marcelinkaa Re: twilight/newmoon/eclipse 10.07.10, 19:36 zmierzch w tej części aktorzy wyglądali najbardziej naturalnie, poza tym pierwsza część wywołała takie "wow" a następne części są już bardziej "oklepane Odpowiedz Link Zgłoś
wunia hmmm 10.07.10, 19:44 moim zdaniem i tak najlepszy był 'Zmierzch' . dziś byłam na 'Zaćmieniu' i nawet mi się podobało, ale za mało muzyki w filmie. "new moon' było najnudniejsze i ciągnące się. by Wunia <3 Odpowiedz Link Zgłoś
heartly88 Re: twilight/newmoon/eclipse 11.07.10, 07:11 Stanowczo Zaćmienie. Jest tam dużo akcji i wiele nowych wampirów. Film jest najciekawszy ze wszystkich, trzyma w napięciu, ale też można się pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: twilight/newmoon/eclipse 11.07.10, 08:57 żadna ekranizacja nie jest super, ale jak już to najlepsze jest zaćmienie..... Odpowiedz Link Zgłoś
rozalie32 Re: twilight/newmoon/eclipse 11.07.10, 12:55 Według mnie "Zaćmienie", ponieważ w tym filmie najwięcej się dzieje no i oczywiście pojawia się Bree. Bardzo polubiłam tę wampirzycę. Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: twilight/newmoon/eclipse 11.07.10, 13:05 Moim zdaniem to Eclipse, bo było tam najwięcej akcji jak dla mnie. I zawsze trzymała mnie w napięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: twilight/newmoon/eclipse 11.07.10, 13:13 wszystkie kocham ale najlepsza ekranizacja to zaćmienie i zmierzch A dlaczego one ....bo były najciekawsze Odpowiedz Link Zgłoś