Dodaj do ulubionych

Przyjaźń damsko-męska.

• misiaczek98 Przyjaźń damsko-męska 30.06.10, 12:19
      Przyjaźń damsko-męska jest możliwa.Sama mam dobrego przyjaciela płci przeciwnej,ale chodzić z nim nie chciałabymsmile
    • theklaudia Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:19
      istnieje wink
    • lalula005 Tak... sama przyjaźnie się głównie z chlopakami... 30.06.10, 12:20
    • pattrysia Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:22
      oczywiście że wierze bo ja mam 2 przyjacieli i wog. mam wielu kumpli
    • avril993 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:22
      Edług mnie jest to jak najbardziej możliwe, żeby chłopak i dziewczyna sie przyjaźnili. To nie
      oznacz, że jak mają inną płeć to zaraz muszą się w sobie zakochać!
      • zmierzcholec Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:27
        Ja mam przyjaciela i się nie zabujaliśmy.A tak poza tym wszysyko jest możliwe. kiss
      • pauula_ Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:28
        ja tez uwazam ze jest to mozliwe(sama tak mialam) i nic wiecejsmile fajnie jest
        miec przyjaciela z ktorym mozesz pogadać..smile smirk ale uwazam tez ze mezczyzni sa
        inni niz my kobiety i oni zazwyczaj icza na cos wiecej, dlatego warto na
        poczatku wszystko obie wyjasnicwinksmirkkisswinktongue_outsmilebrawo
    • alexa009 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:24
      Uważam że masz racje . smile Fajnie jest gdy przyjaciel ma przyjaciółką i nie muszą odrazu się całować itp. ;] Mogą się zachowywać jak rodzeństwo . big_grinbig_grin
    • gwiazdunia99722 ja mam przyjaciel 30.06.10, 12:25
      ja mam przyjaciela i wiem że nigdy ze sobą nie będziemy chodzić ale owszystkim mogę mu
      powiedzieć a on mi jesteśmy poprosty bardzo dobrymi przyjaciółmicool
    • bombshell Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:25
      Nie, raczej nie.
      Zawsze któreś zauroczy się w drugim i jest koniec przyjaźni.
    • zwierzunio97 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:26
      Ja mam kilku świetnych przyjaciół! Maciusia, Szymona, Dominia i uuuu dużo ich
      jeszcze!
      Na własnym doświadczeniu sprawdziłam, że przyjaźń chłopak/ dziewczyna istnieje!
      Ja osobiście nie mogłabym się zakochać w moim najlepszym kumplu, który czasem
      zastępuje mi moją naj- najlepszą przyjaciółkę!
    • gratka Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:27
      Dokładnie! Mnie też to dobija! Albo jak mówią: O, gratuluję itd. Zgadzam się z
      Tobą - taka przyjaźń jest możliwa. Ja mam przyjaciół wśród chłopaków i to wcale
      nie oznacza nic więcej. Pozdrawiam kiss
    • lost_ona Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:27
      Oczywiście że istnieje taka przyjaźń big_grin Sama przyjaźnie się z facetem znam go całe moje
      życie tongue_out I to nie prawda to jest mit , że ten kto przyjaźni się odmienną płcią od swojej
      zaraz musi się w tej osobie zakochać big_grin A teksty typu kiedy ślub i takie inne dokuczliwe
      należy olewać smilebrawo
    • kamooch Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:28
      jest możliwa. wiem z własnego doświadczenia że czasem przyjaciel jest lepszy niż
      przyjaciółka. tylko no bywają czasem jakieś głupie spekulacje których nie lubię.
    • iamskategirl Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:29
      ja akurat mam przyjaciela chłopaka i co?
      jesteśmy tylko przyjaciółmi i nic więcej
      więc ja myślę ,ze istnieje
      • anniaa przyjaźń damsko-męska 30.06.10, 16:17
        taa.. ja uważam, że istnieje przyjaźń damsko- męska...<br />
        osobiście sama mam przyjaciela, mimo iż znamy się dopiero rok, na prawdę się
        dogadujemy...<br />
        Już dwa razy spotkałam się z sytuacją, że inni myśleli, że ze sobą jesteśmy i
        moja przyjaciółka ze swoim chłopakiem(którego też bardzo dobrze znam, a on
        mnie) uznali, że muszę ograniczyć kontakty z moim przyjacielem do minimum, bo
        im to nie pasuje...<br />
        totalna masakra... ale pomimo tych przeszkód postanowiliśmy się przyjaźnić i
        teraz tylko żartujemy sobie mówiąc np.: "weź do mnie nie podbijaj" albo
        "uważaj bo cię zaraz zaciągnę do krzaczków" my mamy z tego ubaw a innych to
        wkurza.. ;D tongue_out
    • queen.be. Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:30
      Wydaje mi się , że tak przyjaźń może zaistnieć .Sama jestem tego przykładem .
      Mam przyjaciela i znamy się już naprawdę długoo i między nami nie ma żadnegoo
      uczucia , przynajmnie tak mi się wydajee . Alee jeżeli by tak było napewnoo by
      mi powiedział o tym i byśmy coś wymyślili . smilesmile
    • leandy Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:34
      Jest możliwa. Ja mam przyjaciela i jakoś się nie 'zauroczyliśmy' w sb. Mówimy sb wszystko itp
      itd.
      Kiedyś w to nie wierzyłam, teraz już tak.

wink
    • natka11971 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:35
      jasne ze przyjazn damsko meska jest mozliwa!!!!ja mam wiecej przyjaciol chlopakow niz
      dziewczyn i dobrze sie z tym czuje.....moim zdaniem to jest normalna rzecz i te osoby
      ktore rzucaja te dziecinne teksty sa po prostu staroswieckie......nikt przeciez nie powiedzial
      ze przyjazn jest tylko dozwolona z dziewczynami......

Sorki za literki ale nie mam klawiatury polskiej...
    • darciafun NO jasne!!! 30.06.10, 12:36
      Jasne że jest możliwa!! ja mam przyjaciela a nawet 2 !! chćjeden sie we mnie
      zabujał to wszystko sobie wytłumaczyliśmy i jest OK!!piwopiwopiwo
    • alis. Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:36
      Oczywiście że tak!. Sama mam kumpla i się przyjaźnimy, a wkurza mnie to, że inni
      z klasy myślą, że jak się lubimy to odrazu się pobierzmy -.-
    • werix3 Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:37
      hmm . zgadzam się z tb . te teksty są po prostu szczeniackie .
      ale moim zdaniem , bynajmniej w moim przypadku raczej nie zawitała przyjaźń d-m .
      ; /
    • klaudi073 no pewnie! 30.06.10, 12:37
      no pewnie ze jest mozliwa!
      ja np mam przyjaciela (od piaskownicy) i jakos ze soba nichodzimy to swietny
      kumpel.
    • dorr Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:37
      Mam kolegę i to czasem faktycznie wkurzające gdy ktoś gada takie teksty. jeszcze
      nie spotkałam przyjaźni d-m, ale wierzę, że może się zdarzyć.
      • m_onka2 JASNE ŻE TAK.!! 30.06.10, 14:30
        Istnieje przyjaźń damsko- męska.! wiem to z własnego doświadczenia. Przyjaźnie się z
        chłopakiem. Normalnie ze sobą gadamy i wgl. big_grin
    • krejzolka96 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:39
      możliwa
      sama przyjaźnie się z chłopakami 2 co prawda ale reszta jaką znam to jeszcze dzieciaki,
      z nimi można pogadać o wszystkim i zawsze doradzą
      cieszę się,że ich mam smile
    • liliet Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:42
      Jasne, że istnieje big_grin Ja osobiście mam najlepszego przyjaciela od 2 lat i nigdy nie byliśmy nawet troche sobą zauroczeni big_grin Nawet wtedy kiedy byliśmy oboje " wolni " big_grin Tak więc , moim zdaniem przyjaźń D-M istnieje . Jak najbardziej big_grin a to, że przyjaciele dadzą sobie od czasu do czasu ->kiss albo się przytulą to jeszcze nic nie znaczy -.-
      • christi124 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:44
        ja na razie w taką przyjaźń nie wierzę. Dla mnie jej nie ma, przynajamniej na bardzo
        czystych zasadach (czyli żadne: to jest mój eks, po prostu nam nie wyszło) na własnej
        skórze przekonalam się, że prędzej jedna albo druga strona czegoś będzie chcieć i jak
        okazuje sie na moim przykładzie, relacje po wyskoku jednej ze stron nie są już takie same.
    • kotku123 Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:44
      jest możłiwawink)smile.
    • blackconverse Re: Przyjaźń damsko-męska. 30.06.10, 12:44
      Ja od lat mam takiego przyjaciela, a jakoś nas do siebie nie ciągnie. To chyba przez to, że wszystko o sobie wiemy big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka