Dodaj do ulubionych

Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jakieś ?

• atate_ Nie wiem czy można to tak nazwać ale ... 07.07.10, 14:47
      ... staram sie ubierać w stylu Japan Style . ; )
    • optimistic908 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 14:47
      Nie należę do żadnej subkultury.
      Może do tej którą opisała Aszken, czyli niewykryte ADHD smile
      Słucham rocka, zdarza się, że rapu. Ubieram się w takie "dziewczęce ciuszki" tongue_out
      w stylu vintage.
      Ale znajomi i tak mówią na mnie skate. Sama nie wiem czemu. Może to przez mój
      wyluzowany charakter ? smile
      • muszelka Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 14:53
        kocham subkultury ,ale nalezeć ,nie należę do żadnej .

strasznie chciałabym być punkiem ,ale to chyba nie dla dziefczyn . ; ddd
    • niebieskaa Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 14:54
      nie należe.
    • plotkarazny Glam Rock. 07.07.10, 15:03
    • gb Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 15:05
      Ja należę to Rockersówwink Lub Metalowców, słucham cięższych brzmień i lubię nosić
      czarne ubraniawink
    • suucha357 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 15:17
      Osobiście nie twierdzę, że należę do jakiejkolwiek subkultury.
      Jednak moi znajomi twierdzą iż jestem potocznie zwane EMO.sciana
      i to tylko dlatego że słucham rocka metalu ciężkiego metalu , modern rocka czy punk rocka.
      czy że maluje sie na czarno i ubieram i mam czarne włosy no właściwie taką fryzurę jak
      potocznie zwane Emo ??confused
    • screm Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 15:23
      Ym..? Otaku? Tak, zdecydowanie tak..
    • blink4me Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 15:24
      ja jestem punkiem z idealistycznego punktu widzenia. nie mam na łbie irokeza, bo
      w tym wszystkim nie chodzi o to, by pokazywać światu jakim to się jest "fajnym"
      człowiekiem.
    • stephaniefanka Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 15:24
      nie należę do żadnej smile
    • noveen Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 15:40
      Dzięki Bogu nie należę do żadnej subkultury. Uważam, że to głupota...
      • wazniara ee 07.07.10, 15:49
        mnie ludzie przypisują do metalowców,punk`ów i emo, a czasem nawet gotów
        mi sie punk`owie i metalowcy podobają wink
      • hepi2 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 15:58
        nie , nie należę
        lecz to akceptuje , jeżeli ktoś jest w subkulturze to jego wybór , a nie moja
        sprawa i zajmuje się rozmową , a nie pytam się DLACZEGO ? . ( jeżeli on mi chce
        opowiedzieć dlaczego jest ? , chętnie wysłucham )surprised
    • flo. Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 16:06
      nie.
    • blyszczaca Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 16:11
      nie należę do żadnej subkultury. jestem po prostu sobą . kupuję to, co mi się podoba , a
      nie
      to co "wypada nosić" . oczywiście nie potępiam żadnej subkultury, ale dla mnie to trochę
      to
      jest takie "naśladowanie stereotypów" . stajesz się gotką/emo robisz wszystko by tak
      wyglądać. oczywiście nie wszyscy są tacy. ale ci, którzy przychodzą mi do głowy-owszem .
      na
      ulicy wszyscy ludzie się na nich patrzą i wyciągają pochopne wnioski, zwłaszcza starsi. jak
      już
      ktoś wcześniej napisał myślą, że te osoby należą do sekt i tym podobne, a to przecież nie
      prawda

Zdecydowanie się z tym zgadzam,wyjęłaś mi to z ust suspicious
    • sylwunia1996 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 16:14
      skate
    • collage Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 16:16
      subkultura modnych, markowe ciuchy ;d
    • bellscullen Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 16:30
      hmmmm ja się nie wpisuje mam własny orginalny styl
    • suzann. Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 16:43
      Nie.
    • alice120 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 17:02
      Ja do żadnej nie należę.
    • papson_ave Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 17:07
      czy należę do jakieś subkultury? hm... raczej nie. kupuję ubrania takie, jakie
      mi się spodobają. po prostu jestem sobą.
    • aaggaa8 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 17:10
      JA nie zaliczam siebie do żadnej subkultury. Kupuję ubrania i noszę to, w czym mi ładnie i w czym się dobrze czuję. smilesmilesmile
    • frutella_xd Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 17:33
      Nie należę do żadnej.
    • nad Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 17:45
      Raczej nie, ale słucham reggae. Mam własny styl. Nie zakładam się w jakiś
      ciuchów, bo są modne, tylko dlatego, że mi się podobają. kiss
    • amelcia141 hmm 07.07.10, 17:52
      Hmmm... uważam, że należe do subkultury tzw: "metalowców/ rock'owców/ punk"
      xdpiwo
      Mieszkam w małej miejscowości i nie zauważyłam do tej pory osoby podobnej do
      mnie..tongue_out
      Oczywiście lubię się wyróżniać suspicious Mam sredniej długości, czerwone włosy, 5
      kolczyków, (niedługo zamierzam przekłuć sobie brew), nie zwracając uwagi noszę
      czarne ciuchy, maluję się na czarno itd.. Noszę "ciężką" biżuterię.smirk Jedynie
      co mi przeszkadza w wyglądzie to, to, że na nosie widnieją intensywnie
      turkusowe oprawki okularów..big_grin
    • majullo . 07.07.10, 17:57
      nie
    • bells04 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 18:01
      Nawet nie wiem czy jestem w jakiejś subkulturze . Mam w sobie coś z kujonki , coś z gotki.
      Uwielbiam czytać książki i jestem romantyczką oraz marzycielką . Uwielbiam czarny kolor ,
      smutne wiersze i piosenki , nieszczęśliwe historie miłosne. Nienawidze horrorów i cmentarzy
      oraz piwnic . Słucham najróżniejszej muzyki od klasycznej i odgłosów natury po słodki
      pop aż do ostrego rocka . Więc trudno mnie przypasować do jednej subkultury. smirk smile
    • aguska33 Re: Subkultury młodzieżowe, wpisujecie się w jaki 07.07.10, 18:06
      u mnie to wielka mieszanka.
      Mam własny styl i jakoś upodabniam się do jakichś.
      Chociaż niektóre mi się podobają to nie znaczy,że będę kupować ciuchy tylko w tym stylu ;p
      wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka