marcepanka13 12.06.10, 19:29 Czytałyście ? Warto ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ami czytałam 14.06.10, 15:22 Czytałam. Cudowna książka, następne części jeszcze lepsze =) Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: 'Akademia Wampirów' 06.07.10, 11:31 Jestem na 3 części Książki są naprawdę świetne i godne polecenia. O wiele lepsze od choćby sagi "Zmierzchu", gdyż akcja jest naprawdę ekscytująca i nieprzewidywalna, a główna bohaterka ma mocny charakter i nie jest taką "ciepłą kluchą" jak Bella. Wątków miłosnych również nie zabraknie;D Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet znowu wampiry... 06.07.10, 12:34 to już nawet mnie nie nudzi. to mnie irytuje. ludzie, zacznijcie czytać inne książki, niż o miłości człowieka i wampira, to już trochę przereklamowane, nie sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: znowu wampiry... 06.07.10, 15:23 Tylko, że to nie jest książka o typowym romansiku człowieka i wampira;P niedopoinformowana dziewczynko... Odpowiedz Link Zgłoś
kolesiara Re: znowu wampiry... 12.07.10, 12:10 to jakaś horrorowa książka??? tylko bez urazy..... nie czytałam Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: 'Akademia Wampirów' 06.07.10, 15:55 Eh, nie czytałam, ale również mnie to już zaczyna wkurzać. Nie, nie to, że teraz jest dużo książek o wampirach (choć może to też trochę), ale wkurza mnie to, że przez wspaniałą panią Meyer świat wampirów aż tak się zmienił. Teraz to już nie są krwiożerce istoty bez litości zabijające, płonące na słońcu, uczulone na srebro, wodę święconą. Teraz to są świecące w słońcu, przyjazne istoty, którym nie można przebić serca kołkiem osinowym na których srebro i woda święcona nie wywierają żadnych wpływów. Jeszcze niedługo te "wampiry" nie będą musiały krwi pić. Będą im wystarczały krwiste steki. Eh.. to żałosne. Bardzo żałuje, że powstała saga zmierzch. Według mnie mogłoby w ogóle jej nie być. Tak by było lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: 'Akademia Wampirów' 06.07.10, 16:08 Całkowicie się z tobą zgadzam Jednak... nie przekreślaj "Akademii wampirów", bo tam praktycznie nie widzę podobieństw do telenoweli "Zmierzch". Naprawdę warto przeczytać! Odpowiedz Link Zgłoś
k.a.s.i.a. przeczytałam 06.07.10, 16:12 czyta~łam to i się w tym zakochałam. Pokochasz ta książkę. Pokazuje ona całkowity inny świat wampirów od innych książek o wampirach. I tyle tam jest chłopaków do wyboru, aż nie wiem którego bardziej kocham: Dimitra czy Adriana Przeczytaj polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: 'Akademia Wampirów' 06.07.10, 16:17 Pewnie przeczytam gdy się nadarzy okazja ; ) Bo fantastyczne książki to najlepsze co może być nie licząc Zmierzchu <3 Odpowiedz Link Zgłoś
obcas Re: 'Akademia Wampirów' 12.07.10, 12:06 Czy warto? warto to mało powiedziane trzeba przeczytać. i to jak najszybciej,b o druga część "w szponach mrozu" jest jeszcze lepsza, nabiera tępa, akcji, jakiej nie ma w żadnej współczesnej ksiażce o wampirach Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: 'Akademia Wampirów' 12.07.10, 13:05 Miałam kupić, ale w końcu zdecydowałam sie na inną książke, jednak nadal mam w planach nabycie "Akademii wampirów". Nie wiem kiedy do tego dojdzie (bo mam mnóstwo książek do przeczytania), ale chętnie ja kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
nicole.reed Re: 'Akademia Wampirów' 08.08.10, 22:11 według mnie warto..odrazu pokochałam tą książkę Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: 'Akademia Wampirów' 08.08.10, 22:22 nie czytalam. ale napewno warto, wkońcu o wampirach. Odpowiedz Link Zgłoś