whyduckxoo Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 14:21 gotowac nie potrafie, aczkolwiek nauczyc sie chce. Wlasnie patrze[i sie ucze, oczywiscie] jak ciocia robi schabowee! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wika123 Czasem xd 13.07.10, 14:21 Jak jestem taka maxi głodna, to naleśniki umiem zrobić, albo jajecznice xd Ale i tak wole lasagnie z pudełka. Wkładasz do mikrofeli na 20 min a potem jedyne co musisz umyć to widelec i nóż a nie jakieś patelnie czy gary xd Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 14:27 ja jak mam nastrój to czesto coś gotuje , ale raczej takie nieskomplikowane i codzienne potrawy, Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu moja kuchnia? totalna katastrofa :D 13.07.10, 14:28 jedynie co umiem zrobić to zupkę z torebki albo odgrzać sobie coś (w mikrofalówce jak i na gazie xd) Raz robiłam z bratem spagetti xd totalna katastrofa xd nie potrafię dobierać przypraw, totalnie nie panuję nad tym co robię więc osobiście wolę się nie zbliżać do kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
malinka25 Re: Kuchnia nastolatek . :) 13.07.10, 14:30 Zazwyczaj mama gotuje, ale jak mam chęci to i ja coś upichcę Najbardziej lubię piec ciasta, a właściwie ciasteczka... pychaaa Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magduusia Gotuje, ale tylko wtedy... 13.07.10, 14:31 ...gdy jestem u cioci. Ma płytę, nie boję się jej xD A w domu - gaz. Trzeba zapalniczką zapalić i szybciej się coś może spalić xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula96xd Re: Kuchnia Nastolatek 13.07.10, 14:38 Ja gotuje jak muszę, albo jak się nudzę xd A tak, to raczej nieee.. Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 14:38 ostatnio mama mi kupiła taką długą zapalniczkę, więc jak czegoś mi trzeba to sobie gotuję. dzisiaj spróbowałam usmażyć omleta. częściowo mi się to udało, ale nie potrafiłam go przewrócić xd Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 14:47 bardzo często gotuję dla rodziny sama . umniem już robić wiele sałatek , i zup warzywnych . oraz kotley mielone ;d ale ja ich nie jadam . Odpowiedz Link Zgłoś
vampiresfan Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 14:59 Potrafię ugotować wodę xD budyń, kisiel, zrobić gofry, kanapki, naleśniki i zupkę chińską firmy vifon xD xD xD Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywna.ja Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 15:17 lubię sobie coś przygotować , gdy jestem głodna , ale obiady zawsze robi mama ostatnio wypróbowałam naleśniki z sałatka owocową .;d Odpowiedz Link Zgłoś
twilight1230 Kuchnia nastolatek 13.07.10, 15:18 hmmm coś tam umiem ugotować, ale jednak zazwyczaj to mama robi obiady no ewentualnie tata zimą ; P Osobiście sama robię sobie kolację i śniadanie ; D Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka02 Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 15:20 sama gotuje ale tylko w wakacje bo rodzice są w pracy a przecież w domu !! Odpowiedz Link Zgłoś
izoolka Kuchnia nastolatek 13.07.10, 15:21 ja ogólnie to wstyd rodzinie przynosze ;p aczkolwiek tam jajecznice zrobie xd ale tak jakoś zamiłowań kulinarnych nie mam ale znowu nie głoduje więc xd no xd Odpowiedz Link Zgłoś
burza789 Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 15:22 Ja nie potrafie gotować. xD Kiedyś przypaliłam budyń i kazałam go zjeść moim znajomym... ;| Jak chcę coś ugotować to rodzice mnie wyganiają z kuchni i mówią,żebym lepiej tego nie dotykała xD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 15:35 Tylko takie........ hmmmmmmmmm Szybkie dania, zupki ku-ksu, i jeszcez np. omlety, chleb opiekany w jajku itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
tinusia Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 15:40 Gotowanie.. hmm... to dla mnie pestka Ktoś sobie coś zażyczy i nie ma problemu.. Na następny dzień to dostaje Najbardziej lubię piec ciasta i torty Odpowiedz Link Zgłoś
inka13 Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 15:43 Och! Nie! Mama lub tata gotuje. Ja to tam jakieś drobne rzeczy umiem zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 15:45 Czasami coś sobie sama przyrządze kiedy jestem sama w domu, ale zazwyczaj to moi rodzice gotują... Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 15:59 Ja umiem gotować i raczej z głodu bym nie umarła, ale u mnie w domu gotuje babcia. Odpowiedz Link Zgłoś
paramorka95 Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 15:59 Bardzo lubię gotować lecz gdy mam doła to wolę poczekać aż mama się zlituje .. Ale chyba najbardziej to lubię piec ciasta.. najlepiej z kumpelą .. (Pusią) dużo śmiechu jest .. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa . 13.07.10, 16:05 `Jestem wegetarianką `ha` .Ogólnie do żywię się tylko owocami i warzywami = dużo wody ;3 - to latem. A w chłodniejsze dni to mój tata gotuje różne pyszności z kuchni włoskiej lub meksykańskiej. Jest w tym dobry c; . Odpowiedz Link Zgłoś
bexboop878 Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 16:06 Tak jak mam chęć to ugotuje sobie moje ulubione dania ...ale nie gotuje codziennie... Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 16:09 Moim osiągnieciem jest zrobienie jajecznicy i ugotowanie parówki. ;c ale lubie robić kanapki. ^^ niestety jak na razie nie umiem gotować. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: Kuchnia nastolatek . 13.07.10, 16:09 Umiem gotować, ale robię to tylko jeżeli jest to konieczne, ponieważ nie lubię tego zajęcia Odpowiedz Link Zgłoś