orihime_ 01.07.10, 17:57 Na moim brzuchu pojawiły się włoski . Sięgają od pępka w dół . Nie jest ich dużo , ale są ciemne i bardzo brzydko wyglądają . Czy mogę jakoś się ich pozbyć ? Proszę o normalne odpowiedzi , i o nie usuwanie tego tematu . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauluu klik ;) 01.07.10, 17:59 zgol maszynką albo lepiej użyj kremu do depilacji tak jak włoski na nogach Odpowiedz Link Zgłoś
orihime_ Re: klik ;) 01.07.10, 18:00 pauluu napisał(a): > zgol maszynką albo lepiej użyj kremu do depilacji > tak jak włoski na nogach Na nogach nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu Re: klik ;) 01.07.10, 18:02 bez różnicy xd ja polecam krem (np Veet, znajdziesz w każdej drogerii, chodźby w zwykłym realu w dziale kosmetyków) Odpowiedz Link Zgłoś
il_whatever ... 01.07.10, 18:14 Jeżeli rzeczywiście są ciemne to krem nic nie da. Maszynki też nie używaj, bo potem odrosną jeszcze gorsze. Najlepiej woskiem, ale to też bedziesz musiala powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: Włoski na brzuchu 01.07.10, 18:14 woskiem na brzuchu?? chyba żeby ją tylko rozbolał Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: Włoski na brzuchu 01.07.10, 20:13 moim zdaniem nie powinnaś golić opalaj się w wakacje to nie będą się tak rzucały w oczy. skóra będzie ciemniejsza a włoski się rozjaśnią. gdy je ogolisz będziesz musiała robić to już zawsze bo będą odrastać ciemniejsze i mocniejsze. z czasem włoski troszkę sie wytrą i będzie ok uwierz bo mi kiedyś też to strasznie przeszkadzało a teraz praktycznie ich nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Włoski na brzuchu 01.07.10, 20:19 Pod żadnym pozorem nie gol maszynką . Będziesz miała potem ich więcej i zrobią sie grubsze. Koleżanka tak zrobiła i teraz ma problemy . Może wosk ? Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: Włoski na brzuchu 01.07.10, 21:55 Nie gól maszynką, jak ci niektóre tu koleżanki podpowiadają, będziesz mieć je potem grube i ciemne, mocne. myslę ze najlepiej bedzie jak rozjaśmisz je kremem sally hansen, poczytaj o nim w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
silllver Re: Włoski na brzuchu 01.07.10, 22:51 Ogolić? Co wy mówicie dziewczyny! Nie można golić, bo będzie ich więcej. Musisz się przyzwyczaić i już. Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Włoski na brzuchu 02.07.10, 00:16 plastry. oczywiście najprościej ogolić maszynką, ale odrastające będą wyglądać okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: Włoski na brzuchu 02.07.10, 00:21 ja na szczescie mam jasne, i nic z tym nie robie a tobie nie wiem co mam poradzic Odpowiedz Link Zgłoś
klaudencja spokojnie (: 02.07.10, 00:25 dużo osób tak ma. Ogol to maszynką lub zrób woskiem i po kłopocie Odpowiedz Link Zgłoś
violetlife ... 02.07.10, 00:35 najlepiej maszynką ale taką po żadną bo jeśli masz jakieś 10 cm to lepiej woskiem bo jeszcze sie zatniesz tak robią głupie dzieci które są głupie! żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Włoski na brzuchu 02.07.10, 00:34 mam parę takich włosków i golę je tak samo, jak te na nogach Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna86 Re: Włoski na brzuchu 02.07.10, 08:58 woskiem lub pęsetą. tylko wosk do delikatnych części ciała, jakbyś kupowała w sklepie, to najlepiej plastry do depilacji twarzy. odlotek.pl/zaproszenie/24843 Odpowiedz Link Zgłoś