atate_ Nie wiem czy można to tak nazwać ale ... 07.07.10, 14:47 ... staram sie ubierać w stylu Japan Style . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
optimistic908 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 14:47 Nie należę do żadnej subkultury. Może do tej którą opisała Aszken, czyli niewykryte ADHD Słucham rocka, zdarza się, że rapu. Ubieram się w takie "dziewczęce ciuszki" w stylu vintage. Ale znajomi i tak mówią na mnie skate. Sama nie wiem czemu. Może to przez mój wyluzowany charakter ? Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 14:53 kocham subkultury ,ale nalezeć ,nie należę do żadnej . strasznie chciałabym być punkiem ,ale to chyba nie dla dziefczyn . ; ddd Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 14:54 nie należe. Odpowiedz Link Zgłoś
gb Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 15:05 Ja należę to Rockersów Lub Metalowców, słucham cięższych brzmień i lubię nosić czarne ubrania Odpowiedz Link Zgłoś
suucha357 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 15:17 Osobiście nie twierdzę, że należę do jakiejkolwiek subkultury. Jednak moi znajomi twierdzą iż jestem potocznie zwane EMO. i to tylko dlatego że słucham rocka metalu ciężkiego metalu , modern rocka czy punk rocka. czy że maluje sie na czarno i ubieram i mam czarne włosy no właściwie taką fryzurę jak potocznie zwane Emo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 15:23 Ym..? Otaku? Tak, zdecydowanie tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
blink4me Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 15:24 ja jestem punkiem z idealistycznego punktu widzenia. nie mam na łbie irokeza, bo w tym wszystkim nie chodzi o to, by pokazywać światu jakim to się jest "fajnym" człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
stephaniefanka Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 15:24 nie należę do żadnej Odpowiedz Link Zgłoś
noveen Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 15:40 Dzięki Bogu nie należę do żadnej subkultury. Uważam, że to głupota... Odpowiedz Link Zgłoś
wazniara ee 07.07.10, 15:49 mnie ludzie przypisują do metalowców,punk`ów i emo, a czasem nawet gotów mi sie punk`owie i metalowcy podobają Odpowiedz Link Zgłoś
hepi2 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 15:58 nie , nie należę lecz to akceptuje , jeżeli ktoś jest w subkulturze to jego wybór , a nie moja sprawa i zajmuje się rozmową , a nie pytam się DLACZEGO ? . ( jeżeli on mi chce opowiedzieć dlaczego jest ? , chętnie wysłucham ) Odpowiedz Link Zgłoś
blyszczaca Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 16:11 nie należę do żadnej subkultury. jestem po prostu sobą . kupuję to, co mi się podoba , a nie to co "wypada nosić" . oczywiście nie potępiam żadnej subkultury, ale dla mnie to trochę to jest takie "naśladowanie stereotypów" . stajesz się gotką/emo robisz wszystko by tak wyglądać. oczywiście nie wszyscy są tacy. ale ci, którzy przychodzą mi do głowy-owszem . na ulicy wszyscy ludzie się na nich patrzą i wyciągają pochopne wnioski, zwłaszcza starsi. jak już ktoś wcześniej napisał myślą, że te osoby należą do sekt i tym podobne, a to przecież nie prawda Zdecydowanie się z tym zgadzam,wyjęłaś mi to z ust Odpowiedz Link Zgłoś
sylwunia1996 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 16:14 skate Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 16:16 subkultura modnych, markowe ciuchy ;d Odpowiedz Link Zgłoś
bellscullen Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 16:30 hmmmm ja się nie wpisuje mam własny orginalny styl Odpowiedz Link Zgłoś
alice120 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 17:02 Ja do żadnej nie należę. Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 17:07 czy należę do jakieś subkultury? hm... raczej nie. kupuję ubrania takie, jakie mi się spodobają. po prostu jestem sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
aaggaa8 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 17:10 JA nie zaliczam siebie do żadnej subkultury. Kupuję ubrania i noszę to, w czym mi ładnie i w czym się dobrze czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 17:33 Nie należę do żadnej. Odpowiedz Link Zgłoś
nad Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 17:45 Raczej nie, ale słucham reggae. Mam własny styl. Nie zakładam się w jakiś ciuchów, bo są modne, tylko dlatego, że mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
amelcia141 hmm 07.07.10, 17:52 Hmmm... uważam, że należe do subkultury tzw: "metalowców/ rock'owców/ punk" xd Mieszkam w małej miejscowości i nie zauważyłam do tej pory osoby podobnej do mnie.. Oczywiście lubię się wyróżniać Mam sredniej długości, czerwone włosy, 5 kolczyków, (niedługo zamierzam przekłuć sobie brew), nie zwracając uwagi noszę czarne ciuchy, maluję się na czarno itd.. Noszę "ciężką" biżuterię. Jedynie co mi przeszkadza w wyglądzie to, to, że na nosie widnieją intensywnie turkusowe oprawki okularów.. Odpowiedz Link Zgłoś
bells04 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 18:01 Nawet nie wiem czy jestem w jakiejś subkulturze . Mam w sobie coś z kujonki , coś z gotki. Uwielbiam czytać książki i jestem romantyczką oraz marzycielką . Uwielbiam czarny kolor , smutne wiersze i piosenki , nieszczęśliwe historie miłosne. Nienawidze horrorów i cmentarzy oraz piwnic . Słucham najróżniejszej muzyki od klasycznej i odgłosów natury po słodki pop aż do ostrego rocka . Więc trudno mnie przypasować do jednej subkultury. Odpowiedz Link Zgłoś
aguska33 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 18:06 u mnie to wielka mieszanka. Mam własny styl i jakoś upodabniam się do jakichś. Chociaż niektóre mi się podobają to nie znaczy,że będę kupować ciuchy tylko w tym stylu ;p Odpowiedz Link Zgłoś