weronisia444 29.06.10, 19:36 dzisiaj można usłyszeć najnowszą "dzisiejszą" piosenkę Dody. Piosenka jest Anglo-języczna, ale i cuudowna . I w końcu jest to prawdziwy ROCK > ;D możesz usłyszeć ją tu : kliknij tu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nearlaify Re: My Way Or No Way - Doda . ^ 29.06.10, 19:41 coś kiepski ten jej angielski lol Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: My Way Or No Way - Doda . ^ 29.06.10, 19:46 Nie mam zamiaru słuchać tej piosenki. Nie lubię Dody i jej piosenek. Z góry zakładam, że ten utwór jest beznadziejny i wzorowany na Lady Gadze. Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo prawdziwy rock?! Śliczna?! 29.06.10, 19:48 nie rozśmieszaj mnie.... Przecież to doda. gitarowy pop. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 właśnie. rock?! 03.07.10, 09:46 Dziewczyno, ty chyba nie znasz prawdziwego znaczenia tego słowa. Doda to silikonowa lala, która wystawi dupę zza kurtyny i dzięki temu jest sławna. Głos ma niezgorszy, ale jej piosenki i angielski - porażka. Powtarzam, nie mów, że to jest rock, bo artyści grający prawdziwy rok skończyli działalność pod koniec lat 90. Oczywiście poza pewnymi wyjątkami, bo np. Pearl Jam swoją ostatnią płytę wydał w 2009 i nie ma się źle, tak samo jak AC/DC i Metallica. Jednakże w Polsce rock nie powstawał, nie powstaje i obawiam się, że nie powstanie nigdy. Chociaż dawne piosenki pani Chylińskiej takie złe nie były - teraz jednak zrobiła z siebie pop gwiazdeczkę i to mi się nie podoba. Ale nie Doda! Toż to prawdziwe bluźnierstwa są! Profanacja! Odpowiedz Link Zgłoś
nobody_wins_ Re: My Way Or No Way - Doda . ^ 29.06.10, 19:59 Apffffy... -,- beznadziejna ;< Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Hahaha Doda i rock= !? 27.07.10, 09:54 Doda nigdy nie ma i nie będzie miała NIC WSPÓLNEGO Z ROCKIEM. Może i ma faceta, któremu chciałaby tym zaimponować, ale przecież ona zawsze zostanie różową laleczką z solarium. Chwilowa zmiana wizerunku to przykrywka. A piosenka do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś