Dodaj do ulubionych

Nightwish - słuchacie?

• yorkie Re: Nightwish - słuchacie? 28.12.10, 10:30
      Mój ulubiony zespół! Ale nowej wokalistki nie trawię. Podobają mi się tylko jej dwie wymienione w temacie piosenki, wolałam dawniejszy zespół.
    • magy10041996 Re: Nightwish - słuchacie? 28.12.10, 10:41
      kiedys słuchałam ale jakos mi do gusto nie podeszłowink
      • amydenlee Re: Nightwish - słuchacie? 08.01.11, 15:10
        Słucha,słucham wink

A co do wokalistki,hm..na początku była Tarja i wydaje mi się,że Tarja była lepsza..ale cóż,w koncu to zespół zadecydował.
        Anette jest symaptyczna i live nawet ładnie śpiewa piosenki 'Nowego' Nw,ale...
        Ale to juz chyba nie to samo. Nie lubię,gdy śpiewa piosenki Nightwish za czasów Tarji(np. nemo)
    • rabid_squirrel Re: Nightwish - słuchacie? 09.01.11, 11:52
      Bardzo lubię ten zeapół. wolę Tarję. Moje ulubione piosenki to nemo i amaranth tongue_out
      • rabid_squirrel Re: Nightwish - słuchacie? 08.02.11, 14:13
        ostatnio nałogowo słucham over the hills and far away big_grin

PS. A czemu tak właściwie Tarję wyrzucili? co zrobiła? Pytam bo jakoś jestem niedoinformowana tongue_out
        • rabid_squirrel już wiem xD 13.02.11, 13:36
    • metal Re: Nightwish - słuchacie? 11.01.11, 20:21
      kochammm ich <3<3 to jeden z moich pierwszych zespołów metalowych ja zaczęłam od Over the hills and the far away , Amaranth i Wishmaster big_grin szczerze bardzo lubię obie wokalistki Tarja ma bardzo wysoki głos i bardzo pasowała do muzyki granej przez ten zespół ale Anette też ma niezły głos i mi się podoba to jak śpiewa smile
      • wazniara Tak . 20.02.11, 16:49
    • kasiaczkowata Re: Nightwish - słuchacie? 04.02.11, 22:22
      Hmm, czasami. Ale głównie jedną, obłędną piosenkę - "Phantom of the Opera"! serce
    • colaxdd Nightwish - słuchacie? 08.02.11, 21:37
      spoko, ale tylko z Tarją. jakoś nie mogę się przełamać do głosu Anette.
    • xxxnatalxxx Re: Nightwish - słuchacie? 12.02.11, 19:50
      Ja wole Tarje ale Anette wcale nie jest zła.
      Moją ulubioną piosenką jest Nemo- przez pewien czas byłam właśnie tak nazywana(wbrew pozorom nie od piosenki tylko od słowa "emo")
      Szkoda, że Kotek nie pisze o tak świetnym zespole tylko o jakiś komercyjnych gwiazdkach na jeden sezon.
      To oczywiście tylko moje zdanie.

Jeśli źle odmieniłam imiona przepraszam, aczkolwiek się na tym nie znam.
    • inka13 Re: Nightwish - słuchacie? 12.02.11, 19:52
      nie słucham .
      • jannet Re: Nightwish - słuchacie? 13.02.11, 12:33
        Uwielbiam ten zespół.
        Lubię obydwie wokalistki, lecz pioesnki w których śpiewa Tarja, jakoś mniej się nudzą, nawet jak słucham ich w kółko. Najbardziej lubię jednak Tuomasa i Marca. Teksty mają świetne, jeśli się nie mylę to ich autorami jest Tuomas, więc brawo dla niego. PO prostu kocham piosenke "Phantom of the Opera" zawsze ją lubiłam, nie tylko w wykonaniu NW, ale i w oryginale z mojego kochanego musicalu "Upiór z Opery" Uwielbiam też "Over the hills and far away" i "Nemo". Właściwie to od dawna miałam stycznosc Z NIghtwish'em ( chyba moje siostry słuchały) ale nie wiedziałam kogo są te piosenki i jak się nazywają, bo tylko je słyszłam i nie zastanawiałam się nad tym. W końcu miałam kilka lat. Ale najlepsze jest to, że po wykopaniu Tarji, zespół nadal tworzy.
        • miley347 Re: Nightwish - słuchacie? 13.02.11, 15:21
          Słucham.Uwielbiam piosenkę sleeping sun serce
          • darkness_day Re: Nightwish - słuchacie? 20.02.11, 11:49
            Nie jestem jakąś wielką fanką ale znam kilka ich piosenek i są całkiem fajne. Strasznie spodobała mi się ich piosenka jeszcze z pierwszej płyty - Beauty And The Beast.
    • ghastly Nightwish - kocham 20.02.11, 16:10
      Słucham oczywiście. Bardziej wolałam tę wcześniejszą, ale ta też jest spoko. Moja ulubione piosenki to chyba: The islander, The Rider i Ever Dream. Polecam! XD
    • magdalena13072 Re: Nightwish - słuchacie? 20.02.11, 16:17
      Nie kojarzę zespołu ale już wchodze na YouTube i obcykam te kawałkismile
    • magdalena13072 Re: Nightwish - słuchacie? 20.02.11, 16:30
      właśnie skończyła słuchaćsmile Fajne piosenki mająsmile
    • ciapolka Re: Nightwish - słuchacie? 20.02.11, 17:21
      czasami posłucham.
    • jb.0la Re: Nightwish - słuchacie? 20.02.11, 18:03
      Bardzo lubię, ale bardzo rzadko słucham.wink Fajniejszy był z Tarją. Moje ulubione piosenki: The Islander serce, Sleeping Sun, Amaranth i Wish I had an angel. smile
    • karola230 Re: Nightwish - słuchacie? 21.02.11, 21:02
      Kocham <3 "Amaranth" i "Bye bye beautiful" <3 i to nie jest metal. Tylko Metal Symfoniczny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka