dark_candy_ Cristiano Ronaldo 02.07.10, 18:05 jakoś nie przepadam za tym typem . Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Cristiano Ronaldo 02.07.10, 18:10 wogóle mi się wizualnie nie podoba. a fe, żeluś. nie jest w moim typie pod żadnym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
justynamatula Re: Cristiano Ronaldo 02.07.10, 18:10 On jest SPOKO i świetnie gra Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Cristiano Ronaldo 02.07.10, 18:13 o tym rozpłakaniu się nie słyszałam , ale to przykre . =( jest przystojny , ale nie aż tak żeby się zachwycać . ; D dobrze gra , jest wysportowany . przez jakiś czas nie chciałam o nim słyszeć , bo mój kolega jest jego zagorzałym fanem i chce wyglądać , grać i robić to co on , ale już się jakoś przyzwyczaiłam . :3 Odpowiedz Link Zgłoś
justinkissme Re: Cristiano Ronaldo 02.07.10, 18:18 No ja taką maniaczką nie jestem i sie nim nie PODNIECAM jak tam jedna napisała Odpowiedz Link Zgłoś
justinkissme Re: Cristiano Ronaldo 02.07.10, 18:22 No to jak ciebie to nie obchodzi to po co wchodzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
edziaaa Re: Cristiano Ronaldo 02.07.10, 18:26 naprawde nie wiedziałam że sie rozpłakał ale to piękne widać że bardzo go kochał a nie jak ten brown co udawał łzy jak śpiewał hit MJ myśle że jest przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
inaaaa Re: Cristiano Ronaldo 02.07.10, 18:34 Jest mega ciachem..o tym, że sie rozpłakał nie wiedziałam, ale to świadczy o jego wrażliwości. Bradzo go lubię i fajnie gra Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Cristiano Ronaldo 02.07.10, 18:43 może i jest przystojny, ale na ostatnim meczu z Hiszpanią nie popisał się grą. dla mnie numerem jeden jest Kaka. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: Cristiano Ronaldo 02.07.10, 18:54 utalentowany i piękny ... ideał ! ; * Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin_ Re: Cristiano Ronaldo 02.07.10, 19:04 dla mnie to taki pedałek, nie lubię go. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka2008 Re: Cristiano Ronaldo 18.08.10, 20:59 Ja go lubię i nic do niego nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Cristiano Ronaldo 02.07.10, 22:55 nie popisał się na mundialu... ale nic do niego nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
justinkissme Re: Cristiano Ronaldo 03.07.10, 08:18 Pewnie bardzo kochał ojca ... Jak macie jakieś newsy o nim to tutaj piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
meryll Re: Cristiano Ronaldo 03.07.10, 09:13 masz tę notkę jak się popłakał? Musze to zobaczyć. / A tak wgl. to- to że jest ładny nie znaczy, że dobrze gra w piłkę nożną. Na Mistrzostwach jakoś nic nie pokazał. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
justinkissme Re: Cristiano Ronaldo 03.07.10, 18:00 Wystarczy że w yt wpiszesz ,,Cristiano Ronaldo ''płacze i wyskoczy. No ja też uważam że jak jest ładny to nie znaczy że dobrze gra tylko w jego przypadku jest tak że jest przystojny i jestem jednym z najlepszych piłkarzy no i najdroższym Odpowiedz Link Zgłoś
jb002 Re: Cristiano Ronaldo 03.07.10, 18:16 Ja go uwielbiam jest taki $$liczny!! Odpowiedz Link Zgłoś
emmaj660 Re: Cristiano Ronaldo 03.07.10, 18:23 Bardzo go lubie!! jest super!! przystojny, utalentowany(świetnie gra ma talent), jednym słowem boski!! no to było przykre!! Odpowiedz Link Zgłoś
2468 Re: Cristiano Ronaldo 03.07.10, 22:51 Jest świetnym piłkarzem, niezłym ciachem i robi śmieszne miny Odpowiedz Link Zgłoś
sportsnk dupek !!!! 04.07.10, 12:43 jest paskudny. To jest prawdziwy nieatrakcyjny facet !!! ideał jaki nie nadaje się nawet na szmatę do podłogi. Jego gra jest kiczowata. Nic nie pokazuje. Próbuje szpanować ale mu nie wychodzi. Jego powołaniem jest granie w reklamach by ludzie nie kupowali tego produktu który reklamuje. Do tego za dużo solarium i pryszczy na gębie. Depilacja ohydnych nóg i żel na włosach. I w majtkach nic nie ma !!! Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi szczerze? 04.07.10, 14:12 Nie nawidze go. Niby coś tam potrafi i grac umie, a to, jak sie z tym afiszuje, po prostu mnie dołuje ;< Nie trawie go, kurcze. Myśli, że założy różaniec na te swoje wysportowane, opalone ciało i jest fajny i seksowny? Nie wydaje mi sie, atrakcyjny, to jest Axel, Vedder, albo Cobain, ale nie On. Naprawde, nie moge patrzec na mecze z jego udziałem, jest dla mnie okropny. Tona żelu na włosach podczas meczu ? Na co mu to ?By ładnie wyglądać? Błagam, On przychodzi tam grać, nie pozować.Wydaje mi się, że nie zdaje sobie z tego sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Cristiano Ronaldo 05.07.10, 12:41 owszem, jest przystojny. gra średnio. za bardzo gwiazdorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
joanka Re: Cristiano Ronaldo 05.07.10, 14:15 yyy gra dobrze, choć na mistrzostwach wcale tego nie pokazał. Co do podoba mi się czy nie - gdyby odcięli mu głowę to tak xD - jest totalnie nie w moim typie, kojarzy mi się z takim lalusiowatym typkiem, który spędza przed lustrem więcej czasu niż ja, a to jest zły znak. Generalnie nie lubię go za bardzo - zachowuje się jakby był niewiadomo kim, strzela fochy jak baba w ciąży a jego wypowiedzi są średnio mądre. Na koniec, bo bardzo mi się spodobało: Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Cristiano Ronaldo 07.07.10, 17:53 Najbardziej przereklamowany piłkarz na świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik ja uważam tak... 08.07.10, 20:55 po pierwsze : po każdym przegranym meczy beczy po drugie : umie grać tylko ze słabymi, a gdy spotka dobrą drużynę to gra słabo. po trzecie : wcale nie jest przystojny po czwarte : jest WIELE lepszych piłkarzy niż on ; Messi, Iniesta, Xavi, Torres, Villa itd. tak więc podsumowując - nie lubię go Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Cristiano Ronaldo 09.07.10, 11:10 Według mnie jest dobrym piłkarzem, ale jako człowieka go nie znam. Jednak bardzo mu współczuję,jeśli chodzi o tatę. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetbieber Re: Cristiano Ronaldo 09.07.10, 16:12 No pewnie ze jest dobrym pilkarzem i na zdjeciach dobrze wychodzi slajdzik.pl/slajd/ronaldo-1824 Odpowiedz Link Zgłoś
katiediamond Re: Cristiano Ronaldo 10.07.10, 16:57 Uwielbiam go. Dzięki niemu zaczęłam oglądać mecze A to, że płacze na boisku świadczy o tym, że jest szczery, wrażliwy i uczuciowy. Nie każdy potrafi tak pokazać swoje emocje. Dla mnie to jest urocze. Odpowiedz Link Zgłoś
x_miley_fan_x Cristiano Ronaldo =* <3 10.07.10, 17:25 Również uważam że jest przystojny i że dobrze gra w piłkę...on jest po prostu świetny!!!!!!! Kocham go! Odpowiedz Link Zgłoś