nobody_wins_ Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 16:44 Hmm... nie bede opisywac bo dluzo tego xd. Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 16:50 Może nie najbardziej wzruszająca jaką widziałam ale właśnie skończyłam oglądać po raz któryś "A Bittersweet Life" i tak jakoś mi przyszło na myśl- przedostatnia scena gdy główny bohater ma "flashback'i" a potem opowiada historie o uczniu, mistrzu i śnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 19:18 z Titanica, więcej na razie nie przychodzi mi do głowy, napiszę, jak sobie przypomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 19:42 było takich pare. pierwsza to jak w 'Jestem Legendą' Will Smith musiał uśmiercić swojego psa. łzy same cisnęły mi się do oczu... druga scena to śmierć Marissy w 'Życie na fali'. a trzecia: KLIK nie jest może romantyczna, czy powiązana ze śmiercią któregoś z bohaterów. to scena, w której w Marrisie coś pęka i eksplodują jej emocje. poryczałam się na tym normalnie... no i oczywiście scena z 'Króla Lwa'... Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 19:32 remember me i Robert stojący w tej cholernej wieży WTC która się oddala.. i ciemność a później wszyscy wybiegają na ulice, popiół spadający na Emilie i głos Roberta mówiący do swojego brata, Caroline wychodząca ze szkoły, ojciec wysiadający z taksówki a na końcu Caroline układająca kamyczki już na dwóch grobach Po tej scenie coś sobie uświadomiłam.. dała ona mi więcej niż wybitny Titanic czy coś tam jeszcze... kurde mi chyba na serio odbiło na punkcie Roberta. <uświadomiła sobie po 2 latach xd> Pozdrawiam ;** Odpowiedz Link Zgłoś
paniveronika Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 19:33 najbardziej ? chyba gdy umiera przyjaciel. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 hmm.. 27.06.10, 19:48 Zmierzch: Księżyc w Nowiu, jak Edward mówi Belli, że jej nie kocha i, że wjeżdża z miasta wraz z rodziną i Randka z Gwiazdą, jak Chris powiedział Jessice, że nigdy nie będą razem i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: jak mufasa spada w przepaść. 29.06.10, 10:35 To z Króla Lwa, prawda? Tak, ja też ryczałam. Zawsze będę twierdzić, że to najpiękniejsza bajka jak kiedykolwiek powstała. Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: hmm.. 27.06.10, 19:58 zdecydowanie Hooligans, oglądałam go już chyba z setki razy (dzisiaj też) i nie mogę się powstrzymać od łez, gdy Pete oddaje swoje życie dla Shannon. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Re: hmm.. 28.07.10, 19:16 "Zmierzch", "Randka z gwiazdą" i wzruszenia? Joke (czyt. dżołk) jak czołg. To są komedie, i to bodajże nie romantyczne. Rzekłabym, że najgorszego rodzaju farsy. Wzruszeń tam tyle, co nic. Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable . 27.06.10, 19:54 Titanic, Pamiętnik, Szkoła uczuć, Melodie miłości, Filadelfia, Słodki listopad, Forrest Gump, Moulin Rogue. nie jestem w stanie wymieniać wszystkich scen z wyciskaczy łez, ale to są chyba najbardziej pamiętne filmy na których uroniłam łezkę, nie mówiąc już o Titanicu na którym płakałam jak szalona. :] Wogóle to dobry temat dla mnie bo jestem królową filmów romantycznych i wszelkich melodramatów etc. Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: . 27.06.10, 20:03 Jasne, że "Titanic". Ostatnia scena. No i "Król Lew", kiedy Mufasa umarł. Pamiętam jak mama się mocno zdziwiła widząc, że płaczę oglądając bajkę. Z resztą nadal mnie ten moment wzrusza. "Szkoła uczuć" - to z pewnością film powodujący wzruszenie. "Dirty dancing" - tu też się wzruszyłam kiedy pod koniec tak ładnie zatańczyli, a piosenka tylko spotęgowała moje uczucia. O! Przypomniałam sobie, że wzruszyłam się oglądając animowaną wersję "Księcia Egiptu". Te piosenki były niesamowite, a cierpienie Izraelitów... łzy lecą... Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynka15 Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 19:58 1. Titanic , kiedy tonął Jack i kiedy Rose wyrzuca do morza naszyjnik 2. Szkoła uczuc - caaały film 3. Słodki listopad - ostatnia scena, kiedy dziewczyna odchodzi w parku od ukochanego (umiera) 4. Twój na zawsze - śmierc Taylora w zamachu na TWC Odpowiedz Link Zgłoś
brenda123 Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 20:00 cała Szkoła uczuć Odpowiedz Link Zgłoś
manga1708 Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 20:06 Wszyscy pisaliście o wzruszających scenach z titanica, że były wtedy kiedy jack umieral, kiedy szli do nieba, kiedy statek zatonął. A mnie właśnie nie wzruszyły te momenty tak jak ten jeden: Kiedy Jack powiedział Rose żeby wsiadła do szalupy, ona zjeżdżała na dół, i wtedy ten jej narzeczony powiedział Jackowi ze zginie, i oni wtedy sie tak na siebie popatrzyli jakby już więcej mieli się nie zobaczyć. Wtedy zawsze pękam. Ja zazwyczaj nie płaczę w takich normalnych smutnych chwilach, tylko kiedy widze te ostatnie spojrzenia, pełne miłości, spojrzenia pożegnań. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1127 Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 20:10 -Scena z Pamiętnika, gdy główna bohaterka sobie wszystko przypomina, i para zaczyna tańczyć(niestety, prawdopodobnie już po raz ostatni)... -Z Forrest Gumpa, gdy Jenny wyznaje uczucie Forrestowi( ich pierwsza, wspólna noc) -Z Edwarda Nożycorękiego, pamiętny i zakazany pocałunek Edwarda i Kim -Końcówka Titanica i para zakochanych na dziobie Titanica^^ Na razie tyle pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
karola645 Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 20:39 / Szkoła uczuć / Król lew / Titanic / KwN - książka bo w filmie wyszło beznadziejnie ; / / Szkoła uwodzenia [ o! dziwo taki film ... ] kiedy Sebastian umiera i ona jedzie jego wozem z tym notatnikiem / Pamiętnik / Zawód : szpieg /spygame/ Na koniec jak lecą helikopterem po tym jak ich uwolnili i on się pyta jaka nazwa akcji a oni : kolacja na mieście i to było piękne Polecam do obejrzenia... / PW - ta scena jak Damon się całuje z Eleną - to było niesamowite < 333 Ale że on nie wyczuł że to nie ona ... : ( więcej aktualnie nie pamiętam ;'( Odpowiedz Link Zgłoś
karola645 Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.06.10, 20:49 wszystkie kiedy umierają jakieś zwierzęta itp. był jakiś odcinek Housa jak pacjent nie wziął leków i jego pies je zjadł i boje umarli żeby jeden nie został bez drugiego... i o psie który jeździł koleją. tyle nad tym płakałam i płakałam ... Odpowiedz Link Zgłoś
nathaliee. Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 29.06.10, 10:40 Jest taki dramat "Bez mojej zgody" . W sumie to nie umiem wybrać tutaj sceny na ,której się najbardziej wzruszyłam ,bo przez cały film płakałam jak bóbr. I poprostu jest niesamowity.Polecam jak ktoś chce sie wypłakać ,albo nie docenia tego czego ma...wtedy napeewno zmieni swoje nastawienie do pewnych spraw. . Odpowiedz Link Zgłoś
tynne Re: . 26.07.10, 20:48 Człowiek w ogniu, o którym ktoś już wspominał i końcówka Remember me. Odpowiedz Link Zgłoś
naturally ;c 26.07.10, 20:48 w The Notebook była taka rozmowa: -czy nasza miłość może czynić cuda? -tak, to dlatego wciąż do mnie wracasz. -a czy może sprawić że odejdziemy razem? -może sprawić co tylko zechcemy. i hmm...w Keith, też na końcu. ;c ogółem dużo jest takich filmów. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 26.07.10, 21:42 Oglądał ktoś z Was Szkołę Uczuć..? Jest tam scena w której London przychodzi do Ojca, i dziękuje Mu, że pomógł w leczeniu swojej ukochanej, i popłakał się.. Przy okazji bardzo ładna muzyka leciała.. xD Odpowiedz Link Zgłoś
wieczko6 Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 27.07.10, 21:30 Było kilka naprawdę wzruszający scen w "Życie jest piękne", chyba ogólnie cały film, na zmianę śmiesznie i tragicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
whitedamon Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 28.07.10, 15:26 Dla mnie bardzo wzruszającą sceną jest np. scena z "Gladiatora", kiedy Maximus już umiera i widzi w półśnie swoją żonę i dziecko, są w Raju. i taka piękna muzyka leci. A potem jak wielu żołnierzy rzuca się, by podnieść jego ciało, gdy córka Marka Aureliusza mówi: "Kto poniesie tego dzielnego męża, który stanął sam naprzeciw Cesarstwu?" czy coś w tym stylu Piękna jest też scena z "Romeo i Julia' z Leo Dicapriem gdy Romeo wypija truciznę, by dołączyć do Julii, która tylko była uśpiona, choć wszyscy myśleli że nie żyje Zawsze ryczę na tym jak głupia I Titanic ofkors. Znów z Dicapriem Szczególnie w chwili gdy Rose ma wsiadać do łódki, która by ją uratowała, ale ona woli do końca zostać z ukochanym Jackiem i wskakuje z powrotem na Titanica, i robi to z uśmiechem. Mimo iż wie, że najprawdopodobniej zginą PIĘKNE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aveugle Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 28.07.10, 18:47 ze "szkoły uczuć" ślub Jamie i Landona... Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Gone with the wind 28.07.10, 19:12 1) gdy Rett rozmawia z Melanie po tym, jak... powiedzmy: zrzucił Scarlett ze schodów 2) gdy Rett rozmawia ze Scarlett i mówi jej o swojej miłości do niej i oznajmia, że już jej nie kocha Łzy lały mi się z oczu ze strumieniami Odpowiedz Link Zgłoś
makenna_ Re: Gone with the wind 29.07.10, 10:46 A ja ostatnio popłakałam się jak oglądałam Most do Terabithi Odpowiedz Link Zgłoś
caughtupinyou Re: Gone with the wind 29.07.10, 10:57 Z filmu Keith: Kiedy Natalie i Keith żegnają się na dworcu/ lotnisku - dawno oglądałam ten film. się poryczałam. -.- ryczałam na Avatarze jak prawda o misji Jake'a wyszła na jaw. ryczałam też przy filmie Jack Frost kiedy Charlie żegnał się z ojcem (zamienionym w bałwana). płakałam przy Mieście Aniołów i przy Słodkim Listopadzie kiedy Sara odchodziła od Nelsona. Aha, no i film Adam, cały jest wzruszający... Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 29.07.10, 10:58 Kiedy byłam mała płakałam na "Mój brat niedźwiedź" hehe, teraz to nie wiem, który film jest taki "wzruszający" chyba "Dirty Dancing" Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 29.07.10, 11:05 Ahi i byłabym zapomniała "Uwierz w ducha" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka88888 Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 29.07.10, 11:09 Najbardziej wzruszająca a zarazem radosna to z AUGUSTA RUSHA, kiedy grają w parku na gitarze (August i jego ojciec, ale on nie wie,że to jest jego tata) Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka88888 Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 29.07.10, 11:14 I jeszcze na jednym odcinek CSI:NY ( ten, w którym grała Taylor Swift) Odpowiedz Link Zgłoś
nathaliee. Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 29.07.10, 12:23 mhm. moim zdaniem to film ' Bez mojej zgody ' . nie mam tam takiej sceny ,ponieważ na całym filmie płakałam. XD Odpowiedz Link Zgłoś
teamtwilight Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 29.07.10, 12:00 Najbardziej wzruszającą sceną jak dla mnie była z filmu "Szkoła uczuć", kiedy Landon pojechał do ojca i płacząc dziękował mu za pomoc. Lubię też scenę z "uwierz w ducha" kiedy siedzą przy tej glinie Odpowiedz Link Zgłoś
doggy Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 29.07.10, 12:02 Z takich wzruszających to Marley i ja, Remember Me i Księżyc w Nowiu. Na Marleyu ryczałam jak bóbr. Gdybym nie znała całej fabuły Remember Me i KwN też bym pewnie plakała. Odpowiedz Link Zgłoś
domkaczeska Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 29.07.10, 12:11 "Wierny ogrodnik" - kiedy umiera jego żona oraz końcówka. Ryczałam przez całe napisy końcowe. I nie z filmu... Teledysk Avril Lavigne - "When you're gone", szczególnie wątek starszego mężczyzny, któremu umarła żona... Z trudem powstrzymuję łzy. Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 29.07.10, 12:17 Titanic, Król Lew. Odpowiedz Link Zgłoś
wercia12 Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 02.08.10, 09:51 Popłakałam się gdy w filmie ,, Marley i ja'' ten pies który miał na imie Marley zmarł Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Raz jeszcze "Gone with the wind" 29.07.10, 15:56 1) gdy Rett rozmawia z Melanie po tym, jak... powiedzmy: zrzucił Scarlett ze schodów 2) gdy Rett rozmawia ze Scarlett i mówi jej o swojej miłości do niej i oznajmia, że już jej nie kocha Łzy lały mi się z oczu strumieniami Piszę raz jeszcze, bo tamtą wypowiedź umieściłam... w trochę złym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 ... 02.08.10, 07:34 W 'Titanic' jak Rose opowiada na końcu ... i jeszcze w jednym filmie, ale muszę sobie przypomnieć xD Odpowiedz Link Zgłoś
kazymuu Re: Najbardziej wzruszające sceny z filmów .. 02.08.10, 09:42 titanic. całe zakończenie jest wzruszające. Odpowiedz Link Zgłoś