wydawać się wam dziwne , ale pff . Peace ; * Odpowiedz Link Zgłoś
frydka Szkoła Filmowa . . . 06.06.10, 00:20 Szkoła Filmowa , Warszawa bądź Łódź. ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
nicely Europeistyka lub filologia angielska. 06.06.10, 11:57 Wrocław - kierunek Europeistyka.. a wydział to jeszcze nad tym musiałabym pomyśleć. A z tą filologią to jeszcze się zastanawiam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: Studia Marzeń! 06.06.10, 11:59 ja wymyśliłam sobie, że będę studiować anglistykę. to mi daje wiele możliwości. a gdzie? pewnie we wrocławiu albo w warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Studia Marzeń! 06.06.10, 13:34 dziennikarstwo na UJ (Kraków), albo fotografię na Sorbonie (Paryż) Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 06.06.10, 13:46 najchętniej na Harvardzie lub w London School of Economics ew. Oxford. marzycielka ze mnie, wiem. a tak bardziej realnie to w Poznaniu, Krk albo w Toruniu czy w Kielcach. nie wiem jeszcze kim będę, waham się między kilkoma możliwościami. Odpowiedz Link Zgłoś
blocked Re: . 06.06.10, 18:46 Chciałabym studiować w Oxfordzie. A realniej to Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemyself Re: Studia Marzeń! 06.06.10, 21:54 Jeszcze nie wiem, coś związanego z modą, jeśli jest wgl. taka możliwość! Odpowiedz Link Zgłoś
trzy Re: Studia Marzeń! 06.06.10, 22:54 jej.. zazdroszczę wam, że już wiecie co będziecie robić w przyszłości... ja mam tak dużo różnych planów na swoje życie, że kompletnie nie mam pojęcia co wybrać! Odpowiedz Link Zgłoś
nata6626 Re: Studia Marzeń! 07.06.10, 20:14 Nie których interesuję takie rzeczy, że aż mnie powaliło Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzcholec Re: Studia Marzeń! 11.06.10, 18:42 Napewno uznacie,że jestem nudziarą. Ja chciałabym studiowac Historię sztuki. Poprostu interesuję się tym. Gdzie ???? Tego jeszcze nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Hue Hue...xd 11.06.10, 18:47 Praawoooo!!! Nie wiem dlaczego...historii i polskiego nienawidze ale chce iść na prawo! w Moim mieście...na UAM-ie... Odpowiedz Link Zgłoś
sandy Re: Hue Hue...xd 11.07.10, 21:51 Nie lubiąc historii i polskiego nie masz czego szukać na prawie Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzcholec Re: Studia Marzeń! 11.07.10, 20:42 A więc powtórzę się Historia Sztuki na Ecole de Louvre w Paryżu. I Love Paris Odpowiedz Link Zgłoś
sandy Re: Studia Marzeń! 11.07.10, 21:49 Historia, politologia lub stosunki międzynarodowe. Na historię już się dostałam na dwóch pozostałych jestem na listach rezerwowych Odpowiedz Link Zgłoś
aniulkaa Re: Studia Marzeń! 11.07.10, 21:58 Anglistyka lub Prawo. Ale zostane przy anglistyce. Odpowiedz Link Zgłoś
collins Re: Studia Marzeń! 11.07.10, 21:57 m, chciałabym studiować fotografię. w Krakowie - na Akademii Sztuk Pięknych. jak nie, medycynę w Warszawie * - * Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Studia Marzeń! 11.07.10, 22:01 Oxford, Harvard, Yale.. miło sobie pomarzyć c; realnie to wchodzi w grę medycyna w Białymstoku lub fotografia bądź dziennikarstwo w Warszawie. ale myślę, że jeszcze wiele razy zmienię zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Studia Marzeń! 11.07.10, 22:12 eee. no Poznań. prawo lub psychologia Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Studia Marzeń! 11.07.10, 22:17 nie jestem 100% pewna, ale może ratownictwo medyczne, rehabilitacja bądź logopedia. coś w tym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
edziu Re: Studia Marzeń! 12.07.10, 10:28 fotografia na ASP w Krakowie (mieszkam w Poznaniu) lub/i Prawo a potem aplikacje na komornika lub notariusza (trzeba mieć kasę na moje największe hobby-samochody i motory) Odpowiedz Link Zgłoś
cuukierkova Re: Studia Marzeń! 12.07.10, 10:34 Na jaki kierunek to jeszcze nie wiem . ale wiem że chciałabym do Los Angels .. choć wiem że to nie możliwe . Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka6 Re: Studia Marzeń! 12.07.10, 10:41 Ja chciała bym studiować aktorstwo lub prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Studia Marzeń! 12.07.10, 10:50 jeśli chodzi o miasto, to Kraków. a kierunek... sama nie wiem. wiem na pewno, że coś stabilnego i coś , po czym będę miała dobrą pracę. coś z angielskiego lub matematyki. zapotrzebowanie na tłumaczów czy ekonomistów jest zawsze. chciałabym prawo, ale to cholernie dużo nauki, a żeby się dostać na aplikacje, trzeba być naprawdę dobrym. moja siostra mówi mi o inżynierii, ale jakoś w tym siebie nie widzę. bo spójrzmy prawdzie w oczy: szansa na to, że ktoś znajdzie pracę, po jakiś akademiach sztuk pięknych, czy innych duperelkach jest bardzo mała. chyba, że ten ktoś jest uzdolniony na serio. wtedy jest to możliwe. jak czytam te wasze Los Angeles, Harvardy, Oxfordy to mi chce się śmiać. halo! czas przejrzeć na oczy! zacznijcie myśleć REALISTYCZNIE! Odpowiedz Link Zgłoś